VG > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:34

VG - 15 jan. 20 kl. 09:27

Irans president: Europeiske soldater kan være i fare

Irans president Hassan Rouhani sier at europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hassan Rouhani, Midtøsten, Storbritannia, Tyskland, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Irans, president, Europeiske, soldaterkan , værei , fare
Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 09:40

Rouhani: Europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare

Irans president sier europeiske soldater i Midtøsten «kan være i fare». Det skjer etter at tre europeiske land klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 15 jan. 20 kl. 09:41

Iran truer europeiske styrker

Iran truer EU-styrker og sier europeiske soldater som sendes til Midtøsten kan være i fare. Trusselen kommer fra Irans president Hassan Rouhani etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland nylig klaget inn Iran for brudd på atomavtalen. Klagen kan føre til at FN gjeninnfører sanksjoner mot regimet, noe Iran har reagert kraftig på.

VG - 08 jan. 20 kl. 17:30

Trumps tale etter Irans hevn: - Så lenge jeg er president vil aldri Iran få lov å ha atomvåpen

USAs president Donald Trump redegjør for konsekvensene av nattens rakettangrep mot baser i Irak der også norske soldater er stasjonert..

P4 - 11 jan. 20 kl. 19:26

Rouhani har lovet straff

Irans president lover å straffe de som var ansvarlige for nedskytingen av det ukrainske passasjerflyet. Det sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj etter å ha pratet med Irans president Hassan Rouhani i dag. Iran har innrømmet og beklaget at landets forsvar skjøt ned flyet som styrtet utenfor Teheran onsdag.

NRK - 11 feb. 20 kl. 06:57

109 USA-soldater ble skadd i Irak

Det amerikanske forsvaret økte mandag igjen tallet på skadde soldater etter Irans angrep på amerikanske baser i Irak i januar. Til sammen har 109 soldater fått mindre hodeskader. Av disse har 76 reist hjem til USA, opplyser forsvarsdepartementet..

NRK - 09 jan. 20 kl. 06:29

Ukraina erklærer landesorg

Ukrainas president har erklært landesorg etter flystyrten som kostet minst 170 mennesker livet i irans hovedstad Tehran onsdag. Ukrainas president sier han skal snakke med irans president for å komme til bunns i hva som var årsaken til flystyrten..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 06:21

11 amerikanere skadet under Irans hevnangrep

USA innrømmer at minst elleve soldater ble såret under Irans hevnangrep mot en militærbase i Irak i forrige uke..

NRK - 15 jan. 20 kl. 09:02

Iran truer EU

Irans president Hassan Rouhani advarer om at EU-soldater som blir sendt til Midtøsten kan være i fare. Advarselen kommer etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland har klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 17 jan. 20 kl. 05:14

Amerikanere ble skadet i Iran-angrep

Amerikanske soldater ble likevel skadet i Irans hevnangrep mot Al Asad-basen 8. januar. Amerikanske myndigheter har tidligere nektet for dette, men nå blir det opplyst at 11 soldater har fått behandling for hjernerystelsessymptomer.

NRK - 11 mars 20 kl. 16:57

Irans visepresident korona-smittet

Irans visepresident Eshaq Jahangiri er smittet av korona-viruset, melder nyhetsbyrået Fars. Jahangiri er den fremste av Irans 12 visepresidenter, og president Hassan Rouhanis stedfortreder. Fra før er to statsråder i Iran bekreftet smittet..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Helsedirektoratet bekrefter: Anbefaler munnbind i enkelte situasjoner

Helsedirektoratet vil i dag anbefale bruk av munnbind, også munnbind laget av tøy..

VG - 10 timer siden

Ukjente gjerningsmenn skjøt flere skudd inn i leilighet i Oslo

Flere skudd ble avfyrt fra en bakgård og inn gjennom ruten til en leilighet i 1. etasje på Bjølsen i Oslo natt til fredag. Politiet jakter to menn som er blitt sett løpende fra stedet..

VG - 10 timer siden

Skjøt flere skudd inn i leilighet på Bjølsen i Oslo

Flere skudd ble avfyrt fra en bakgård og inn gjennom ruten til en leilighet i 1. etasje på Bjølsen i Oslo natt til fredag. Politiet jakter to menn som er blitt sett løpende fra stedet..

VG - 15 timer siden

Skei Grande tok til tårene

ARENDAL (VG) Trine Skei Grande tok til tårene i sin siste partilederdebatt..

VG - 15 timer siden

Catfight om kattekommentar: – Litt mobbede

ARENDAL (VG) I partilederdebatten sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at Venstre-leder Trine Skei Grande var hjemme under coronakrisen, mens han var på Stortinget – og ba henne invitere ham «hjem til deg og kattene».

VG - 16 timer siden

Ansatte i karantene på Hurtigruten: – Tilliten til kapteinen vår, skipslegen og resten av Hurtigrute-konsernet er tynnslitt

Flere ansatte ba kommunen om å overta oppfølgingen på det corona-rammede cruiseskipet. De kalte helsehjelpen de fikk for «uakseptabel» og «farlig for helsen»..

VG - 16 timer siden

Fikk SMS-instruks av kommuneoverlegen – Hurtigruten sendte ut annen beskjed

Kommuneoverlegen i Tromsø sendte en ferdigskrevet SMS til kapteinen som skulle varsle passasjerer om smitte og umiddelbar karantene. Beskjeden nådde passasjerene elleve timer senere..

VG - 18 timer siden

Hytteeiere om nye reiseregler til Sverige: – Vi blir ikke lyttet til

Norske eiere av fritidsboliger i Sverige fortviler over at nesten alle regionene i landet har blitt markert som «røde». Jostein Halle (64) ønsker et unntak for dem som kun ønsker å oppholde seg på hytta..

VG - 21 timer siden

Politidirektøren: Slik vil vi slå ned på festing

Politiet ønsker å slå tydeligere ned på ordensforstyrrelser, som følge av den farlige smittevernsituasjonen. Politidirektør Benedicte Bjørnland forklarer hvordan..

VG - 22 timer siden

SV-Audun om permitterings-utvidelse: – Kraftig på overtid

SV-leder Audun Lysbakken sier at Solberg-regjeringen har somlet med å utvide permitteringsordningene. Han mener det har ført til usikkerhet for bedrifter og ansatte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt