NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:23

NRK - 11 Feb 19 kl. 10:06

Islamistisk terror halvert i Europa

Antallet terrorangrep utført av islamistiske ekstremister i Europa er halvert fra 2017, ifølge etteretningstjenestens ugraderte vurdering. Samtidig ser de for seg at utviklingen vil fortsette i år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Europa

Dele artikeln

169 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamistisk, terror, halverti , Europa
Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 21:56

Terrordømte løslates etter soning over hele Europa

Fremmedkrigere er på vei hjem fra kalifatet. Terrordømte løslates etter soning over hele Europa. Et ekstremistisk islamistisk miljø er aktive i Oslo.

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 18:27

Trusselbildet er blitt farligere, mer sammensatt og er i rask endring

Men når det gjelder islamistisk terror er bildet – akkurat nå – noe lysere enn før..

NRK - 22 Mar 19 kl. 16:32

Kan ha hindra terror i Tyskland

Ti personer er anholdt og under etterforskning i Tyskland etter å ha vekka mistanke om å planlegge eit islamistisk angrep. Det påståtte angrepet skulle involvere bilbomber og våpen, med mål om å drepe så mange som mogleg..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 21:00

Europa har ikke vunnet krigen mot terror | Petter Nesser

Sammenlignet med et hvilket som helst år før 2015 er antallet angrepsplaner fortsatt høyt i Europa..

NRK - 18 Jan 19 kl. 14:55

PST: Sa at han ville drepe flere

Russeren som angrep en kvinne med kniv på en butikk i Oslo, har sagt til politiet i avhør at det var en terrorhandling og at han ønsket å drepe flere. Det sier PST-sjefen, som bekrefter at politiet etterforsker dette som islamistisk motivert terror..

Aftenposten - 02 Feb 19 kl. 21:00

Vil fred i Afghanistan bety et nytt islamistisk styre? | Hasina Shirzad

Vil historien gjenta seg? Kan fred bety at en fundamentalistisk islamistisk generasjon får rett til å bestemme over en ny generasjon av utdannede, progressive ungdommer?.

Hegnar.no - 24 Mar 19 kl. 06:51

Bonus halvert - cashet inn 4,87 millioner i sjefsstolen

Bonusen til Per A. Sørlie ble tilnærmet halvert i fjor. Samtidig fikk fastlønnen et løft..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 08:04

Antall terrordrepte halvert på tre år. Kraftigst nedgang i Europa.

Terrorangrep krever stadig færre menneskeliv og forårsaker også langt mindre materielle ødeleggelser enn for få år siden, viser ny rapport..

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 08:31

Antall rovdyrtap i Norge halvert siden 2007

Antall erstatninger for dyr tatt av rovdyr er nesten halvert siden 2007. I fjor ble 43,3 millioner kroner utbetalt til bønder som mistet dyr etter rovdyrangrep..

NRK - 12 Jan 19 kl. 07:26

Rovdyrtap halvert sidan 2007

Talet på erstatningar for dyr tekne av rovdyr er nesten halvert sidan 2007, skriv Nationen. I fjor blei 43,3 millionar kroner utbetalt til bønder som mista dyr etter rovdyråtak, viser tal frå Miljødirektoratet når 98 prosent av søknadene er handsama..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt