NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:06

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:32

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistans, Islamabad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamabad, Én, dreptog , hundre, såret
NRK - 25 Nov 17 kl. 16:49

Politimann drept i Islamabad

En politimann ble drept da pakistansk politi gikk til aksjon for å rydde en islamistisk protestleir i Islamabad lørdag. Politimannen ble truffet av en stein i hodet. 93 av 139 personene som er sendt til sykehus, tilhører sikkerhetsstyrkene..

Dagbladet - 26 Nov 17 kl. 09:26

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

Aftenposten - 26 Nov 17 kl. 08:56

Demonstranter holder stand i Islamabad

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 27 Nov 17 kl. 03:10

Blokkerte sentrum av Islamabad

Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer på søndag, melder Reuters. Flere bilder ble påtent og protestene lammet deler av sentrum av hovedstaden Islamabad. Flere mennesker er drept og rundt 150 skadd..

P4 - 27 Nov 17 kl. 06:20

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene. Det melder Reuters. Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer i helgen.

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Ber hæren gripe inn i Islamabad

Pakistans regjering ber hæren gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

VG - 26 Nov 17 kl. 16:29

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Setter inn hæren i Islamabad

Pakistan setter inn hæren for å gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

NRK - 25 Nov 17 kl. 12:10

130 er såret i aksjon i Islamabad

Over 130 er såret etter at pakistanske politistyrker gikk til aksjon mot islamistiske demonstranter i hovedstaden Islamabad lørdag. Nå skal demonstrasjonene også ha nådd byene Karachi, Lahore, Rawalpindi og Peshawar, ifølge Reuters..

NRK - 27 Nov 17 kl. 04:58

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker og sperret deler av byen, avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 45 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt