NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:56

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:20

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Italias, Giuseppe Conte, EU, Contes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, berEU , opprette, kriseenhet
P4 - 16 Jun 18 kl. 07:27

Italia krev omlegging av asylpolitikken

Den nye regjeringen i Italia krever omlegging av asyl- og innvandringspolitikken i EU. Blant annet foreslås det at EU skal opprette asylsentre i landene migrantene kommer fra, og behandle asylsøknadene deres der. Regjeringen får støtte av Frankrikes president Emmanuel Macron, som ber EU-landene viser solidaritet med Italia.

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:19

USA vil opprette eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence, melder NTB. Romforsvaret skal være en selvstendig avdeling i landets hær. I mars sa Trump at han anerkjente verdensrommet som en arena for krig..

Aftenposten - 09 Aug 18 kl. 21:48

USA vil opprette et eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence. Romforsvaret skal bli en sjette avdeling i landets hær..

NRK - 04 May 18 kl. 14:09

Tapte søksmål mot Nordea

Styreleder Sturle Sunde i kryptovalutaselskapet Bitmynt AS tapte søksmålet mot Nordea, etter at selskapet ble nektet å opprette konto i banken. Dermed nektes Sunde å registrere foretaket i Brønnøysundregistrene og opprette aksjeselskap..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 19:58

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 22:48

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

NRK - 13 Sep 18 kl. 17:03

Krev truverdig budsjett frå Italia

Finanssjef i EU Pierre Moscovici stemplar Italia som eit "problem". No ber han populistregjeringa i landet om å legge fram eit truverdig statsbudsjett for neste år. – Eg kjem til å jobbe meir med Italia enn noko anna, seier Moscovici..

VG - 28 May 18 kl. 13:06

IMF-topp trolig ny statsminister i Italia

PARIS (VG) Tre måneder etter valget i Italia, har den EU-vennlige økonomen Carlo Cottarelli fått i oppdrag å danne ny regjering i Italia..

Dagbladet - 31 May 18 kl. 06:00

I Italia er det er aldri for tidlig å gi opp å styre landet

Italia er i havsnød..

P4 - 27 May 18 kl. 20:26

Gir opp å danne regjering i Italia

Det er regjeringskrise i Italia etter at den påtroppende italienske statsministeren gir opp å danne et regjeringssamarbeid. Det melder nyhetsbyrået AP. Ingen partier sikret seg parlamentarisk flertall etter valget i mars, men to populistiske partier forsøkt å danne en regjeringsplattform - og det er dette som nå har havarert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt