NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:57

NRK - 11 Feb 19 kl. 10:06

Islamistisk terror halvert i Europa

Antallet terrorangrep utført av islamistiske ekstremister i Europa er halvert fra 2017, ifølge etteretningstjenestens ugraderte vurdering. Samtidig ser de for seg at utviklingen vil fortsette i år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Europa

Dele artikeln

4726 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamistisk, terror, halverti , Europa
Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 21:56

Terrordømte løslates etter soning over hele Europa

Fremmedkrigere er på vei hjem fra kalifatet. Terrordømte løslates etter soning over hele Europa. Et ekstremistisk islamistisk miljø er aktive i Oslo.

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 18:27

Trusselbildet er blitt farligere, mer sammensatt og er i rask endring

Men når det gjelder islamistisk terror er bildet – akkurat nå – noe lysere enn før..

Aftenposten - 14 Dec 18 kl. 21:00

Europa har ikke vunnet krigen mot terror | Petter Nesser

Sammenlignet med et hvilket som helst år før 2015 er antallet angrepsplaner fortsatt høyt i Europa..

NRK - 18 Jan 19 kl. 14:55

PST: Sa at han ville drepe flere

Russeren som angrep en kvinne med kniv på en butikk i Oslo, har sagt til politiet i avhør at det var en terrorhandling og at han ønsket å drepe flere. Det sier PST-sjefen, som bekrefter at politiet etterforsker dette som islamistisk motivert terror..

Aftenposten - 02 Feb 19 kl. 21:00

Vil fred i Afghanistan bety et nytt islamistisk styre? | Hasina Shirzad

Vil historien gjenta seg? Kan fred bety at en fundamentalistisk islamistisk generasjon får rett til å bestemme over en ny generasjon av utdannede, progressive ungdommer?.

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 08:04

Antall terrordrepte halvert på tre år. Kraftigst nedgang i Europa.

Terrorangrep krever stadig færre menneskeliv og forårsaker også langt mindre materielle ødeleggelser enn for få år siden, viser ny rapport..

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 08:31

Antall rovdyrtap i Norge halvert siden 2007

Antall erstatninger for dyr tatt av rovdyr er nesten halvert siden 2007. I fjor ble 43,3 millioner kroner utbetalt til bønder som mistet dyr etter rovdyrangrep..

NRK - 12 Jan 19 kl. 07:26

Rovdyrtap halvert sidan 2007

Talet på erstatningar for dyr tekne av rovdyr er nesten halvert sidan 2007, skriv Nationen. I fjor blei 43,3 millionar kroner utbetalt til bønder som mista dyr etter rovdyråtak, viser tal frå Miljødirektoratet når 98 prosent av søknadene er handsama..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 07:13

Antall rovdyrtap i Norge halvert siden 2007

Antall erstatninger for dyr tatt av rovdyr er nesten halvert siden 2007. I fjor ble 43,3 millioner kroner utbetalt til bønder som mistet dyr etter rovdyrangrep..

Hegnar.no - 16 Feb 19 kl. 08:25

Antall søkere nesten halvert

De siste fem årene er antall søkere til prestestillinger på Sør- og Vestlandet nesten halvert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt