NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:06

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:20

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Italias, Giuseppe Conte, EU, Contes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, berEU , opprette, kriseenhet
P4 - 16 Jun 18 kl. 07:27

Italia krev omlegging av asylpolitikken

Den nye regjeringen i Italia krever omlegging av asyl- og innvandringspolitikken i EU. Blant annet foreslås det at EU skal opprette asylsentre i landene migrantene kommer fra, og behandle asylsøknadene deres der. Regjeringen får støtte av Frankrikes president Emmanuel Macron, som ber EU-landene viser solidaritet med Italia.

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:19

USA vil opprette eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence, melder NTB. Romforsvaret skal være en selvstendig avdeling i landets hær. I mars sa Trump at han anerkjente verdensrommet som en arena for krig..

NRK - 18 Dec 18 kl. 16:35

Trump ber om å opprette romkommando

President Donald Trump har gjeve ordre om å opprette ein ny romkommando innanfor Pentagon, melder AP. Mange reknar det som eit ledd i å byggje ut det amerikanske forsvaret med ei skjette våpengrein for militære operasjoner i rommet..

Aftenposten - 09 Aug 18 kl. 21:48

USA vil opprette et eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence. Romforsvaret skal bli en sjette avdeling i landets hær..

NRK - 04 May 18 kl. 14:09

Tapte søksmål mot Nordea

Styreleder Sturle Sunde i kryptovalutaselskapet Bitmynt AS tapte søksmålet mot Nordea, etter at selskapet ble nektet å opprette konto i banken. Dermed nektes Sunde å registrere foretaket i Brønnøysundregistrene og opprette aksjeselskap..

NRK - 18 Dec 18 kl. 12:59

Krekar kan reise til Italia

Mulla Krekar har fått reisedokumenter og kan møte i retten i Italia, ifølge Justisdepartementet. Krekar vil bli fulgt av norsk politi til og fra Italia i forbindelse med rettssaken..

NRK - 15 Jan 19 kl. 12:48

Tyrkia skal opprette tryggingssone

Tyrkia skal opprette ei tryggingssone nord i Syria, etter semje med Trump. – Eg hadde ei positiv samtale med Trump seint måndag, der han stadfesta at den 30 kilometer breie sona skal bli oppretta av oss, kunngjorde Tyrkias president Recep Erdogan..

NRK - 30 Oct 18 kl. 19:55

Minst 11 døde etter uvær i Italia

Dødstallene stiger etter ekstremværet i Italia. Minst 11 personer er nå bekreftet omkommet. Italia fikk søndag store nedbørsmengder og vannstanden i Venezia har nådd det høyeste på ti år, melder Reuters..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 19:58

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 22:48

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 10 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 45 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt