NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 19 Jul 18 kl. 12:20

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Italias, Giuseppe Conte, EU, Contes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, berEU , opprette, kriseenhet
P4 - 16 Jun 18 kl. 07:27

Italia krev omlegging av asylpolitikken

Den nye regjeringen i Italia krever omlegging av asyl- og innvandringspolitikken i EU. Blant annet foreslås det at EU skal opprette asylsentre i landene migrantene kommer fra, og behandle asylsøknadene deres der. Regjeringen får støtte av Frankrikes president Emmanuel Macron, som ber EU-landene viser solidaritet med Italia.

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:19

USA vil opprette eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence, melder NTB. Romforsvaret skal være en selvstendig avdeling i landets hær. I mars sa Trump at han anerkjente verdensrommet som en arena for krig..

Aftenposten - 09 Aug 18 kl. 21:48

USA vil opprette et eget romforsvar

USA kommer til å opprette et eget romforsvar i løpet av 2020, ifølge visepresident Mike Pence. Romforsvaret skal bli en sjette avdeling i landets hær..

NRK - 04 May 18 kl. 14:09

Tapte søksmål mot Nordea

Styreleder Sturle Sunde i kryptovalutaselskapet Bitmynt AS tapte søksmålet mot Nordea, etter at selskapet ble nektet å opprette konto i banken. Dermed nektes Sunde å registrere foretaket i Brønnøysundregistrene og opprette aksjeselskap..

VG - 28 May 18 kl. 13:06

IMF-topp trolig ny statsminister i Italia

PARIS (VG) Tre måneder etter valget i Italia, har den EU-vennlige økonomen Carlo Cottarelli fått i oppdrag å danne ny regjering i Italia..

Dagbladet - 31 May 18 kl. 06:00

I Italia er det er aldri for tidlig å gi opp å styre landet

Italia er i havsnød..

P4 - 27 May 18 kl. 20:26

Gir opp å danne regjering i Italia

Det er regjeringskrise i Italia etter at den påtroppende italienske statsministeren gir opp å danne et regjeringssamarbeid. Det melder nyhetsbyrået AP. Ingen partier sikret seg parlamentarisk flertall etter valget i mars, men to populistiske partier forsøkt å danne en regjeringsplattform - og det er dette som nå har havarert.

Hegnar.no - 29 May 18 kl. 06:57

Stort sett rødt i Asia i kjølvannet av Italia-uro

Politisk uro i Italia og en oljepris som falt betydelig over helgen påvirker de asiatiske markedene..

Hegnar.no - 23 Jun 18 kl. 07:32

- Det er umulig å investere i Italia

Investeringssjef James Athey i Aberdeen Standard Investments diskuterer gjeldsavtalen til Hellas, Italia og Brexit..

Hegnar.no - 11 Aug 18 kl. 08:40

Foreldre til uvaksinerte skolebarn kan få bot i Italia – full krangel

Vaksinedebatten er brutt ut på ny i Italia, der en lov fra mars pålegger alle barn å ha en rekke vaksiner fra de begynner på skolen. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt