NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:25

NRK - 11 Feb 19 kl. 22:30

Israelsk granatangrep mot Syria

Israelske stridsvogner skal ha avfyrt granater mot et sykehus i Quneitra-provinsen i Syria, like ved grensen til de israelskokkuperte Golanhøydene, ifølge statlige syriske medier. Angrepet skal bare ha ført til materielle skader, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quneitra, Syria, Golanhøydene, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelsk, granatangrepmot , Syria
NRK - 02 Jun 19 kl. 23:36

– Israelsk luftangrep i Syria

Et israelsk luftangrep skal ha truffet en flybase i Homs i Syria, det melder det statlige nyhetsbyrået Sana. En soldat ble drept og to skadet..

NRK - 18 May 19 kl. 22:04

Mogleg prosjektilåtak mot Syria

Syria hevder dei har forsvart seg mot prosjektil send frå israelsk territorium, ifølgje ein statleg eigd, syrisk mediekanal. Det skriv Reuters. Prosjektila skal ha vorte fyrt av mot område sør i Syria..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 07:07

Tre drept og flere såret i israelsk angrep mot Syria

Tre syriske soldater er drept og syv er såret etter at militærstillinger sør i Syria ble truffet av israelske raketter søndag, ifølge nyhetsbyrået Sana..

VG - 21 Jan 19 kl. 02:45

Israel angriper iranske mål i Syria

Israelsk militære opplyser at det utfører luftangrep mot iranske mål i Syria natt til mandag, etter at Israel avverget et rakettangrep fra syrisk territorium..

NRK - 29 Nov 18 kl. 22:58

Israelsk flyangrep i Syria

Israelske kampfly har bombet flere mål nær Damaskus og sør i Syria, melder eksilgruppa SOHR og syriske medier Ifølge SHOR bombet flyene blant annet mål i Kisweh, der både den libanesiske Hizbollah-militsen og iranske styrker har våpendepoter..

NRK - 27 Oct 18 kl. 10:13

Mener Syria står bak raketter

Det israelske militæret beskylder Syria og Iran for å ha instruert en militant palestinsk gruppe til å avfyre et titalls raketter fra Gaza mot Israel. Motsvaret vil ikke være «geografisk avgrenset», sier det israelsk militæret..

Aftenposten - 27 Mar 19 kl. 06:29

Syria ber om hastemøte om Golan i FNs sikkerhetsråd

Syria har bedt FNs sikkerhetsråd holde et hastemøte om Golanhøydene etter at USA har anerkjent området som israelsk territorium..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 16:06

Ti skal ha blitt drept i israelsk angrep mot Syria

Ti personer, blant dem syriske soldater og utenlandske krigere, skal ha blitt drept da militærstillinger sør i Syria ble truffet av israelske raketter søndag..

NRK - 24 Jul 19 kl. 02:15

Trolig israelsk angrep i Syria

Områder sør i Syria har trolig blitt angrepet av israelske missiler, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge syrisk statlig TV var angrepet i områder med vestlig etterretning og iransk-støttet milits..

NRK - 13 Dec 18 kl. 00:53

Israelsk baby døde etter angrep

En israelsk baby som ble født for tidlig da moren på 21 år ble såret i et palestinsk angrep en israelsk bosetting på Vestbredden, er død, opplyser israelske sykehuskilder. Moren var gravid i 30. uke og barnet ble forløst ved keisersnitt, men døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 15 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 45 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt