VG > Innenriks

Wednesday, 16 October, 06:37

VG - 09 Oct 19 kl. 21:56

Isfront i bystyret: Utbrytere kalt «judaser» av tidligere partikamerat

KRISTIANSAND (VG) Demokratene-representant Alf Albert kalte de fire utbryterne fra partiet for «judaser» i bystyresalen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand, Alf Albert

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Isfronti , bystyret, Utbrytere, kalt, judaserav , tidligere, partikamerat
Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 23:58

Iskald stemning i bystyret

(Fædrelandsvennen) De fire som brøt ut fra Demokratene ble kalt «judaser» da de tok plass sammen med sitt gamle parti i det nye bystyret i Kristiansand..

NRK - 31 Aug 19 kl. 01:30

Pompeo fordømmer FARC-utbrytere

USAs utenriksminister Mike Pompeo fordømmer FARC-utbryterne som har varslet at de vil starte en væpnet kamp i Colombia. En rekke FARC-utbrytere, blant dem Ivan Marquez, varslet i en video torsdag at de vil starte en væpnet kamp i landet.

P4 - 13 timer siden

Hevde bystyret er informert

Byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg sier hun har informert bystyret og overholdt informasjonsplikten om over 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven i Bergs etater. Både Kontrollutvalgslederen i kommunen og Arbeidstilsynet varsler utvidet kontroll av hvordan byråd Berg har styrt alle sine etater.

P4 - Igår: 06:47

Færre bystyrerepresentanter med minoritetsbakgrunn

På åtte år har andelen av Arbeiderpartiets bystyrerepresentanter i Oslo falt fra 55 til 25 prosent. Kun tre av Aps politikere med fast plass i bystyret har nå minoritetsbakgrunn, som er det laveste tallet på 20 år, skriver Aftenposten. Det er nå høyre som har flest minoritetspolitikere i bystyret, med fire..

NRK - 14 timer siden

Mener hun har informert bystyret

Byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg, sier til NRK at hun har informert bystyret og at hun mener at hun har overholdt informasjonsplikten. Tirsdag varslet kontrollutvalgslederen i Oslo kommune flere kontroller mot byråden..

VG - 19 Aug 19 kl. 21:44

Ny Oslo-måling: Bompengepartiet inn i bystyret

Bompengepartiet seiler rett inn i bystyret, mens Frp scorer rekordlavt. MDG sikrer at rødgrønn blokk blir størst. Det viser en fersk måling for blant andre Dagsavisen..

NRK - 10 Sep 19 kl. 20:07

Hjartøy tilbake i bystyret

Den tidligere ordfører Ole-Henrik Hjartøy (H) får plass i bystyret i Bodø igjen takket være personstemmene. Det skriver Avisa Nordland. Hjartøy stod opprinnelig på 45-plass på Høyres liste og hadde ikke regnet med plass, men ble stemt opp på lista..

NRK - 14 timer siden

Berg: Har informert bystyret i Oslo

Byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Lan Marie Berg, sier til NRK at hun har informert bystyret og at hun mener at hun har overholdt informasjonsplikten. Tirsdag varslet kontrollutvalgslederen i Oslo kommune flere kontroller mot byråden..

P4 - 25 Sep 19 kl. 18:33

Bystyret erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har i dag blitt enige om å erklære klimakrise. Det var kun Frp som stemte imot erklæringen. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 11 år.

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 18:32

– Hvis bystyret vil trenere planene om å bygge Gaustad, blir det heller ikke nytt sykehus på Aker

Bevilgningene til nytt sykehus på Gaustad og Aker betyr et skritt nærmere nedleggelse av Ullevål. Motstanderne håper at bystyret i Oslo vil kunne stoppe reguleringsplanene..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Kilder til VG: Slik jobbes det for Rotevatn som ny Venstre-leder

Sveinung Rotevatn vil selv ikke svare på om han er lederkandidat i Venstre. Samtidig jobber støttespillerne hans i kulissene for å posisjonere ham til ledervervet..

VG - 8 timer siden

Feil om drap i ny bok: – Sjokk å se at jeg var skutt under krigen

Ole Peder Sæther åpnet det nye storverket om krigen, spent på om henrettelsene i Ringsaker var omtalt: – Det var litt av et sjokk å lese at jeg selv var blitt skutt i aprildagene 1940, sier 79-åringen..

VG - 11 timer siden

EØS-kampen i Fellesforbundet: Knapt EØS-flertall før kampvoteringen

VG får tirsdag kveld bekreftet at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker i stedet å utrede handlingsrommet innenfor EØS-avtalen..

VG - 18 timer siden

Flere i Venstre åpne om å vrake Grande - ønsker Sveinung Rotevatn

Både Unge Venstre, Venstrekvinnene og Liberale studenter vil kaste Trine Skei Grande (50) og ha Sveinung Rotevatn (32) som ny Venstre-leder..

VG - 18 timer siden

Unge Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som leder, ikke Abid Raja

Ungdomspartiet vil kaste Trine Skei Grande, og foreslår Sveinung Rotevatn som ny Venstre-leder..

VG - 19 timer siden

Syv menn siktet for grov voldtekt av 20 år gammel kvinne

De syv mennene som ble pågrepet på Hønefoss i natt er siktet for grov voldtekt..

VG - Igår: 11:48

Narkotikaaksjon mot mindreårige: Hentes på skolen

Politiet i Haugesund og på Karmøy ransaker og avhører i dag 18 ungdommer som de mistenker for bruk av narkotika..

VG - Igår: 10:20

Nå blir det grått, vått og kaldt

Ta frem støvlene! Flere lavtrykk beveger seg mot Norge, og gir regn flere steder i Sør-Norge den kommende uken. Nord-Norge får det peneste været, men de laveste temperaturene..

VG - I førrgår: 09:54

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin syv år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

VG - I førrgår: 09:48

David Toska om Nokas-pengene: – Har rotet bort min del

Nokas-hovedmannen David Toska (44) uttaler seg for første om det fatale ranet i 2004..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt