NRK > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 04:51

NRK - 01 okt. 20 kl. 17:09

Irland: Subway-brød er ikke brød

Irsk høyesterett har slått fast at brødet som blir solgt av hurtigmatkjeden Subway, har så mye sukker i seg at det ikke kan kalles brød, skriver NTB. Retten mener brødet heller må regnes som konditorvarer, noe som utløser momskrav..
Les mer på NRK


Les mer om:
Subway, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Irland, Subway-brøder , ikke, brød
NRK - 30 jan. 21 kl. 00:40

Ikke eksportkontroll på vaksiner

Nyheten om at EUs eksportkontroll på koronavaksiner også gjaldt Nord-Irland vakte sterke reaksjoner i Storbritannia fordi den ville ha blokkert eksporten til Nord-Irland, selv om brexitavtalen sikret fri eksport av alle varer. Nå presiserer EU-kommisjonen at eksportkontroll på koronavaksiner ikke gjelder for Nord-Irland og at detaljer i den nye forskriften skal finjusteres. I brexitavtalen mellom EU og Storbritannia fastslås det at alle produkter fritt skal kunne eksporteres fra EU til den britiske provinsen..

P4 - 14 okt. 20 kl. 17:09

Stenger skoler i Nord-Irland

Det innføres nye og strenge smitteverntiltak i Nord-Irland, på grunn av smittesituasjonen. Blant annet stenges skolene de neste to ukene, melder BBC. Det skjer fra mandag, og én av ukene er det høstferie i Nord-Irland.

NRK - 15 okt. 20 kl. 05:31

Strammer inn koronatiltak i Irland

Irland strammer inn koronatiltakene, særlig langs grensa mot Nord-Irland og Storbritannia. Det kunngjorde statsminister Micheál Martin onsdag. Fra midnatt torsdag vil nye tiltak gjelde i grensefylkene Donegal, Monaghan og Cavan..

NRK - 01 des. 20 kl. 09:41

Irland stanser nedstenging

Etter seks uker med nedstenging, gjenåpner Irland opp butikker, frisører og treningssentre i landet. Irland var første land i Europa som stengte ned i høst for å få bukt med koronasmitten. På fredag åpner også utesteder og restauranter igjen..

NRK - 23 des. 20 kl. 19:00

R-tall i Irland høyest siden mars

R-tallet i Irland er beregnet til å ligge på rundt 1.5 til 1.8, det høyeste siden mars, ifølge Irlands helsemyndigheter.

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:17

Flertall vil oppløse Storbritannia

En meningsmåling publisert av the Sunday Times viser et flertall i både Skottland og Nord-Irland for å forlate Storbritannia. Blant skotter er det et flertall for uavhengighet, mens i Nord-Irland er det flertall for å forenes med republikken Irland..

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:58

Trusler i Nord-Irland etter brexit

Ansatte ved havner i Nord-Irland har opplevd trusler, og flere kontroller av gods er stoppet. Årsaken er at brexit-avtalen medfører kontroll på handel og frakt mellom Nord-Irland og resten av Storbritannia, melder AP. Unionister er svært kritiske..

NRK - 19 okt. 20 kl. 22:34

Irland stenger ned samfunnet

Regjeringen i Irland har kunngjort en ny nedstenging. Fra og med onsdag må butikker som ikke selger helt nødvendige varer stenge. Restauranter og barer får kun tilby take away.

VG - 14 okt. 20 kl. 22:35

Selvmål ga Norge verdifull seier mot Nord-Irland

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Nord-Irland 1–0) Det var ikke pent, men det var viktig. En ny seier i Nations League legger til rette for en nervepirrende novembermåned for Lars Lagerbäck (72) og hans menn..

VG - 14 okt. 20 kl. 22:35

Selvmål ga Norge verdifull seier mot Nord-Irland: – Langt fra godt nok

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Nord-Irland 1–0) Det var ikke pent, men det var viktig. En ny seier i Nations League legger til rette for en nervepirrende novembermåned for Lars Lagerbäck (72) og hans menn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

231 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 231 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er det høyeste smittetallet på over tre måneder. Det er 80 flere enn dagen før, og dobbelt så mange som snittet den siste uken..

NRK - 15 minutter siden

McConnell vil støtte Trump i 2024

Dersom Donald Trump blir Det republikanske partiets presidentkandidat foran valget i 2024, vil veteranen Mitch McConnell stille seg bak kandidaturet. Den mektige republikaneren sier til Fox News at han absolutt vil støtte Trump som kandidat..

NRK - 15 minutter siden

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 3 timer siden

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 4 timer siden

551 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før..

NRK - 4 timer siden

547 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 547 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 206 flere enn dagen før..

NRK - 5 timer siden

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 6 timer siden

Fire personer omkom i Sverige

Fire personer er bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt