NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:32

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistans, Islamabad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Islamabad, Én, dreptog , hundre, såret
NRK - 25 Nov 17 kl. 16:49

Politimann drept i Islamabad

En politimann ble drept da pakistansk politi gikk til aksjon for å rydde en islamistisk protestleir i Islamabad lørdag. Politimannen ble truffet av en stein i hodet. 93 av 139 personene som er sendt til sykehus, tilhører sikkerhetsstyrkene..

Dagbladet - 26 Nov 17 kl. 09:26

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

Aftenposten - 26 Nov 17 kl. 08:56

Demonstranter holder stand i Islamabad

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 27 Nov 17 kl. 03:10

Blokkerte sentrum av Islamabad

Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer på søndag, melder Reuters. Flere bilder ble påtent og protestene lammet deler av sentrum av hovedstaden Islamabad. Flere mennesker er drept og rundt 150 skadd..

P4 - 27 Nov 17 kl. 06:20

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene. Det melder Reuters. Militante islamister støtte sammen med politi og soldater i flere pakistanske byer i helgen.

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Ber hæren gripe inn i Islamabad

Pakistans regjering ber hæren gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

VG - 26 Nov 17 kl. 16:29

Demonstranter holder stand i Islamabad – hæren nøler med å rykke inn

Islamistiske demonstranter i Islamabad i Pakistan viser ingen tegn til å ville gi seg, dagen etter at seks personer ble drept i sammenstøt med politiet..

NRK - 25 Nov 17 kl. 17:01

Setter inn hæren i Islamabad

Pakistan setter inn hæren for å gjenopprette sikkerheten i hovedstaden islamabad, melder AFP: Det er voldsomme opptøyer etter at tusenvis av politifolk har forsøkt å rydde en protestleir i byen..

NRK - 25 Nov 17 kl. 12:10

130 er såret i aksjon i Islamabad

Over 130 er såret etter at pakistanske politistyrker gikk til aksjon mot islamistiske demonstranter i hovedstaden Islamabad lørdag. Nå skal demonstrasjonene også ha nådd byene Karachi, Lahore, Rawalpindi og Peshawar, ifølge Reuters..

NRK - 27 Nov 17 kl. 04:58

Avslutter protester i Islamabad

De radikale islamistene som har demonstrert i Pakistans hovedstad Islamabad i flere uker og sperret deler av byen, avslutter blokkaden etter å ha inngått en avtale med myndighetene, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt