NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:32

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistans, Islamabad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamabad, Én, dreptog , hundre, såret
NRK - 25 Nov 17 kl. 16:49

Politimann drept i Islamabad

En politimann ble drept da pakistansk politi gikk til aksjon for å rydde en islamistisk protestleir i Islamabad lørdag. Politimannen ble truffet av en stein i hodet. 93 av 139 personene som er sendt til sykehus, tilhører sikkerhetsstyrkene..

Dagbladet - 26 Nov 17 kl. 09:26

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

Aftenposten - 26 Nov 17 kl. 08:56

Demonstranter holder stand i Islamabad

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 27 Nov 17 kl. 03:10

Blokkerte sentrum av Islamabad

Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer på søndag, melder Reuters. Flere bilder ble påtent og protestene lammet deler av sentrum av hovedstaden Islamabad. Flere mennesker er drept og rundt 150 skadd..

P4 - 27 Nov 17 kl. 06:20

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene. Det melder Reuters. Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer i helgen.

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Ber hæren gripe inn i Islamabad

Pakistans regjering ber hæren gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

VG - 26 Nov 17 kl. 16:29

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Setter inn hæren i Islamabad

Pakistan setter inn hæren for å gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

NRK - 25 Nov 17 kl. 12:10

130 er såret i aksjon i Islamabad

Over 130 er såret etter at pakistanske politistyrker gikk til aksjon mot islamistiske demonstranter i hovedstaden Islamabad lørdag. Nå skal demonstrasjonene også ha nådd byene Karachi, Lahore, Rawalpindi og Peshawar, ifølge Reuters..

NRK - 27 Nov 17 kl. 04:58

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker og sperret deler av byen, avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt