VG > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:57

VG - 29 jan. 20 kl. 21:39

Israel utsetter plan om å annektere deler av Vestbredden

Opposisjonsleder Benny Gantz lover avstemming om USA-plan i Knesset. Samtidig utsettes regjeringens plan om å annektere deler av Vestbredden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Benny Gantz, USA, Knesset, Vestbredden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, utsetter, planom å , annektere, delerav , Vestbredden
NRK - 17 juni 20 kl. 09:41

Johnson ut mot Israel sin plan

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier Israel sin plan om annektering av nye delar av Vestbreidda utgjer eit brot på folkeretten. Israel har sagt at dei vil annektere område med israelske busetjingar i Jordandalen..

NRK - 13 aug. 20 kl. 17:22

Skal ikkje annektere Vestbreidda

Fredsavtalen mellom Israel og Dei sameinte arabiske emirata går ut på at landa skal etablere diplomatiske band mot at Israel let vere å annektere delar av den okkuperte Vestbreidda, opplyser president i USA Donald Trump..

P4 - 28 jan. 20 kl. 22:08

Vil fremme plan om annektering

Israels statsminsiter Bejamin Netanyahu sier han på søndag vil be regjeringen si ja til planen som sier at Israel kan annektere deler av Vestbredden. Ifølge Trumps fredsplan kan Israel beholde deler av de okkuperte palestinske områdene. Men det blir ikke godt mottatt av FN.

NRK - 03 juni 20 kl. 14:57

Halve Israel støtter annektering

En meningsmåling viser at halve befolkningen i Israel støtter regjeringens plan om å annektere palestinske områder på vestbredden av Jordan-elva. 25 prosent vil ha det gjort selv uten støtte fra USA. 30 prosent sier nei, mens 20 prosent er usikre..

Aftenposten - 13 aug. 20 kl. 17:21

Trump: – Full normalisering mellom Israel og Emiratene

Israel og Emiratene etablerer diplomatiske bånd mot at Israel lar være å annektere deler av den okkuperte Vestbredden, opplyser USAs president Donald Trump..

NRK - 20 mai 20 kl. 20:44

Ber Israel avstå fra annektering

FNs Midtøsten-utsending sier Israel må oppgi trusselen om å annektere deler av den okkuperte Vestbredden. Det vil stenge døren for en gjenopptakelse av forhandlingene med palestinerne, sa Nickolay Mladenov under et møte i FNs sikkerhetsråd onsdag..

NRK - 03 juni 20 kl. 03:37

Advarte Israel mot annektering

Flere land advarte mot israelsk annektering av deler av Vestbredden da utenriksminister Ine Eriksen Søreide tirsdag ledet et møte i Giverlandsgruppen for Palestina. Israel har varslet at de vil annektere deler av Vestbredden og Jordandalen..

NRK - 10 juni 20 kl. 15:54

Bekymret over annekteringsplaner

Tysklands utenriksminister Heiko Maas uttrykker under et statsbesøk i Israel dyp bekymring for planene om å annektere deler av den okkuperte Vestbredden. Samtidig, fastslo han at Israel er en «spesiell venn av Tyskland»..

NRK - 25 juni 20 kl. 17:34

Annektering vil være krigserklæring

Hamas' militære fløy mener det vil være en krigserklæring mot Palestina dersom Israel gjennomfører planen om å annektere deler av Vestbredden. Israel vil starte annekteringa 1.juli tross motstand fra både palestinere og verdenssamfunnet, skriver NTB..

NRK - 10 juli 20 kl. 10:31

Ber Israel droppe annektering

Frankrikes president Emmanuel Macron ber Israel skrinlegge planene om å annektere palestinske områder på Vestbredden. Det ville være et brudd på folkeretten og undergraver muligheten for en tostatsløsning som grunnlag for fred, understreker Macron..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Støre vil gi kommuner privatskole-veto

HAMAR (VG) Jonas Gahr Støre vil innføre en lokal vetorett, slik at kommuner og fylker selv kan bestemme omfanget av private skoler..

VG - 6 timer siden

Navalnyjs leilighet i Moskva skal være beslaglagt

Samtidig som opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) prøver å komme seg etter forgiftningen, skal leiligheten hans hjemme i Moskva være beslaglagt av russisk rett..

VG - 6 timer siden

Ap vil stoppe lønnsgaloppen på toppen: – Tøffere enn før

Avgåtte statsråder får full etterlønn uten å måtte søke jobb, slik andre arbeidsløse må. Det oppleves som urettferdig, mener Masud Gharahkhani (Ap), som åpner for lønnskutt for toppsjefer i staten og politikere..

VG - 7 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..

VG - 9 timer siden

Donald Trump om valget: – Jeg tror dette vil ende i Høyesterett

Donald Trump forbereder seg på at Høyesterett kan komme til å avgjøre utfallet av presidentvalget. Derfor er det viktig for Trump å få erstattet plassen til avdøde Ruth Bader Ginsburg for å få på plass nok en konservativ høyesterettsdommer..

VG - 11 timer siden

Fem coronavaksiner er godkjent til bruk: – Vanskelig å forstå

Tre land har godkjent coronavaksiner til bruk på sin egen befolkning, selv om de ikke vet om vaksinen faktisk har noen effekt..

VG - 13 timer siden

Studentene fikk en tøff coronavår

Hver fjerde fagskolestudent svarer at det var vanskelig å fortsette utdanningen..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge:– Nedblåste trær, trampoline på avveie og båter på rek

Etter at stormen herjet i Lofoten, traff uværet onsdag kveld Troms med full styrke..

VG - 19 timer siden

Trump vil ikke garantere fredelig maktoverføring

Uten en fredelig overføring av makten, er det Hviterussland, sier den republikanske senatoren Mitt Romney om president Donald Trumps siste uttalelser..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge: 2000 uten strøm i Troms

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Etter at uværet har herjet for fullt i den ytterste delen av Lofoten, har stormen onsdag kveld truffet Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt