NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:17

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:08

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Armenia, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iran, nekter, kinesere, inni , landet
VG - 13 Jan 20 kl. 13:28

AFP: Iran nekter for at de forsøkte å skjule noe etter styrten

Selv om det tok tre dager før Iran innrømte at det ukrainske passasjerflyet ble skutt ned ved en feiltagelse, nekter landets regjering for at de forsøkte å skjule noe..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 16:51

Kinesere funnet døde ved flyvrak

To unge kinesere er funnet like ved stedet der det amerikanske flyvraket styrtet på Island i 1973..

Klartale - 17 Jan 20 kl. 15:21

Nå kan kinesere få to barn, men de dropper det

Kina har flest folk i hele verden. Nå føder kinesere færre barn..

P4 - 31 Jan 20 kl. 17:46

Kinesere får bli inntil videre

Kinesere som ikke kommer seg hjem fra ferie i Norge kan nå få søke forlengelse av sine norske visum. Det opplyser Utlendingsdirektoratet. Årsaken er at flere flyselskap har kansellert avgangene til Kina i en periode, på grunn av coronaviruset..

NRK - 29 Feb 20 kl. 19:32

Britisk fange i Iran frykter virus

Britiske Nazanin Zaghari-Ratcliffe, som sitter fengslet i Iran, frykter hun er smittet av koronaviruset, opplyste hennes ektemann lørdag. 41-åringen sier fengselsmyndighetene nekter å teste henne for viruset, selv om hun sier hun er forkjølet..

NRK - 24 Jan 20 kl. 07:54

Syke kinesere reiste via Norge

To kinesere med influensasymptomer er kommet til Finland via Norge. Leger skal i dag undersøke prøver av de to for å se om de er smittet av corona-viruset. De to turistene er del av en familie fra Wuhan, og oppsøkte lege i Ivalo i natt, melder YLE..

NRK - 31 Jan 20 kl. 17:41

Kinesere i Norge kan be om å få bli

Kinesere som ikke kommer seg hjem fordi flygningene deres er kansellert, kan søke om forlengelse av visumet i Norge, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). Det opplyser UDI på sine nettsider..

P4 - 18 Feb 20 kl. 18:52

Russland nekter kinesere innreise

Russland forbyr kinesiske statsborgere å komme til landet. Årsaken er frykt for spredning av korona-viruset. Forbudet trer i kraft fra torsdag.

P4 - 29 Feb 20 kl. 08:27

Australia nekter innreise fra Iran

Utenlandske statsborgere som har vært i Iran får ikke slippe inn i Australia av frykt for koronasmitte. Det opplyser australske myndigheter nå. De må vente i et annet land i 14 dager for å se om de har fått koronaviruset eller ikke før de slipper inn i Australia.

P4 - 07 Feb 20 kl. 18:27

48 kinesere virusfast i Norge

48 kinesere har søkt om å få utvidet opphold i Norge på grunn av koronaviruset. Det opplyser Utlendingsdirektoratet til VG. Turistene har fått problemer med å komme seg hjem da flere flyselskap har innstilt flygningene sine til Kina etter virusutbruddet i Wuhan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 15 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 30 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt