NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 21:02

NRK - 22 Sep 19 kl. 00:08

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Melodi Grand Prix, Tel Aviv, Israel, EBU, Eurovision

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Island, bøtelagt, etter, Eurovision
P4 - 22 Sep 19 kl. 08:45

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av Eurovision Song Contest har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Reglene sier at politiske handlinger er forbudt, opplyser arrangøren. Island har klaget på boten..

Dagbladet - I førrgår: 08:31

Ferdig med Eurovision

Olav Viksmo-Slettan takker for seg etter å ha kommentert Eurovision i ti år..

P4 - 19 Jul 19 kl. 22:31

Netflix viser Eurovision

Strømmegiganten Netflix har kjøpt rettighetene til å sende Eurovision Song Contest i USA. Allerede mandag vil gjøre årets konkurranse tilgjengelig i opptak, og amerikanerne får også se neste års konkurranse i opptak - men det vil ikke gå direkte. Norske Jon Ola Sand, som er sjef for Eurovision, sier han er svært glad for at det blir mulig å se konkurransen i et av verdens største TV-markeder.

Dagbladet - 28 Nov 19 kl. 13:36

Spekulasjoner etter Eurovision-exit

Ungarn trekker seg fra Eurovision Song Contest. Flere kilder peker på konkurransens kobling til homofile miljøer som årsaken..

NRK - 28 Nov 19 kl. 11:12

Ungarn trekker seg frå Eurovision

Ungarn kjem ikkje til å delta i Eurovision Song Contest i Rotterdam neste år, skriv The Guardian. Kjelder seier til avisa at dei trekker seg grunna regjeringa sitt syn på homofili, og at Eurovision er for sterkt assosiert med LHBT-kultur..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 15:46

Politibetjenter bøtelagt for Skofterud-snoking

Flere politibetjenter er bøtelagt etter å ha foretatt søk i politiets database i forbindelse med Vibeke Skofteruds dødsfall..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 19:06

To Nav-ansatte bøtelagt etter datasnoking på Sørlandet

To ansatte ved et Nav-kontor i Aust-Agder er bøtelagt for å ha datasnoket i personlige opplysninger til en nabo..

NRK - 03 Sep 19 kl. 15:43

Bøtelagt etter funn av vikingskatt

I mai i fjor fant Ole Johan Fuglerud og Joakim Holbæk ti mynter, to skålspenner og perler fra 800-tallet. De trodde de skulle få heder og ære, men har nå i stedet blitt bøtelagt med til sammen 23.000 kroner.

VG - 14 Nov 19 kl. 20:11

Tyrkia til EM – Island får trolig en ny sjanse

(Island – Tyrkia 0–0) Foran øynene på president Recep Erdoğan ble Tyrkia klare for EM i fotball etter uavgjort i den siste kampen mot Island..

NRK - 03 Aug 19 kl. 09:50

Messi suspendert og bøtelagt

Lionel Messi er suspendert i tre måneder og bøtelagt av det søramerikanske fotballforbundet CONMEBOL. Han ble straffet for å ha beskyldt CONMEBOL for korrupsjon etter at han ble utvist i kampen mot Chile i Copa America. Boten er på 50.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - 30 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 1 time siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 1 time siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 1 time siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt