P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 01:27

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen.
Det opplyser militæret i landet.
Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går
Det er ikke meldt om skadde eller drepte.
Urolighetene skjer til tross for at partene i går tidlig inngikk våpenhvile..
Les mer på P4


Les mer om:
Gazastripen, Islamsk, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, bombermål på , Gazastripen
NRK - 16 Nov 19 kl. 05:33

Israel angriper Gazastripen

Israel har angrepet palestinske mål etter at det ble skutt med raketter mot Israel fra Gazastripen. Dette skjer til tross for våpenhvilen som ble innført for to dager siden. Angrepene skal ifølge det israelske militæret være rettet mot Hamas..

NRK - 12 Nov 19 kl. 22:11

Åtte drept på Gazastripen

Ialt åtte mennesker er drept på Gazastripen i dag, i en serie gjengjeldelsesangrep fra Israel, melder nyhetsbyrået AP. Flere raketter som ble skutt ut fra Gazastripen nådde helt til Tel Aviv. Israelske kampfly bombet deretter en rekke mål på Gazastripen..

NRK - 15 Nov 19 kl. 00:31

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..

P4 - 14 Nov 19 kl. 05:18

Våpenhvile på Gazastripen

Det er inngått en våpenhvileavtale mellom militsgruppen Islamsk hellig krig og Israel på Gazastripen nå i morgentimene. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skal være Egypt som har meglet mellom partene.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 07:12

Israelske luftangrep mot Gazastripen

Israel hevder at deres rakettforsvarssystem skjøt ned to raketter avfyrt fra Gazastripen natt til lørdag. Som svar utførte de luftangrep mot Hamas, sier de..

NRK - 14 Nov 19 kl. 05:09

Våpenhvile på Gazastripen

Det er inngått en våpenhvileavtale mellom militsgruppen Islamsk hellig krig (Jihad) og Israel på Gazastripen, melder nyhetsbyrået AFP, som siterer to ulike kilder. Våpenhvilen trådde i kraft klokken 04.30 natt til torsdag norsk tid..

NRK - 17 Aug 19 kl. 21:29

Tre raketter avfyrt fra Gazastripen

Tre raketter er skutt fra den Hamas-styrte Gazastripen mot Sør-Israel, opplyser den israelske hæren. Rakettene ble stoppet av Israels rakettforsvarssystem, og metallbiter datt ned. Det har ikke kommet meldinger om personskader etter angrepet..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:54

To palestinere såret i israelske luftangrep mot Gazastripen

To palestinere får behandling på sykehus etter at Israel utførte luftangrep mot Gazastripen natt til fredag, bekrefter lokale helsemyndigheter..

NRK - 01 Nov 19 kl. 21:07

Raketter avfyrt fra Gazastripen

Ifølge det israelske forsvaret er det skutt ned sju raketter fra Gazastripen mot det sørlige Israel. Det er foreløpig ikke meldt om sårede eller drepte i angrepet. Ingen palestinske grupper har tatt på seg ansvaret for dagens andre rakettangrepet..

NRK - 16 Nov 19 kl. 02:08

Israel hevder å ha skutt ned rakett

Israel hevder deres rakettforsvar har skutt ned to raketter som ble avfyrt fra Gazastripen. Islamsk jihad har denne uken skutt om lag 450 raketter mot Israel. De fleste har landet i åpne landskap eller blitt avskåret av det israelske rakettforsvaret..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 3 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 4 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 4 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 6 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 5 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt