VG > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:39

VG - 15 Jan 20 kl. 09:27

Irans president: Europeiske soldater kan være i fare

Irans president Hassan Rouhani sier at europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hassan Rouhani, Midtøsten, Storbritannia, Tyskland, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Irans, president, Europeiske, soldaterkan , værei , fare
Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 09:40

Rouhani: Europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare

Irans president sier europeiske soldater i Midtøsten «kan være i fare». Det skjer etter at tre europeiske land klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:41

Iran truer europeiske styrker

Iran truer EU-styrker og sier europeiske soldater som sendes til Midtøsten kan være i fare. Trusselen kommer fra Irans president Hassan Rouhani etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland nylig klaget inn Iran for brudd på atomavtalen. Klagen kan føre til at FN gjeninnfører sanksjoner mot regimet, noe Iran har reagert kraftig på.

VG - 08 Jan 20 kl. 17:30

Trumps tale etter Irans hevn: - Så lenge jeg er president vil aldri Iran få lov å ha atomvåpen

USAs president Donald Trump redegjør for konsekvensene av nattens rakettangrep mot baser i Irak der også norske soldater er stasjonert..

P4 - 11 Jan 20 kl. 19:26

Rouhani har lovet straff

Irans president lover å straffe de som var ansvarlige for nedskytingen av det ukrainske passasjerflyet. Det sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj etter å ha pratet med Irans president Hassan Rouhani i dag. Iran har innrømmet og beklaget at landets forsvar skjøt ned flyet som styrtet utenfor Teheran onsdag.

NRK - 09 Jan 20 kl. 06:29

Ukraina erklærer landesorg

Ukrainas president har erklært landesorg etter flystyrten som kostet minst 170 mennesker livet i irans hovedstad Tehran onsdag. Ukrainas president sier han skal snakke med irans president for å komme til bunns i hva som var årsaken til flystyrten..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 06:21

11 amerikanere skadet under Irans hevnangrep

USA innrømmer at minst elleve soldater ble såret under Irans hevnangrep mot en militærbase i Irak i forrige uke..

NRK - 15 Jan 20 kl. 09:02

Iran truer EU

Irans president Hassan Rouhani advarer om at EU-soldater som blir sendt til Midtøsten kan være i fare. Advarselen kommer etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland har klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

P4 - 17 Jan 20 kl. 05:14

Amerikanere ble skadet i Iran-angrep

Amerikanske soldater ble likevel skadet i Irans hevnangrep mot Al Asad-basen 8. januar. Amerikanske myndigheter har tidligere nektet for dette, men nå blir det opplyst at 11 soldater har fått behandling for hjernerystelsessymptomer.

NRK - 08 Jan 20 kl. 04:10

Trump: – Alt vel etter Iran-angep

USAs president Donald Trump melder på Twitter at alt så langt står bra til etter Irans rakettangrep mot to baser med amerikanske soldater i Irak. – Kartlegging av omkomne og skade foregår nå, skriver han..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 22:28

Satelittbilder viser ødeleggelsene etter Irans rakettangrep i Irak

Satelittbilder viser at Irans rakettangrep mot Ain al-Asad-basen, hvor rundt 70 norske soldater var stasjonert, har ført til store ødeleggelser..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Høie ut mot Støre-krav: – Veldig overraskende

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre (Ap) vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn..

VG - 7 timer siden

Gjengleder tiltalt for drapsforsøk: – Offeret har aldri hatt hevntanker

Politiet mener mannen (36) var en lederskikkelse i Furuset Bad Boys da han ble utsatt for drapsforsøk i 2012. Men han skal aldri ha hatt tanker om hevn, hevder forsvarer..

VG - 12 timer siden

Venstre-lederen roser Siv Jensen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

VG - 14 timer siden

Erna Solberg: Vil samarbeide nært med Frp

Statsministeren sier hun vil fortsette å styre regjeringen etter samme regjeringsplattform som frem til nå, men med ett parti mindre..

VG - 16 timer siden

Siv Jensen etter regjerings-exiten: Ikke grunnlag for å levere kravliste

Christian Tybring-Gjedde sa mandag at Frp hadde levert en kravliste til Erna Solberg. Det tilbakeviste Frp-leder Siv Jensen på en pressekonferanse..

VG - 15 timer siden

Fremskrittspartiet går ut av regjeringen

Siv Jensen og Erna Solberg har kalt inn til pressekonferanse hver for seg mandag. Frp går ut av rergjeringen, bekrefter Siv Jensen..

VG - 17 timer siden

Frp-kilder til VG: Partiet kan være på vei ut av regjeringen

Frp begynner en prosess i dag som kan føre til at partiet kan komme til å gå ut av regjering, opplyser flere kilder VG har snakket med..

VG - 19 timer siden

Drapssiktet i Søndre Land erkjenner ikke straffskyld

Mannen siktet for drap etter den alvorlige voldshendelsen i Hov i Søndre Land fredag, fremstilles for varetektsfengsling mandag. Han erkjenner ikke straffskyld..

VG - Igår: 02:20

Kina bekrefter 139 nye virustilfeller

Kina bekrefter mandag 139 nye tilfeller av det sars-lignende lungeviruset. Samtidig frykter de stor spredning når millioner samles for å feire kinesisk nyttår..

VG - Igår: 22:44

Lokale Venstre-topper: Regjeringsplattformen skal ikke endres

– Jeg trekker snart på skuldrene, dette er jo ikke første gangen, sier fylkesleder i Venstre om Frps kravliste..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt