NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:49

NRK - 23 Feb 20 kl. 22:41

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen, Israel, Haaretz

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, bomber, Gazastripen
P4 - 23 Feb 20 kl. 22:47

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber i kveld militære mål på Gazastripen. Ifølge den israelske hæren er bombingen svar på at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel. Minst 13 av dem ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisen Haaretz ..

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

Aftenposten - 24 Feb 20 kl. 05:59

Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen og i Syria etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren..

VG - 24 Feb 20 kl. 02:18

Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen og i Syria etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren..

NRK - 16 Nov 19 kl. 05:33

Israel angriper Gazastripen

Israel har angrepet palestinske mål etter at det ble skutt med raketter mot Israel fra Gazastripen. Dette skjer til tross for våpenhvilen som ble innført for to dager siden. Angrepene skal ifølge det israelske militæret være rettet mot Hamas..

NRK - 17 Jan 20 kl. 02:36

Israel angrep Gazastripen

Israel angrep Gazastripen for andre dag på rad. Angrepene torsdag skjedde etter at det ble sendt opp brennende ballonger fra Gazastripen. I en uttalelse sier den israelske hæren at angrepshelikoptre slo til mot bygninger som blir brukt av Hamas..

NRK - 12 Nov 19 kl. 22:11

Åtte drept på Gazastripen

Ialt åtte mennesker er drept på Gazastripen i dag, i en serie gjengjeldelsesangrep fra Israel, melder nyhetsbyrået AP. Flere raketter som ble skutt ut fra Gazastripen nådde helt til Tel Aviv. Israelske kampfly bombet deretter en rekke mål på Gazastripen..

Dagbladet - 23 Feb 20 kl. 22:32

Israel bomber Gaza

En palestiner ble søndag ettermiddag drept på Gaza-stripen. Palestinerne har søndag kveld sendt 20 raketter tilbake som svar. Nå bomber Israel Gaza..

NRK - 15 Nov 19 kl. 00:31

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..

P4 - 17 Jan 20 kl. 05:20

Nye angrep på Gazastripen

Det har vært nye angrep på Gazastripen fra israelsk side. Ifølge den israelske hæren har angrepshelikoptre angrepet bygninger som tilhører Hamas nord på Gazastripen. Israel hevder Hamas sendte opp ballonger mot grensen med eksplosiver med mål om å antenne hus og landbruk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Pressekonferanse fra Det hvite hus

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt av politiet i Sandnes

En mann i 50-årene i Sandnes ble fredag kveld skutt av politiet etter at han selv løsnet skudd mot politiet, opplyser Sørvest politidistrikt. Hendelsen skjedde utenfor en bolig på Dale. Mannen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 15 minutter siden

Nytt fall på Wall Street

Amerikanske børser endte uka med nedgang etter nye dystre tall som analytikere mener bare er en forsmak på ledigheten under koronakrisen. Dow Jones falt med 1,7 prosent fredag. Samlet har indeksen krympet 2,7 prosent denne uka..

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i Sandnes

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har fredag kveld rykket ut til en hendelse i Sandnes der det har blitt løsnet skudd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 45 minutter siden

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 1 time siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 2 timer siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 2 timer siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt