NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:51

NRK - 22 Dec 18 kl. 13:01

Iran: –USA burde aldri vært i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenning» i landet. Iran har selv militære rådgivere i Syria for å støtte president Bashar al-Assad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Syria, Bashar, assad, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iran, USA, burde, aldri, værti , Syria
Hegnar.no - 23 Dec 18 kl. 09:05

– USA burde aldri vært til stede i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenninger» i landet..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 09:22

Jentetur til Lofoten: – Vi skal aldri, aldri, aldri, aldri, aldri, aldri gjøre det igjen

Noen ganger elsker de det, andre ganger hater de det. Men de bare må klatre..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 18:12

Tidligere lagdommer: – Dette skulle aldri ha vært en jurysak

Tidligere lagdommer og jury-forsker Lars-Jonas Nygard sier Eirik Jensen-saken aldri burde ha vært en jurysak. – Umulig å få taket på for en jury, mener han..

NRK - 27 Sep 18 kl. 21:59

Hevder Iran har hemmelig atomlager

Israels statsminister Benjamin Netanyahu hevder Iran har et hemmelig atomvåpenprogram. Det sa han i en tale til FNs hovedforsamling. – Iran har ikke droppet sitt mål om å utvikle atomvåpen, men det Iran skjuler, vil Israel finne, sa han..

NRK - 08 Sep 18 kl. 15:33

- Iran i praksis i krig med USA

Irans president Hassan Rouhani sier Iran i praksis er i krig med USA over økonomi og propaganda. Rouhani sa også at Iran regelmessig mottar invitasjoner fra USA om samtaler, selv om USA samtidig presser Iran med sanksjoner..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:41

Iran overholder atomavtalen

Iran overholder betingelsen i atomavtalen med stormaktene, opplyser Det internasjonale atomenergibyrået, IAEA. Avtalen ble undertegnet i 2015. USA har trukket seg fra avtalen og innførte sanksjoner mot Iran.

Dagbladet - 3 timer siden

- Burde aldri vært ute på havet

David Hernandez og Matthew Flynn var om bord på cruiseskipet i 16 timer før de ble reddet ut. De er svært kritiske til beslutningen om å legge fra kai i den røffe sjøen..

NRK - 02 Nov 18 kl. 16:18

USA innfører sanksjoner mot Iran

USA vil stenge Iran ute fra det internasjonale bankregisteret SWIFT, melder AFP. Det skjer fordi USA skal gjeninnføre sanksjonene mot landet, som ble opphevet i 2015, etter at USA og Iran inngikk en avtale om atomnedrustning..

NRK - 11 Dec 18 kl. 10:11

Iran stadfestar missiltest

Iran stadfestar at det «nyleg» vart gjennomført ein test av ein mellomdistanserakett. Det skjer etter at vestlege land retta kraftig kritikk mot Iran for oppskytinga av ein rakett 1. desember..

Hegnar.no - 23 Aug 18 kl. 06:02

Sandberg sendte 153 SMS-er og hadde 22 telefonsamtaler i Iran

Per Sandberg brukte jobbtelefonen flittig på sin feriereise til Iran i juli. Den første SMS-en ble sendt samme dag Sandberg kom til Iran..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 2 minutter siden

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt