NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 10:33

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:05

Intensjonsavtale i Moss

I Moss har Ap, SV, Rødt, MDG, Sp og KrF inngått en intensjonsavtale, hvor de forplikter å prøve å jobbe fram en felles plattform. I avtalen vil nåværende ordfører Hanne Tollerud (Ap) fortsette, og Tor Petter Ekroll (SP) går inn som varaordfører..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss, Ap, MDG, KrF, Hanne Tollerud, Tor Petter Ekroll

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Intensjonsavtalei , Moss
P4 - 17 Apr 20 kl. 13:50

Nytt dødsfall i Moss

En koronasmittet mann 60-årene døde i går på Orkerød sykehjem i Moss. Det opplyser kommunen, skriver Moss Avis. Dette er det tredje koronarelaterte dødsfallet ved sykehjemmet..

P4 - 24 Oct 19 kl. 08:23

Knivstikking i Moss

En mann i 50-årene er knivstukket i Moss nå i morgentimene. Mannen var ved bevissthet, men skadeomfanget er ukjent, skriver Moss Avis. Bevæpnet politi leter nå etter flere gjerningspersoner..

NRK - 07 Mar 20 kl. 13:53

Avlyser 8. mars-arrangement i Moss

Arrangementet for å markere den internasjonale kvinnedagen i Moss 8. mars er avlyst grunna frykt for koronaviruset. Det melder Moss Avis..

P4 - 27 Mar 20 kl. 10:12

Koronadødsfall i Moss

En beboer på Orkerød sykehjem i Moss er bekreftet død av koronaviruset. Det melder Moss Avis. Personen døde i går, og skal ha fått påvist smitte samme dag.

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 17:59

Fakkeltog i Moss: – Ari Behn har betydd utrolig mye for Moss

Hele Storgata i Moss var søndag ettermiddag full av folk som ville minnes Ari Behn..

NRK - 25 Sep 19 kl. 13:23

Moss ble årets sentrum

Moss ble i dag kåret til «årets sentrum i Norge» 2019. Moss konkurrerte mot Tønsberg og Porsgrunn og prisen har bare blitt delt ut to ganger tidligere. Utmerkelsen er ment til å belønne kommuner som har jobbet med tiltak for å vitalisere sentrum..

VG - 27 Dec 19 kl. 16:14

Moss sørger: – Mistet vårt mest intenst skinnende bysbarn

Hjembyen sørger over Ari Behn (47): – All verdens skimrende julelys kan ikke forhindre at Moss med ett er blitt en gråere by, skriver nyhetsredaktøren i Moss Avis..

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:01

Knivstikking i Moss

Bevæpnet politi leter etter en eller flere gjerningsmenn etter knivstikking i Moss. En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt angrepet i leiligheten sin, melder Moss Avis. Mannen var ved bevissthet, men skadeomfanget er ukjent..

P4 - 29 Dec 19 kl. 18:19

- Har betydd utrolig mye for Moss

- Ari Behn har betydd utrolig mye for Moss Det sier deltakere i kveldens fakkeltog til Aftenposten. Flere hundre møtte opp for å hedre forfatteren, kunstneren og den tidligere prinsessegemalen som døde første juledag. Det var også en minnesamling i Moss Kirke etter fakkeltoget, og der sa ordfører Hanne Tollerud at det er en hel by nå som ønsker å vise medfølelse med Behns familie og nærmeste..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:16

To kvinner knivskadet i Moss

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter en knivstikking på Jeløya i Moss natt til lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Regjeringa vil hente asylsøkarar

Regjeringspartia er samde om ei løysing for norsk deltaking i å hente ut asylsøkarar frå leirar i Hellas, men legg til at det kjem med eit førehald om at 8-10 andre europeiske land realiserer sine uttak frå leirane..

NRK - 30 minutter siden

Tonning Riise vil stemme i mot

Stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise frå Høgre vil stemme i mot si eiga regjering, og med det stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag. Det bekreftar han i ei melding til Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Kafear opnar i Luxembourg

På onsdag kan folk i Luxembourg igjen gå på kafé og restaurant når landet byrjar å lette på koronarestriksjonane. Det vil også vere mogleg å gå i bryllaup og gravferder att..

NRK - 1 time siden

8915 fleire smitta i Russland

Russiske styresmakter melder om 8915 nye registrerte smittetilfelle av koronaviruset det siste døgnet. I tillegg har det vorte registrert 174 fleire dødsfall knytt til virusutbrotet i landet..

NRK - 1 time siden

Delvis gjenopning for transitt

Etter å ha vore stengd for transittpassasjerar sidan 25. mars, opnar flyplassen i Hongkong for noko slik trafikk neste veke. Det er venta nærare informasjon i løpet av tysdag.

NRK - 1 time siden

Ber om felles reisereglar i EU

Utanriksministeren i Spania, Arancha Golzalez, ber EU om å utarbeide felles reglar for reiser på tvers av landegrensene, melder nyheitsbyrået Reuters. Det kjem etter fleire land har varsla om at dei vil lette på innreisereglane..

NRK - 1 time siden

Legaliserer likekjønna ekteskap

Costa Rica vart tysdag det fyrste sentralamerikanske landet som legaliserer likekjønna ekteskap, melder nyheitsbyrået AFP. Det var i utgangspunktet planlagd ein stor fest i samband med lovendringa, men denne er moderert på grunn av koronaviruset..

NRK - 1 time siden

Noreg opprettar ambassade i Kongo

Noreg aukar engasjementet sitt i Den demokratiske republikken Kongo og opprettar ein ambassade i Kinshasa, skriv Utanriksdepartementet i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Nedgang i grensehandelen

Grensehandelen falt 57 prosent i fyrste kvartal i år samanlikna med same kvartal i 2019. Det syner tal frå Statistisk sentralbyrå. Koronarestriksjonane får skulda, men fallet er større enn venta..

NRK - 1 time siden

Nordmenn reiste mindre

Statistisk sentralbyrå har i fyrste kvartal registrert det lågaste talet på reiser blant nordmenn sidan dei starta med reisestatistikk i 2002. I fyrste kvartal tok nordmenn 4,1 millionar reiser, 2,1 millionar førre enn i fyrste kvartal i 2019..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt