VG > Utenriks

Friday, 28 February, 03:07

VG - 17 Sep 19 kl. 09:58

Israelske velgere avgjør palestinernes framtid

Taper Benjamin Netanyahu dagens israelske valg, kan han ende i fengsel. Vinner han, er Oslo-avtalen og planen om en levedyktig palestinsk stat trolig død..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Benjamin Netanyahu, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelske, velgere, avgjør, palestinernes, framtid
Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 07:14

Israelske velgere avgjør palestinernes framtid

Taper Benjamin Netanyahu dagens israelske valg, kan han ende i fengsel. Vinner han, er Oslo-avtalen og planen om en levedyktig palestinsk stat trolig død..

NRK - 01 Dec 19 kl. 02:34

Tenåring drept på Vestbredden

Israelske sorldater skjøt og drepte en tenåring ved Byen Hebron på den okkuperte Vestbredden lørdag, ifølge palestinernes helseminister. Ifølge det israelske militæret kastet tre palestinere bensinbomber mot soldatene som skjøt tilbake..

VG - 16 Sep 19 kl. 09:01

Bibi og Benny i reprise

For andre gang på mindre enn et halvår bes israelske velgere om å gjøre sin borgerplikt. I morgen avgjør de om Benjamin «Bibi» Netanyahu (69) eller Benny Gantz (60) blir landets neste statsminister..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 20:21

- Spørsmål om liv eller død politisk

I dag går israelske velgere til valgurnene for andre gang i år i det som kan være et skjebnevalg for statsministeren..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 17:26

Desperat velgerjakt på målstreken: Jaktet på Frp-velgere i Sibir og Afrika, Venstre-velgere på snøbrett og Unge Høyre-velgere på sykehjem.

På valgdagen 9. september opplevde norske velgere noe de aldri før har opplevd i samme målestokk..

P4 - 27 Sep 19 kl. 06:28

MDG tar velgere fra nesten alle parti

Miljøpartiet de grønne tar velgere fra nesten alle de andre partiene. I en ny stortingsmåling gjort for Vårt Land får MDG 8,6 prosent. Flest velgere henter partiet fra Arbeiderpartiet, nesten 61 000, mens de tar 17 000 velgere fra Venstre.

Dagbladet - 06 Oct 19 kl. 15:35

Sp stjeler fra alle

Senterpartiet har kapret 36 000 Ap-velgere, over 25 000 Frp-velgere og 29 000 Høyre-velgere siden 2017. Venstre har de mest troløse velgerne..

VG - 09 Sep 19 kl. 12:26

Ap har mistet 49.000 velgere til MDG

Mens Ap lekker som en sil til samarbeidspartiene, mister Høyre velgere over blokkgrensen. Sp og MDG henter derimot velgere – fra både blå og rød side..

P4 - 15 Sep 19 kl. 22:38

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

NRK - 10 Sep 19 kl. 16:50

Ap mistet over 130.000 velgere

Ifølge tall fra Valgdirektoratet stemte 789.170 velgere Ap i 2015, mens tallet for årets valg var 656.283 tirsdag ettermiddag.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Reuters: Tyrkia åpner Syria-grensen for flyktninger

Tyrkia vil ikke stoppe syriske flyktninger fra å ta seg inn i Europa, sier en høystående myndighetskilde til nyhetsbyrået Reuters..

VG - 5 timer siden

Flere tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib

Flere tyrkiske soldater er drept i et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Samtidig åpner Tyrkia grensene inn til Europa..

VG - 5 timer siden

Eksilgruppe: 34 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib

Flere tyrkiske soldater er drept i et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. President Recep Tayyip Erdogan holder krisemøte..

VG - 20 timer siden

Corona-beredskap: Derfor gjør ikke Norge som Italia

MILANO/OSLO (VG) Det er for ressurskrevende og for lite effektivt å sjekke alle som ankommer Norge for corona-smitte, mener FHI..

VG - Igår: 22:17

Usikkert om norske turister ved karantene-hotellet er helsetestet

Ingen har foreløpig kunnet svare sikkert på om de norske turistene som har bodd på karantene-hotellet på Tenerife er testet..

VG - Igår: 21:17

Bombet skoler og sykehus: - Flere barn drept i Idlib-provinsen

Syria-krigen blir stadig mer brutal. Granat- og bombeangrep mot skoler og sykehus finner sted hver eneste dag. Tirsdag ble 25 drept hvorav flere barn.

VG - I førrgår: 01:41

Demokratenes debatt: Tøffe angrep på Bernie Sanders

Etter en sterk seier i primærvalget i Nevada, går Bernie Sanders inn i nattens debatt som en naturlig skyteskive for de andre kandidatene..

VG - I førrgår: 01:41

Demokratenes debatt: Blir det alle mot Bernie Sanders?

Etter en sterk seier i primærvalget i Nevada, går Bernie Sanders inn i nattens debatt som en naturlig skyteskive for de andre kandidatene..

VG - I førrgår: 20:40

132 rett fra flyet til korona-karantene

Alle de 132 passasjerene og mannskapet ombord på et Turkish Airlines fly fra Teheran ble tirsdag morgen plassert i karantene på et sykehus Ankara på grunn av mistanke om koronasmitte ombord..

VG - I førrgår: 20:17

1000 turister i hotellkarantene på Tenerife

Svensker og dansker forteller at de ble varslet med en lapp under døren om at de er satt i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt