NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:18

NRK - 10 Feb 19 kl. 10:38

Israelsk ros til finsk rapport

Den israelske historikaren Efraim Zuroff rosar Finland etter at dei publiserte ein rapport om at finske soldatar truleg deltok i jødeutryddinga under andre verdskrigen. Zuroff kallar rapporten for eit eksempel på unikt og eksemplarisk samfunnsmot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Efraim Zuroff, Finland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelsk, ros, til, finsk, rapport
NRK - 30 Apr 19 kl. 08:36

Finsk statsborger omkom mandag

Det var en finsk 75 år gammel mann, som omkom i snøskuterulykken på Ifjordfjellet i går. De pårørende er nå varslet, informerer politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 13 Dec 18 kl. 00:53

Israelsk baby døde etter angrep

En israelsk baby som ble født for tidlig da moren på 21 år ble såret i et palestinsk angrep en israelsk bosetting på Vestbredden, er død, opplyser israelske sykehuskilder. Moren var gravid i 30. uke og barnet ble forløst ved keisersnitt, men døde..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 11:00

Drusere får milliondusør etter å ha funnet savnet israelsk soldat

Tre drusere som fant levningene av en savnet israelsk soldat, har krav på 10 millioner dollar i dusør, slår israelsk høyesterett fast..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 00:00

Fører av finsk vogntog tatt med nesten 24 timer kjøretid

Statens vegvesen har igjen anmeldt en fører for grovt brudd på kjøre- og hviletidsreglene. Et finsk vogntog ble tatt i kontroll torsdag kveld på Jessheim..

NRK - 28 Dec 18 kl. 14:54

Siktet for å ha drept sin egen far

Den 27 år gamle mannen som er siktet for drap i Sandnes natt til lille julaften, drepte sin egen far, opplyser politiet. Avdøde er finsk statsborger, men opprinnelig fra Marokko. Også hans nå drapssiktede sønn (27) er finsk statsborger..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:20

Israelsk buss rammet

En israelsk buss er ifølge det israelske militæret rammet av et angrep med en bombekaster fra Gaza-stripen. Israelske medier melder at en 19 år gammel israeler ble såret. Vitner nord i Gaza melder om israelsk angrep, skriver avisa Haaretz..

Hegnar.no - 18 May 19 kl. 09:20

Facebook utestenger israelsk selskap for valgpåvirkning

Facebook har avdekket et israelsk forsøk på å påvirke valgutfall i en rekke land i Afrika, Asia og Latin-Amerika..

Dagbladet - 18 May 19 kl. 09:25

Facebook utestenger israelsk selskap for valgpåvirkning

Facebook har avdekket et israelsk forsøk på å påvirke valgutfall i en rekke land i Afrika, Asia og Latin-Amerika..

NRK - 11 Apr 19 kl. 21:46

Israelsk romfartøy krasjlandet

Et israelsk romfartøy krasjlandet på månen torsdag kveld. Fartøyet var på den første privatfinansierte oppdraget av sin type. Målet var å gjennomføre en kontrollert landing på månen..

VG - 12 Dec 18 kl. 21:19

Israelsk nyfødt døde etter at mor ble såret i palestinsk angrep

En israelsk baby som ble født for tidlig da moren ble såret i et palestinsk angrep på den okkuperte Vestbredden, er død, opplyser israelske sykehuskilder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 30 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 1 time siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 3 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 3 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 3 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt