NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:46

NRK - 24 Aug 19 kl. 23:27

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Israel, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, angrep, iranske, styrker
NRK - 01 Sep 19 kl. 20:09

Iran støtter Hizbollahs angrep

– Hizbollahs angrep på Israel var for å beskytte Libanons interesser, det sier et medlem av Irans sikkerhetsråd til det iranske nyhetbyrået IRNA. Hizbollah angrep israelsk militære søndag. Israel svarte med angrep over grensen til Libanon..

NRK - 25 Aug 19 kl. 12:45

Tre personer drept i luftangrep

Det israelske forsvaret uttalte lørdag at de har angrepet iranske styrker i Syria for å hindre droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Tre personer skal være drept i angrepet i Damaskus. Iran på sin side benekter at iranske mål er truffet..

Klartale - 21 Jun 19 kl. 08:30

Trump skal ha beordret angrep mot Iran

Iranske styrker skjøt ned amerikansk drone..

NRK - 08 Jan 20 kl. 00:47

Iran: – Angrepet er hevn

Ifølge iransk fjernsyn er angrepet mot amerikanske styrker i Irak hevn for drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani lørdag. Minst ni iranske raketter skal være avfyrt mot Al Asad-basen i Irak hvor amerikanske og allierte styrker er forlagt..

NRK - 08 Jan 20 kl. 00:47

Iran: –Angrepet på USA-base er hevn

Ifølge iransk fjernsyn er angrepet mot amerikanske styrker i Irak hevn for drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani fredag. Minst ni iranske raketter skal være avfyrt mot al-Asad-basen i Irak hvor amerikanske og norske styrker er forlagt..

NRK - 09 Aug 19 kl. 12:43

– Israelsk deltakelse er en trussel

Iranske myndigheter sier de vil se på det som en klar trussel mot rikets sikkerhet hvis israelske styrker deltar i operasjoner i Persiabukta, skriver Reuters. Iran og Israel har lenge vært fiendtlig innstilt til hverandre..

Aftenposten - 19 May 19 kl. 10:11

Rakettrør skapte ny frykt for iranske angrep

ISTANBUL (Aftenposten): Overvåkingsbilder av raketter på små båter vekket amerikansk frykt for iranske angrep. Mange mener frykten er overdrevet..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:01

– Trump beordret angrep mot iranske mål

President Donald Trump beordret torsdag ettermiddag angrep mot flere iranske mål, men trakk senere ordren tilbake..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 05:37

Avis: Trump beordret torsdag angrep mot iranske mål

President Donald Trump beordret torsdag ettermiddag angrep mot flere iranske mål, men trakk senere ordren tilbake, skriver avisen New York Times..

NRK - 14 Jan 20 kl. 20:54

Det var to iranske raketter

Iranske styrker skjøt to raketter mot det ukrainske passasjerflyet som styrtet i Teheran i forrige uke. Det viser opptak fra overvåkingskameraer, i følge New York Times. Rakettene ble skutt ut med 30 sekunders mellomrom fra en luftforsvarsenhet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 15 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 45 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 30 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 45 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt