NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:36

NRK - 15 Jan 20 kl. 09:02

Iran truer EU

Irans president Hassan Rouhani advarer om at EU-soldater som blir sendt til Midtøsten kan være i fare. Advarselen kommer etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland har klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hassan Rouhani, EU, Midtøsten, Storbritannia, Tyskland, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iran, truerEU
P4 - 19 Sep 19 kl. 13:21

Iran truer med krig

Irans utenriksminister truer USA og Saudi-Arabia med storkrig om et av de to landene gjennomfører et angrep mot Iran. Det melder CNN. USA mener Iran står bak angrepet å oljeanleggene i Saudi-Arabia i helgen, og kaller dette for en krigshandling.

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:41

Iran truer europeiske styrker

Iran truer EU-styrker og sier europeiske soldater som sendes til Midtøsten kan være i fare. Trusselen kommer fra Irans president Hassan Rouhani etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland nylig klaget inn Iran for brudd på atomavtalen. Klagen kan føre til at FN gjeninnfører sanksjoner mot regimet, noe Iran har reagert kraftig på.

NRK - 19 Sep 19 kl. 13:01

Iran truer med krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif truer USA og Saudi-Arabia med storkrig, dersom et av de to landene skulle gjennomføre et angrep mot Iran, ifølge AP. Zarif vil unngå krig, men han avviser ønske om forhandlinger med USA..

NRK - 19 Sep 19 kl. 13:01

Iran truer med full krig

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif truer USA og Saudi-Arabia med storkrig, dersom et av de to landene skulle gjennomføre et angrep mot Iran, ifølge AP. Zarif vil unngå krig, men han avviser ønske om forhandlinger med USA..

Dagbladet - 05 Jan 20 kl. 00:11

Trump truer Iran

Hevder USA har mål klare i Iran om de prøver å slå til mot amerikanske mål..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 00:57

Trump truer med å angripe over 50 mål i Iran

USAs president Donald Trump sier at Iran vil bli rammet raskt og hardt hvis landet angriper amerikanske interesser, og at 52 mål i Iran allerede er valgt ut..

P4 - 05 Jan 20 kl. 07:08

Trump truer med Iran-angrep

USAs president Donald Trump truer med å angripe over 50 iranske mål dersom Iran gjengjelder attentatet på generalen Qasem Soleimani. Presidenten opplyser at USA har siktet seg inn på mål som ramme dem fort og hardt. Meldingen kommer etter at flere raketter i går traff Bagdad, der blant annet USAs ambassade ligger.

NRK - 04 Jan 20 kl. 23:55

Trump truer Iran på Twitter

USAs president Donald Trump advarer Iran mot å gjengjeldet drapet på generalen Qasem Soleimani i en serie av Twitter-meldinger lørdag kveld..

VG - 21 Sep 19 kl. 19:59

De hevder de står bak angrepet på Saudi-Arabia: Truer med nye angrep

BEIRUT (VG) Houthi-militsen er blant Saudi-Arabias bitreste fiender, og hevder de utførte angrepet mot landets oljeproduksjon i forrige uke. I et omfattende intervju med VG forteller en sentral leder om forholdet til Iran, og truer med at det kan komme flere angrep..

NRK - 21 Sep 19 kl. 10:47

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Dømt for underslag av 5,2 mill kr

En tidligere kommuneansatt på Romerike er dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha underslått 5,2 millioner kroner fra kommunekassen. Pengene ble brukt på ferier, biler og klær. Kvinnen har erkjent delvis straffskyld, skriver Romerikes blad..

NRK - 30 minutter siden

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..

NRK - 1 time siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 1 time siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 1 time siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 1 time siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 1 time siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 2 timer siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt