NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 00:48

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:31

Iran kan stanse Ramadan-samlinger

Irans øverste leder, Ayatollah Khamenei, sier store menneskeansamlinger under den religiøse høytidsmåneden Ramadan kan bli stanset som følge av utbruddet av koronaviruset. Landet har vært hardt rammet av pandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Khamenei, Ramadan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Irankan , stanse, Ramadan-samlinger
Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 21:38

Mye blir annerledes for over 100.000 muslimer fra fredag

Det blir hverken store samlinger ved solnedgang eller bønn i moskeen ved midnatt når over 100.000 muslimer innleder fastemåneden ramadan..

NRK - 01 Jun 20 kl. 11:04

Kina & Iran ber Trump stanse volden

Kina kaller rasismen i USA «en kronisk sykdom», og Iran ber president Donald Trump om «å stanse volden og la dem puste». Det melder NTB. – Det viser hvor alvorlig problemet med rasisme og politivold er i USA, sier det kinesiske utenriksdepartementet..

Klartale - 24 Apr 20 kl. 09:00

Slik feires Ramadan nå

Nå starter den muslimske fasten Ramadan. Denne gangen står moskeene tomme..

Dagbladet - 25 Apr 20 kl. 08:48

Ramadan-hilsen skapte munnhoggeri

Det gikk hett for seg i det danske Folketinget da en politiker benyttet anledningen til å ønske god ramadan..

NRK - 15 Mar 20 kl. 19:11

Forbyr samlinger med mer enn ti

Kommuneoverlege i Grimstad Vegard Vige har laget et hastevedtak om å forby alle samlinger med mer enn ti personer, skriver Agderposten. – Jeg fikk vite om en privat russefest. For å avverge denne, måtte jeg fatte et hastevedtak, sier han til avisen..

NRK - 15 Mar 20 kl. 10:57

Forbyr samlinger med mer enn fem

Østerrike stenger alle restauranter fra og med tirsdag, og forbyr samlinger med mer enn fem personer. Statsminister Stebastian Kurz kunngjorde de nye tiltakene i dag. 758 tilfeller av koronavirus og ett dødsfall er registrert i Østerrike..

P4 - 15 Mar 20 kl. 15:20

Østerrike forbyr samlinger med mer enn fem personer

Østerrike forbyr nå samlinger med mer enn fem personer. Samtidig stenges alle landets restauranter fra neste uke. Østerrike har så langt 758 tilfeller av koronavirus og ett registrert dødsfall..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 21:01

Trump anbefaler å unngå samlinger med flere en ti personer

President Donald Trump oppfordrer amerikanerne til å unngå samlinger med flere en ti personer og sier virusepidemien vil vare til sommeren..

NRK - 25 Jan 20 kl. 17:23

Endelig bestod Ramadan førerprøven

Mohamed Riad Ramadan klarte endelig å ta lastebil-lappen, etter at sensor først stoppet førerprøven på grunn av dårlig norsk. Men nå vil transportkomiteen ta saken opp med samferdselsministeren..

P4 - 16 Apr 20 kl. 11:39

Usannsynlig med større samlinger

- Det er usannsynlig med samlinger på over 30 personer i år. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog til avisen Dagen. Retningslinjene fra regjeringen nå sier at det maks skal være fem personer sammen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 1 time siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 1 time siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..

NRK - 1 time siden

Munnbind påbode på buss i England

Frå 15. juni vert det påbode med munnbind for alle som reiser med offentleg transport i England, seier transportminister Grant Shapps. Dei nye reglane gjeld berre for England, og førebels ikkje for Wales, Skottland eller Nord-Irland..

NRK - 2 timer siden

Fallende koronatall i Frankrike

For 7. uke på rad faller tallet på pasienter som er innlagt med kornasmitte på franske sykehus. Nå er 13.

NRK - 2 timer siden

1000 i rasisme-protest i Malmö

1000 mennesker trosset smittevernregler og tok del i en antirasistisk demonstrasjon i Malmö. Da den opprinnelige markeringen ved Ribersborg ble avsluttet, gikk flere hundre demonstranter i tog mot sentrum. Politiet valgte dialog fremfor å gripe inn..

NRK - 2 timer siden

Minnestund for George Floyd

Predikanten Al Sharpton leder en minnestund for George Floyd i Minneapolis. I sin tale sier Sharpton blant annet at Amerika aldri var "great" for svarte, latinos eller kvinner, melder CNN. Samtidig hilser visepresident Mike Pence til Floyds familie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt