NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 19:49

NRK - 15 nov. 19 kl. 00:31

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jihad, Gazastripen, AP, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelske, fly, bomber, igjen
P4 - 23 feb. 20 kl. 22:47

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber i kveld militære mål på Gazastripen. Ifølge den israelske hæren er bombingen svar på at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel. Minst 13 av dem ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisen Haaretz ..

NRK - 23 feb. 20 kl. 22:41

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

Aftenposten - 24 feb. 20 kl. 05:59

Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen og i Syria etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren..

VG - 24 feb. 20 kl. 02:18

Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen og i Syria etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren..

VG - 02 mars 20 kl. 23:43

Netanyahu vant valget igjen. Fortsetter som statsminister i Israel

Han er korrupsjonstiltalt av israelske høyesterett og dømt nord og ned av politiske motstandere. Men nå kan Benjamin Netanyahu ha seiret på alle fronter. Israelske velgere vil fortsatt ha «Bibi»..

Dagbladet - 09 okt. 19 kl. 18:46

Tyrkia bomber: - Sender syriske opprørere i front

Kurdere ble helter da de nedkjempet IS. Nå er de terrorister igjen..

Klartale - 13 feb. 20 kl. 14:20

Kjenner du igjen det berømte tårnet?

Bomber fra andre verdenskrig ødela mye. Nå skal den britiske bygningen bli ny, men det koster mye..

NRK - 16 feb. 20 kl. 13:25

Israelske soldater ble hacket

Den palestinske gruppa Hamas har hacket mobiltelefonene til flere tusen israelske soldater i jakt på militær informasjon, opplyser den israelske hæren. Soldatene skal ha blitt lurt av vakre kvinner til å laste ned skadelig programvare..

NRK - 27 april 20 kl. 07:36

Israelske raketter skutt ned

Det syriske luftforsvaret har skutt ned flere israelske raketter avfyrt i et luftangrep nær Damaskus, hevder det statlig syriske nyhetsbyrået SANA. Israelske fly skal ha angrepet Syria fra libanesisk luftrom. Hva som var målet er ikke kjent..

P4 - 15 nov. 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

95-åring for retten

Ein 95 år gammal tysk mann står for retten for å ha delteke i drap som vakt i ein konsentrasjonsleir i nærleiken av Gdansk under andre verdskrig. Mannen var mindreårig under delar av krigen, og saka vert ført for ungdomsretten..

NRK - 1 time siden

Svimerker på vegg

Norkirken i Grimstad har fått tydelige svimerker etter at noen har tent på papp og papir inntil en murvegg. En politipatrulje er på stedet..

NRK - 1 time siden

Funn av person i Piru-innsjøen

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen «Glee»-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 1 time siden

Funn i innsjø der stjerne forsvann

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen Glee-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 1 time siden

Anmelder vindkraftselskap

Organisasjonen Motvind Nord-Odal anmelder sammen med flere grunneiere Odal Vindkraftverk, for å ha startet anleggsarbeidet uten å ha innhentet nødvendig tillatelse. Akershus Energi eier selskapet, har tidligere sagt at de ikke har gjort noe ulovlig..

NRK - 1 time siden

WHO: – Lenge til normale forhold

Altfor mange land går i feil retning. Det blir ikke normale forhold i verden i overskuelig framtid, formidlet sjefen i Verdens helseorganisasjon (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, mandag..

NRK - 1 time siden

Boligbrann slukket i Rådal

Det brant inne på et kjøkken i en bolig i Bjørnevegen i Rådal i Bergen. Det var flammer fra en panne på komfyren. Politiet fikk melding om brannen klokken 18.

NRK - 1 time siden

Branntilløp ved kirke i Grimstad

Ved Norkirken i Grimstad har noen tent på papp og papir inntil en murvegg på bygget. Det skal ikke brenne nå, men det er merke etter svimerker på veggen, melder Politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Walt Disney Hongkong stenger

Walt Disney stenger midlertidig sin park Hongkong Disneyland 15. juli. Det fordi det er økning i antall koronasmitte i byen, opplyste selskapet mandag.

NRK - 1 time siden

Uhell fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet. Det er ukjent skadeomfang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt