E24 > Økonomi

Torsdag, 26 November, 10:27

E24 - 25 okt. 20 kl. 22:27

Isabelle Ringnes økte inntekten med 36 millioner i fjor

Teknologigründeren og foredragsholderen økte samtidig formuen med 180 millioner kroner..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ringnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Isabelle, Ringnes, økte, inntektenmed 36 , millioneri , fjor
E24 - 08 nov. 20 kl. 18:38

Brudd for Isabelle Ringnes

Gründer og arving Isabelle Ringnes og forloveden Bjørn Erik Ihlen har gått hvert til sitt..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 18:41

Mens man venter på døden

Frank har gått lei av å besøke faren på dødsleiet. Den gamle mannen babler i vei om fullstendig uvesentlige ting. Helt til han en dag plumper ut med en sjokkerende hemmelighet som han har holdt på i 40 år.

Aftenposten - 22 nov. 20 kl. 22:00

Det store forfatterranet

Samtidig som ungene leser bøkene mine i filler, går inntekten min nedover år for år. Neste år blir det verre enn noensinne..

Aftenposten - I førrgår: 22:52

Snart vil pensjonsreformen spare staten for penger. Mange må jobbe flere år ekstra for å beholde inntekten.

I 2030 vil pensjonsreformen spare folketrygden for rundt 20 milliarder kroner og statsbudsjettet for enda mer. Årsaken er færre pensjonskroner til hver enkelt..

NRK - 19 nov. 20 kl. 14:12

Pompeo besøkte ulovlig bosetting

USAs utenriksminister Mike Pompeo ble i dag den første amerikanske toppdiplomaten som besøkte den okkuperte Vestbredden. Journalister fikk ikke være med da han besøkte en vingård. Samtidig bekreftet USA at varer derfra skal merkes som israelske..

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:38

Statsgjelden øker i hele EU

Statsgjelden i alle EU-land økte i andre kvartal, betydelig for noen av landene. Her i Norge krympet gjelden i samme periode, viser foreløpige tall fra Eurostat. Målt som andel av BNP økte den samlede statsgjelden med 8,4 prosent i EU..

NRK - 25 okt. 20 kl. 05:18

Trump besøkte tre vippestater

Med ti dager igjen til presidentvalget i USA har president lagt opp til en hektisk reiseaktivitet. Lørdag besøkte han tre vippestater. Etter å ha avgitt stemme hjemme i Florida reiste Trump til Nord-Carolina, Ohio og Wisconsin..

NRK - 29 okt. 20 kl. 08:10

Orkla økte omsetningen

Orkla økte omsetningen med over en milliard kroner i tredje kvartal, sammenlignet med året før skriver NTB. Orklas konsernsjef, Jaan Ivar Semlitsch sier at forbrukere som reiste mindre og tilbrakte mer tid hjemme førte til god vekst..

NRK - 04 nov. 20 kl. 14:25

Smitten økte med 79 prosent

3073 personer ble koronasmittet forrige uke. Det er en økning på 79 prosent. I ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet kommer det frem at koronasmitten økte kraftig fra uke 43 til uke 44..

NRK - 07 nov. 20 kl. 05:49

Sliter med alkohol i koronatiden

Koronatid og hjemmekontor ser ut til å føre til økte alkoholproblemer. Antall henvendelser hos hjelpetjenesten Akan økte med 20 prosent i perioden fra 13. mars til 30.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Bouvet-sjefen går av etter ti år med sterk børsutvikling

Sverre Hurum takker for seg i Bouvet etter 17 år i selskapet. Under hans ledelse har selskapet blitt børsnotert, og aksjekursen har virkelig satt fart..

E24 - 15 minutter siden

Oljefondet med nye grep mot korrupsjon: – Ment å være en hjelp til selskaper

Oljefondet tar grep for å sikre bedre rapportering om antikorrupsjon i selskapene det eier. Nå kommer det med en egen veileder, basert på innspill fra farmasiselskaper som Astra Zeneca, GlaxoSmithKline og Novo Nordisk..

E24 - 45 minutter siden

Sverige holder renten uendret på null, utvider støttekjøp

Den svenske sentralbanken nedjusterer utsiktene i takt med at den andre smittebølgen skyller over Sverige. For å støtte økonomien økes støttekjøpene med 200 milliarder svenske kroner til 700 milliarder, og perioden forlenges ut 2021..

E24 - 2 timer siden

Staten selger alle aksjene i Entra for 2,5 milliarder kroner til budgiveren Castellum

Det svenske eiendomsselskapet verdsetter Entra til drøyt 31 milliarder kroner, og legger seg over budet fra SBB..

E24 - 1 time siden

Entra stiger på flat Oslo Børs

Budkrig om Entra bidrar til å sende eiendomsselskapets aksjekurs opp, på en dag uten store endringer i den bredere indeksen..

E24 - 1 time siden

Milliardgaranti sikrer norske Doggerbank-bidrag

Equinor og SSE har sikret finansiering på 65 milliarder kroner til fase én og to av havvindanlegget Doggerbank. Giek-garantier på 3,6 milliarder bidrar til å sikre betydelige leveranser for norske OHT og Aibel..

E24 - 1 time siden

Milliardgarantier bidrar til norske Doggerbank-bidrag

Equinor og SSE har sikret finansiering på 65 milliarder kroner til fase én og to av havvindanlegget Doggerbank. Giek-garantier på 3,6 milliarder bidrar til å sikre betydelige leveranser for norske OHT og Aibel..

E24 - 2 timer siden

Staten selger alle aksjene i Entra til budgiveren Castellum

Det svenske eiendomsselskapet verdsetter Entra til drøyt 31 milliarder kroner, og legger seg over budet fra SBB. Den norske stat har allerede besluttet å selge sine aksjer..

E24 - 2 timer siden

Sikrer 65 milliarder til Doggerbank-utbygging

Equinor og SSE er klare med finansieringen av de to første fasene av havvindanlegget Doggerbank til 65 milliarder kroner. Dette er den største finansieringen av et havvindprosjekt noensinne, ifølge selskapene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt