NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:27

NRK - 22 Dec 18 kl. 13:01

Iran: –USA burde aldri vært i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenning» i landet. Iran har selv militære rådgivere i Syria for å støtte president Bashar al-Assad..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Syria, Bashar, assad, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iran, USA, burde, aldri, værti , Syria
P4 - 19 May 19 kl. 22:48

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump kom i kveld med en kraftig advarsel mot regimet i Iran. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten.

Hegnar.no - 23 Dec 18 kl. 09:05

– USA burde aldri vært til stede i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenninger» i landet..

NRK - 19 May 19 kl. 22:43

Trump med kraftig advarsel til Iran

USAs president Donald Trump kom med en sterk advarsel til regimet i Iran på Twitter søndag kveld. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten..

NRK - 6 timer siden

Netanyahu vil ha fleire sanksjonar

Statsminister Benjamin Netanyahu i Israel seier at Iran burde få fleire sanksjonar mot dei om landet overstig urangrensa som blei sett i atomavtalen frå 2015, skriv Reuters. Iran melde måndag at dei vil nå grensa innan ti dagar..

NRK - 20 May 19 kl. 21:19

Iran firedoblet uranproduksjon

Iran har firedoblet produksjonen av høyanriket uran, sier atomeksperter i landet. USA trakk seg fra atomavtalen med Iran i fjor, og nylig sa Iran de ikke ville følge alle forpliktelsene. Iran sier uranverdien ikke overstiger grensen i avtalen..

NRK - 20 May 19 kl. 21:19

Iran firedoblet produksjon av uran

Iran har firedoblet produksjonen av høyanriket uran, sier atomeksperter i landet. USA trakk seg fra atomavtalen med Iran i fjor, og nylig sa Iran de ikke ville følge alle forpliktelsene. Iran sier uranverdien ikke overstiger grensen i avtalen..

NRK - Igår: 15:58

USA: Ønsker ikke krig med Iran

USA «vil ikke ha krig» med Iran, sier utenriksminister Mike Pompeo til Fox News. USAs president Donald Trump har anklaget Iran for å stå bak angrepene mot to tankskip i Omanbukta nylig, noe Iran avviser. Spenningen mellom de to landene er spent..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 09:22

Jentetur til Lofoten: – Vi skal aldri, aldri, aldri, aldri, aldri, aldri gjøre det igjen

Noen ganger elsker de det, andre ganger hater de det. Men de bare må klatre..

NRK - 12 Jun 19 kl. 07:59

Japans statsminister til Iran

Japans statsminister Shinzo Abe reiser til Iran i dag for å forsøke å dempe konfliktnivået i regionen. USA trakk seg i fjor fra atomavtalen og har gjeninnført sanksjoner mot Iran. Abe er den første japanske statslederen til å besøke Iran på 41 år..

Klartale - 14 Jun 19 kl. 10:15

– Dette beviser at Iran er skyldig

Iran angrep tankskip i Omanbukta, hevder USA. Iran er rasende over anklagene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt