NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:41

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:05

Islamist dømt for vold og tyveri

Islamisten Mohyeldeen Mohammad (33) er dømt til to år og sju måneders fengsel for flere forhold, men frikjennes for å ha motarbeidet rettsvesenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mohyeldeen Mohammad

Dele artikeln

283 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamist, dømt, for, voldog , tyveri
NRK - 23 Nov 18 kl. 07:46

Islamist dømt til 38 års fengsel

En ytterliggående islamist som hjalp en tenåringsgutt med å drepe en australsk politiansatt i Sydney i 2015, er dømt til 38 års fengsel, skriver NTB. Høyesterett la vekt på at islamisten ikke har vist tegn til anger, og at gjentakelsesfaren er stor..

NRK - 02 Nov 18 kl. 08:56

Kalte Khashoggi islamist

Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman skal i en telefonsamtale med Donald Trump ha beskrevet journalisten Jamal Khashoggi som en farlig islamist. Det skriver The Washington Post. Samtalen skal ha skjedd like etter at Khashoggi var meldt savnet..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:27

Bendter tiltales for vold

Rosenborgs danske angrepsspiller Nicklas Bendtner er tiltalt for vold mot en taxi-sjåfør. Sjåføren tiltales samtidig for forsøk på vold..

NRK - 21 Nov 18 kl. 13:16

Sivile fortsatt rammet av vold

Folk på landsbygda i Colombia rammes av drap, seksuell vold og miner, to år etter at fredsavtalen med FARC ble inngått. Over halvparten av folk som bor i landlige områder er utsatt for vold og konflikt, ifølge Flyktninghjelpen..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:27

Bendtner tiltales for vold

Rosenborgs danske angrepsspiller Nicklas Bendtner er tiltalt for vold mot en taxi-sjåfør i København. Sjåføren tiltales samtidig for forsøk på vold, opplyser advokat Mette Grith Stage. Det melder DR.

NRK - 12 Nov 18 kl. 13:34

Dømt for vold mot elev

En lærer fra Indre Salten er dømt til 15 dagers betinget fengsel for vold mot en åtte år gammel elev, skriver Saltenposten. Læreren stod tiltalt for fire tilfeller av vold da saken gikk i tingretten. Han ble frikjent for tre av dem, skriver avisa..

NRK - 27 Dec 18 kl. 10:28

Stump vold dødsårsak i Sandnes

Mannen som ble funnet død i Sandnes søndag ble drept av stump vold, det melder VG. Konklusjonen i den foreløpige obduksjonsrapporten er at dødsårsaken antas å være hodeskader etter gjentatt stump vold mot hodet, sier politiet ifølge avisen..

NRK - 18 Oct 18 kl. 16:06

Personer siktet for vold i Troms

Politiet har siktet flere personer for vold mot en mann i 40-årene i Sørkjosen. Personene skal ha tatt seg inn i mannens hjem natt til lørdag 13. oktober og utsatt han for vold.

NRK - 24 Oct 18 kl. 20:31

Trump tok avstand fra politisk vold

USAs president Donald Trump tok avstand fra politisk vold på en pressekonferanse i Det hvite hus i kveld. – Politisk vold hører ikke hjemme i USA. Trump lovet også å komme til bunns i hva som har skjedd..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 21:47

Blodig vold og kriminalitet. Her er hemmelighetene bak «The Sopranos»

Serien sprengte grenser når det kom til å vise nådeløs vold på tv. Samtidig var flere av skuespillerne dømt for alvorlige lovbrudd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt