NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 03:16

NRK - 15 Nov 19 kl. 00:31

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jihad, Gazastripen, AP, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelske, fly, bomber, igjen
Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 18:46

Tyrkia bomber: - Sender syriske opprørere i front

Kurdere ble helter da de nedkjempet IS. Nå er de terrorister igjen..

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

VG - 25 Aug 19 kl. 13:51

Statsminister: Hizbollah skjøt ned to israelske droner over Libanon

BEIRUT (VG) To israelske droner skal natt til søndag ha falt ned over et Hizbollah-dominert nabolag i Beirut. Landets statsminister kaller dette et «israelske angrepet på Libanons suverenitet»..

NRK - 01 Sep 19 kl. 17:42

– Kampene ser ut til å være over

En talsmann for det israelske militæret sier til Reuters at søndagens kamper mot Hizbollah ser ut til å være over, men at de israelske styrkene er i full beredskap. Begge sider angrep hverandre etter at Hizbollah først skjøt missiler mot Israel..

NRK - 28 Aug 19 kl. 20:39

Skjøt mot israelske droner

Den libanesiske hæren sier den har skutt mot tre israelske droner i libanesisk luftrom. Hendelsen fant sted onsdag ved landsbyen Adissyeh, nær grensa mot Israel, ifølge en militær kilde som nyhetsbyrået AFP har snakket med..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:23

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

NRK - 01 Aug 19 kl. 08:02

Én drept og tre skadet i Gaza

En palestiner som tok seg over grensen fra Gaza og såret tre israelske soldater ble skutt og drept av israelske styrker, melder AFP. Hendelsen skjedde natt til torsdag..

NRK - 04 Nov 19 kl. 14:58

EU kritiserer israelske bosettinger

EU kritiserer Israels beslutning om å godkjenne videre arbeid med over 2.000 bosetterboliger på den okkuperte Vestbredden. Israelske myndigheter skal ha godkjent over 2.

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 22:12

Oslo vurderer boikott av varer fra israelske bosetninger

Oslos byråd kan komme til å innføre et forbud mot kommunale innkjøp av produkter og tjenester fra israelske bosetninger..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 07:14

Israelske velgere avgjør palestinernes framtid

Taper Benjamin Netanyahu dagens israelske valg, kan han ende i fengsel. Vinner han, er Oslo-avtalen og planen om en levedyktig palestinsk stat trolig død..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 2 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 3 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 5 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 5 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..

NRK - 5 timer siden

Ferieloven bryter med EØS-avtalen

Mange nyutdannede har ikke råd til ferie grunnet manglende opptjening. Det bryter med EØS-avtalen, ifølge jusseksperter. Departementet åpner nå for endringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt