NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:09

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:43

Iranske kvinner fikk se fotball

Iranske kvinner har fått være publikum på en kvalifiseringskampen for VM i fotball for menn mellom Iran og Kambodsja. Det er første gang siden 1981 at iranske myndigheter tillater kvinner å se fotball live. 4000 billetter var reservert kvinner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VM, Iran, Kambodsja

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iranske, kvinner, fikkse , fotball
NRK - 22 Sep 19 kl. 10:40

– Kvinner får sjå fotballkampane

FIFA har fått «bekreftingar» frå iranske styresmakter om at kvinner skal få lov til å gå på fotballkampar under verdscup-kvalifiseringa i Tehran i oktober, melder Reuters. Iranske kvinner har ikkje fått lov til å gå inn på stadion sidan 1979..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:39

Misnøye til tross for at iranske kvinner få se fotballkamp: – De bygger bur for kvinner

Torsdag vil tusenvis av iranske kvinner kunne følge VM-kvalifiseringskampen mellom Iran og Kambodsja fra tribunen..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 17:52

Tusenvis av kvinner fikk se Irans kvalifiseringskamp

For første gang på nesten 40 år fikk iranske kvinner torsdag lov til å se en offisiell fotballkamp fra tribunen..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 10:11

NRK sender fotball-EM for kvinner i 2021

NRK har sikret seg rettighetene til å sende fotball-EM for kvinner i England i 2021..

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:07

Åpner for at kvinner får se fotball i Iran

Irans idrettsminister åpner nå for at kvinner skal få være publikum på kampene til fotballandslaget. Det skjer etter at en kvinne satte fyr på seg selv utenfor en rettsbygning da hun fikk beskjed om at hun måte i fengsel i et halvt år for ha prøvd snike seg inn på kamp forkledd som mann. Kvinnen døde for to uker siden..

Klartale - 04 Sep 19 kl. 10:45

Fikk hevn over England

Norges fotball-langslag for kvinner vant over England..

NRK - 11 Oct 19 kl. 10:14

På vei mot havn

Det iranske tankskipet i Rødehavet som begynte å brenne etter eksplosjoner et blitt identifisert av iranske myndigheter som Sabiti. Skipet er nå på vei mot havnen på den iranske øya Larak. Skipet går for egen motor..

P4 - 06 Jul 19 kl. 21:56

Vil ha fotball-VM til Norge

Norges fotballforbund vil ha fotball-VM for kvinner til Norge. Nå skal de sammen med andre nordiske fotballforbundene lage en felles søknad for mesterskapet i 2027, skriver Aftenposten. Årets VM i Frankrike blir sett på som et skikkelig gjennombrudd for kvinnefotball.

P4 - 19 Jul 19 kl. 23:14

Avviser at skip nummer to er tatt

Det ble tidligere i kveld rapport at en britiskeid oljetanker også ble tatt i arrest i Hormuz-stredet, men dette avviser den iranske revolusjonsgarden nå. Tankeren fikk seile videre etter advarsler om brudd på sikkerhetsregler, melder iranske medier..

P4 - 07 Jul 19 kl. 13:23

Tror flere jenter vil spille fotball nå

- Et fotball-VM med et så høyt nivå og bra spill som vi har sett nå vil gjøre at flere jenter vil spille fotball. Det tror direktør for utviklings- og aktivitetsavdelingen i Norges fotballforbund, Alf Hansen. Under VM for kvinner i Frankrike har publikum strømmet til fotballstadionene og også her hjemme har flere enn tidligere fulgt mesterskapet på TV..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt