NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:45

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:32

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistans, Islamabad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamabad, Én, dreptog , hundre, såret
NRK - 25 Nov 17 kl. 16:49

Politimann drept i Islamabad

En politimann ble drept da pakistansk politi gikk til aksjon for å rydde en islamistisk protestleir i Islamabad lørdag. Politimannen ble truffet av en stein i hodet. 93 av 139 personene som er sendt til sykehus, tilhører sikkerhetsstyrkene..

Dagbladet - 26 Nov 17 kl. 09:26

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

Aftenposten - 26 Nov 17 kl. 08:56

Demonstranter holder stand i Islamabad

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 27 Nov 17 kl. 03:10

Blokkerte sentrum av Islamabad

Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer på søndag, melder Reuters. Flere bilder ble påtent og protestene lammet deler av sentrum av hovedstaden Islamabad. Flere mennesker er drept og rundt 150 skadd..

P4 - 27 Nov 17 kl. 06:20

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene. Det melder Reuters. Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer i helgen.

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Ber hæren gripe inn i Islamabad

Pakistans regjering ber hæren gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

VG - 26 Nov 17 kl. 16:29

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Setter inn hæren i Islamabad

Pakistan setter inn hæren for å gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

NRK - 25 Nov 17 kl. 12:10

130 er såret i aksjon i Islamabad

Over 130 er såret etter at pakistanske politistyrker gikk til aksjon mot islamistiske demonstranter i hovedstaden Islamabad lørdag. Nå skal demonstrasjonene også ha nådd byene Karachi, Lahore, Rawalpindi og Peshawar, ifølge Reuters..

NRK - 27 Nov 17 kl. 04:58

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker og sperret deler av byen, avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt