NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:35

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:43

Iranske kvinner fikk se fotball

Iranske kvinner har fått være publikum på en kvalifiseringskampen for VM i fotball for menn mellom Iran og Kambodsja. Det er første gang siden 1981 at iranske myndigheter tillater kvinner å se fotball live. 4000 billetter var reservert kvinner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VM, Iran, Kambodsja

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iranske, kvinner, fikkse , fotball
NRK - 22 Sep 19 kl. 10:40

– Kvinner får sjå fotballkampane

FIFA har fått «bekreftingar» frå iranske styresmakter om at kvinner skal få lov til å gå på fotballkampar under verdscup-kvalifiseringa i Tehran i oktober, melder Reuters. Iranske kvinner har ikkje fått lov til å gå inn på stadion sidan 1979..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:39

Misnøye til tross for at iranske kvinner få se fotballkamp: – De bygger bur for kvinner

Torsdag vil tusenvis av iranske kvinner kunne følge VM-kvalifiseringskampen mellom Iran og Kambodsja fra tribunen..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 17:52

Tusenvis av kvinner fikk se Irans kvalifiseringskamp

For første gang på nesten 40 år fikk iranske kvinner torsdag lov til å se en offisiell fotballkamp fra tribunen..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 10:11

NRK sender fotball-EM for kvinner i 2021

NRK har sikret seg rettighetene til å sende fotball-EM for kvinner i England i 2021..

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:07

Åpner for at kvinner får se fotball i Iran

Irans idrettsminister åpner nå for at kvinner skal få være publikum på kampene til fotballandslaget. Det skjer etter at en kvinne satte fyr på seg selv utenfor en rettsbygning da hun fikk beskjed om at hun måte i fengsel i et halvt år for ha prøvd snike seg inn på kamp forkledd som mann. Kvinnen døde for to uker siden..

Klartale - 04 Sep 19 kl. 10:45

Fikk hevn over England

Norges fotball-langslag for kvinner vant over England..

VG - 17 Jan 20 kl. 09:03

Norsk-iranske Mina Bai: – Det iranske regimet er i krise

Vi må snakke om det iranske diktaturet og regimets propagandametoder..

P4 - 06 Jul 19 kl. 21:56

Vil ha fotball-VM til Norge

Norges fotballforbund vil ha fotball-VM for kvinner til Norge. Nå skal de sammen med andre nordiske fotballforbundene lage en felles søknad for mesterskapet i 2027, skriver Aftenposten. Årets VM i Frankrike blir sett på som et skikkelig gjennombrudd for kvinnefotball.

NRK - 23 Nov 19 kl. 17:51

LSK Kvinner vann cupfinalen

LSK Kvinner vann den norske cupfinalen i fotball. Dei vann finalen 5-1 mot Vålerenga. Laga har møttast to gongar i serien i år, og LSK Kvinner vann begge.

NRK - 11 Oct 19 kl. 10:14

På vei mot havn

Det iranske tankskipet i Rødehavet som begynte å brenne etter eksplosjoner et blitt identifisert av iranske myndigheter som Sabiti. Skipet er nå på vei mot havnen på den iranske øya Larak. Skipet går for egen motor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 15 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 5 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 15 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 15 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt