P4 > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:39

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:23

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål.
Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Syria, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, Stanset, angrep
NRK - 01 Sep 19 kl. 20:09

Iran støtter Hizbollahs angrep

– Hizbollahs angrep på Israel var for å beskytte Libanons interesser, det sier et medlem av Irans sikkerhetsråd til det iranske nyhetbyrået IRNA. Hizbollah angrep israelsk militære søndag. Israel svarte med angrep over grensen til Libanon..

NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 06:16

– Israel angrep mål i Syria

Israel angrep et militært mål sør i Syria natt til onsdag, melder det statlige syriske nyhetsbyrået SANA..

NRK - 17 Jan 20 kl. 02:36

Israel angrep Gazastripen

Israel angrep Gazastripen for andre dag på rad. Angrepene torsdag skjedde etter at det ble sendt opp brennende ballonger fra Gazastripen. I en uttalelse sier den israelske hæren at angrepshelikoptre slo til mot bygninger som blir brukt av Hamas..

P4 - 05 May 19 kl. 18:20

Hamas vil fortsette angrep

Hamas kommer til å fortsette rakettangrepene mot Israel. Det sier en Hamas-leder på Gazastripen. Israles statsminister Benjamin Netanyahu har varslet massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt 600 raketter mot Israel det siste døgnet.

P4 - 05 May 19 kl. 22:46

Fordømmer angrep

- Norge fordømmer rakettangrepene mot Israel. Det opplyser Utenriksdepartementet. Israles statsminister Benjamin Netanyahu varsler nå massive angrep mot Gazastripen, som svar på at det er avfyrt 600 raketter mot Israel det siste døgnet.

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 17:09

Israel og Hizbollah med gjensidige angrep

Israel avviser Hizbollahs påstand om at israelske soldater ble drept i et missilangrep søndag. Israel svarte med å avfyre 40 raketter mot mål i Sør-Libanon..

NRK - 17 Aug 19 kl. 09:47

Israel angrep tre mål i Gaza

Israelske bombefly angrep minst tre steder i Gaza lørdag morgen. Ingen skal ha blitt skadd i angrepene, ifølge palestinske sikkerhetskilder. Angrepene kom etter at det ble skutt fra Gaza mot Israel fredag, ifølge AFP..

NRK - 16 Aug 19 kl. 22:29

Israel stanset rakett

En rakett avfyrt fra Gazastripen er stanset av Israels rakettskjold. 32 palestinere ble såret under protester fredag, ifølge helsemyndighetene i Gaza by. Raketten utløste sirener i den sørisraelske byen Sderot og omegn fredag kveld..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 14:46

IS truer med angrep i Israel

Den ytterliggående islamistgruppa IS setter nå Israel øverst på lista over angrepsmål, ifølge en angivelig talsmann..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kjøper erotiske leketøy om natten

Nordmenn viser en økt interesse for erotiske leketøy om natten. Ifølge Klarna øker salget av denne type varer med 140 prosent, sammenlignet med dagtid. Også mat og drikke blir prioritert når mørket har falt på, spesielt snus og godteri.

P4 - 15 minutter siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbanen er åpnet igjen etter det store snøskredet som gikk over banen lørdag ettermiddag. I går ble det brukt 150 kilo dynamitt for å fjerne en 250 meter bred snøskavl som hang på toppen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland. Vy opplyser at det fremdeles kan bli forsinkelser og innstillinger på strekningen til banen er tilbake i normal drift..

P4 - 15 minutter siden

4 av 5 har aldri målt radon

300 dør årlig på grunn av radoneksponering. Statens strålevern mener for få måler radonnivået i hjemmene sine..

P4 - 15 minutter siden

Turoperatører forberedt på å droppe reisemål

Flere turoperatører i Norge gjør seg nå forberedt på å evakuere, stenge eller droppe reisemål som følge av koronaviruset. Utbruddet sprer seg til stadig flere land, og turoperatørene sier til ABC Nyheter at de følger utviklingen nøye. I går gikk Folkehelseinstituttet ut, og ba helsetjenesten gjøre seg klar for en alvorlig epidemi..

P4 - 45 minutter siden

Teologer med klimakrav til Solberg

Mer enn 250 teologer stiller nå miljøkrav til regjeringen. I et brev sendt til statsminister Erna Solberg, heter det fra de kirkelige at klimakrisen blir stadig mer akutt. Teologene mener også det må satses mindre på olje og gass, og mer på fornybar energi.

P4 - 45 minutter siden

Teologer stiller miljøkrav til regjeringen

Mer enn 250 teologer stiller nå miljøkrav til regjeringen. I et brev sendt til statsminister Erna Solberg, heter det fra de kirkelige at klimakrisen blir stadig mer kutt. Teologene mener også det må satses mindre på olje og gass, og mer på fornybar energi.

P4 - 45 minutter siden

Import av søtsaker har stupt

90 prosent nedgang etter fjerningen av 350-kronersgrensen på brus, godteri og mat..

P4 - 1 time siden

Undersøker ikke alle ulykker

Alle hendelser og ulykker på vei, jernbane og sjø- og luftfart blir ikke undersøkt. Statens havarikommisjon bekrefter dette, og begrunner det med mangel på ressurser. Kommisjonen har i dag rundt 60 pågående undersøkelser..

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Brasil

Koronaviruset er for første gang påvist i Brasil. En 61 år gammel brasiliansk mann har testet positivt for viruset, etter nylig å ha vært på reise i Italia. Mannen skal ikke være alvorlig syk, og holdes isolert i sitt hjem.

P4 - 1 time siden

Krever millionerstatning etter fartsdumper

Busselskapet Tide Buss mener fartsdumpene i Trondheim er så dårlig laget at de er skadelig. 11 leddbusser er ifølge selskapet satt ut av drift fordi bussene tar nedi fartshumpene. Tide krever nå 1,4 millioner kroner i erstatning fra kommunen, skriver Adresseavisen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt