NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:29

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:05

Islamist dømt for vold og tyveri

Islamisten Mohyeldeen Mohammad (33) er dømt til to år og sju måneders fengsel for flere forhold, men frikjennes for å ha motarbeidet rettsvesenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mohyeldeen Mohammad

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamist, dømt, for, voldog , tyveri
NRK - 23 Nov 18 kl. 07:46

Islamist dømt til 38 års fengsel

En ytterliggående islamist som hjalp en tenåringsgutt med å drepe en australsk politiansatt i Sydney i 2015, er dømt til 38 års fengsel, skriver NTB. Høyesterett la vekt på at islamisten ikke har vist tegn til anger, og at gjentakelsesfaren er stor..

NRK - 02 Nov 18 kl. 08:56

Kalte Khashoggi islamist

Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman skal i en telefonsamtale med Donald Trump ha beskrevet journalisten Jamal Khashoggi som en farlig islamist. Det skriver The Washington Post. Samtalen skal ha skjedd like etter at Khashoggi var meldt savnet..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:27

Bendter tiltales for vold

Rosenborgs danske angrepsspiller Nicklas Bendtner er tiltalt for vold mot en taxi-sjåfør. Sjåføren tiltales samtidig for forsøk på vold..

NRK - 29 Mar 19 kl. 08:55

Sjøvold blir ny PST-sjef

Politimester i Oslo, Hans Sverre Sjøvold, blir etter det NRK vet i dag utnevnt til ny PST-sjef. Sjøvold tar over jobben etter Benedicte Bjørnland som blir politidirektør 1. april.

NRK - 29 Mar 19 kl. 12:49

Sjøvold ny PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold ble i dag presentert som ny PST-sjef. Han tar over for Benedicte Bjørnland som blir ny politidirektør. Sjøvold har vært politimester i Oslo siden 2012.

NRK - 21 Nov 18 kl. 13:16

Sivile fortsatt rammet av vold

Folk på landsbygda i Colombia rammes av drap, seksuell vold og miner, to år etter at fredsavtalen med FARC ble inngått. Over halvparten av folk som bor i landlige områder er utsatt for vold og konflikt, ifølge Flyktninghjelpen..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:27

Bendtner tiltales for vold

Rosenborgs danske angrepsspiller Nicklas Bendtner er tiltalt for vold mot en taxi-sjåfør i København. Sjåføren tiltales samtidig for forsøk på vold, opplyser advokat Mette Grith Stage. Det melder DR.

NRK - 12 Nov 18 kl. 13:34

Dømt for vold mot elev

En lærer fra Indre Salten er dømt til 15 dagers betinget fengsel for vold mot en åtte år gammel elev, skriver Saltenposten. Læreren stod tiltalt for fire tilfeller av vold da saken gikk i tingretten. Han ble frikjent for tre av dem, skriver avisa..

NRK - 27 Dec 18 kl. 10:28

Stump vold dødsårsak i Sandnes

Mannen som ble funnet død i Sandnes søndag ble drept av stump vold, det melder VG. Konklusjonen i den foreløpige obduksjonsrapporten er at dødsårsaken antas å være hodeskader etter gjentatt stump vold mot hodet, sier politiet ifølge avisen..

NRK - 18 Oct 18 kl. 16:06

Personer siktet for vold i Troms

Politiet har siktet flere personer for vold mot en mann i 40-årene i Sørkjosen. Personene skal ha tatt seg inn i mannens hjem natt til lørdag 13. oktober og utsatt han for vold.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt