NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:32

NRK - 17 Jan 19 kl. 01:16

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..
Les mer på NRK


Les mer om:
Klassekampen, SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innvandrerbarnfår , færre, barn
NRK - 18 Sep 18 kl. 22:50

Innvandrerbarn i familievoldssaker

Nesten halvparten av alle barn i familievoldssaker er fra innvandrerfamilier. Det viser en gjennomgang NRK har gjort av alle dommer fra norske rettssaler i mars, april og mai i år, der barn har vært involvert i rettssaker mot sine aller næreste..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 19:57

Åtteåring fra Guatemala død i amerikansk varetekt

En åtte år gammel gutt fra Guatemala som var i amerikansk varetekt, er død. Det er andre gang på én måned at et innvandrerbarn har dødd ved USAs grense..

NRK - 13 Oct 18 kl. 01:01

833 barn løslatt fra milits

833 barn er løslatt fra militsen Civilian Joint Task Force nordøst i Nigeria. Det er første gang de løslater barn siden september 2017, da gruppa gikk med på å bidra til å få slutt på å bruke barn som håndtlangere, speidere og vakter , ifølge Unicef..

Dagbladet - 08 Jan 19 kl. 06:00

Det er overflod av barn

Erna Solberg har sjølvsagt rett. Noreg treng barn. Titusenvis av barn..

NRK - 12 Sep 18 kl. 10:46

Svensk lege tiltalt for overgrep

En lege i Sverige er tiltalt for seksuelle overgrep mot 52 barn og 18 voksne. Blant tiltalepunktene er grov voldtekt mot barn, grove seksuelle overgrep mot barn, grov utnyttelse av barn for seksuell posering og overgrepsbilder av barn, melder SVT..

NRK - 13 Sep 18 kl. 06:48

Flere barn i interneringsleir i USA

Antall barn som sitter i interneringsleirer rundt om i USA er mer enn femdoblet siden i fjor sommer, ifølge New York Times. Selv om hundrevis av barn den siste tiden er blitt gjenforent med familier og verger, har antallet økt dramatisk..

NRK - 19 Nov 18 kl. 05:14

Mangel på barnemedisin

Flere tusen barn i Norge får ikke medisin de har behov for skriver to leger i en kronikk i Dagsavisen. I stedet for å få medisiner i former og doser som er tilpasset barn, får barn voksenmedisin, skriver Henrik Irgens og Ketil Størdal..

NRK - 13 Feb 19 kl. 08:42

Barn omkommet på flukt i Syria

Minst 35 syriske barn har mistet livet på vei til kurdiske flyktningleirer nord i landet. Tusenvis av barn og koner av IS-krigere fraktes nå til leirene, mens USA-støttede opprørere prøver å innta siste rest av det såkalte IS-kalifatet i Eufratdalen..

VG - 05 Feb 19 kl. 09:39

England: Fire barn døde i husbrann

Politiet opplyser tirsdag at fire barn omkom i en husbrann i Highfields-området i Stafford. I tillegg skal to voksne og ett barn være fraktet til sykehus..

NRK - 04 Oct 18 kl. 18:47

Etterforsker overgrep mot barn

13 stater i USA skal starte eller har pågående etterforskninger av seksuelle overgrep mot barn hvor Den katolske kirken er involvert, skriver NBC News. I august ble det kjent at 300 prester i Pennsylvania sto bak overgrep av mer enn 1000 barn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt