NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:35

NRK - 22 Dec 18 kl. 13:01

Iran: –USA burde aldri vært i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenning» i landet. Iran har selv militære rådgivere i Syria for å støtte president Bashar al-Assad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Syria, Bashar, assad, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iran, USA, burde, aldri, værti , Syria
Hegnar.no - 23 Dec 18 kl. 09:05

– USA burde aldri vært til stede i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenninger» i landet..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 09:22

Jentetur til Lofoten: – Vi skal aldri, aldri, aldri, aldri, aldri, aldri gjøre det igjen

Noen ganger elsker de det, andre ganger hater de det. Men de bare må klatre..

NRK - 08 Sep 18 kl. 15:33

- Iran i praksis i krig med USA

Irans president Hassan Rouhani sier Iran i praksis er i krig med USA over økonomi og propaganda. Rouhani sa også at Iran regelmessig mottar invitasjoner fra USA om samtaler, selv om USA samtidig presser Iran med sanksjoner..

NRK - 27 Sep 18 kl. 21:59

Hevder Iran har hemmelig atomlager

Israels statsminister Benjamin Netanyahu hevder Iran har et hemmelig atomvåpenprogram. Det sa han i en tale til FNs hovedforsamling. – Iran har ikke droppet sitt mål om å utvikle atomvåpen, men det Iran skjuler, vil Israel finne, sa han..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:41

Iran overholder atomavtalen

Iran overholder betingelsen i atomavtalen med stormaktene, opplyser Det internasjonale atomenergibyrået, IAEA. Avtalen ble undertegnet i 2015. USA har trukket seg fra avtalen og innførte sanksjoner mot Iran.

NRK - 02 Nov 18 kl. 16:18

USA innfører sanksjoner mot Iran

USA vil stenge Iran ute fra det internasjonale bankregisteret SWIFT, melder AFP. Det skjer fordi USA skal gjeninnføre sanksjonene mot landet, som ble opphevet i 2015, etter at USA og Iran inngikk en avtale om atomnedrustning..

NRK - 11 Dec 18 kl. 10:11

Iran stadfestar missiltest

Iran stadfestar at det «nyleg» vart gjennomført ein test av ein mellomdistanserakett. Det skjer etter at vestlege land retta kraftig kritikk mot Iran for oppskytinga av ein rakett 1. desember..

Dagbladet - 16 Aug 18 kl. 21:47

Klassekameraten forsvant plutselig. - Noen burde stilt spørsmålet: «Hvor er det blitt av Jenny?»

De siste ti åra har han jobbet for at man aldri skal glemme det som skjedde på Stabekk skole..

Hegnar.no - 23 Aug 18 kl. 06:02

Sandberg sendte 153 SMS-er og hadde 22 telefonsamtaler i Iran

Per Sandberg brukte jobbtelefonen flittig på sin feriereise til Iran i juli. Den første SMS-en ble sendt samme dag Sandberg kom til Iran..

NRK - 15 Jan 19 kl. 06:52

Iran skaut opp satellitt

Iran seier dei har sendt opp éin av minst to planlagde satellittar tysdag morgon, som ikkje skal ha nådd bana rundt jorda. Det seier landets kommunikasjonsminister til statleg iransk TV. USA har tidlegare gjeve Iran kritikk for oppskytingsplanane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 10 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt