NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:35

NRK - 02 juli 20 kl. 16:21

Innrømmer svikt i flere ledd

– Det var både menneskelig svikt og svikt i systemene, sier direktøren i Helse Bergen, etter at en mann i 50-årene fikk en dose cellegift som var ti ganger for høy. Han døde mandag av skader på indre organer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helse Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innrømmer, svikti , flere, ledd
P4 - 02 juli 20 kl. 16:26

Direktør erkjenner svikt etter dødsfall

– Det var både menneskelig svikt og svikt i systemene som gjorde at en mann døde etter å ha fått for mye cellegift ved Haukeland universitetssjukehus. Det sier direktør i Helge Bergen, Eivind Hansen. En mann i 50-årene døde mandag, etter at han forrige uke fikk en dose cellegift som var ti ganger for høy.

P4 - 30 juli 20 kl. 17:34

Innrømmer at flere enn 50 var tilstede

Arrangøren av bryllupsfesten som knyttes til smittehutbruddet i Moss, innrømmer at det var flere enn 50 deltagere tilstede. Det forteller utleieren av lokalet der arrangementet ble holdt. 18 av 23 nye smittetilfeller i Moss kommune knyttes til festen 19.

P4 - 04 juni 20 kl. 14:08

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 15 juli 20 kl. 15:20

Haukeland siktes etter dødsfall

Haukeland sykehus siktes for brudd på helsepersonell-loven etter at en 56 år gammel mann døde etter å ha fått altfor store doser cellegift I tillegg har flere ansatte status som mistenkte i saken som skjedde i slutten av juni, skriver Bergensavisen. Sykehuset har tidligere beklaget hendelsen og har erkjent menneskelig og systematisk svikt i flere ledd..

NRK - 23 april 20 kl. 09:08

Kommuneoverlege innrømmer feil

Ni pasienter ved Vallerhjemmet i Sandvika er døde etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Kommuneoverlegen innrømmer at tiltakene kom for sent. 13 beboere og 34 ansatte fått påvist koronasmitte ved Vallerhjemmet, skriver Budstikka..

VG - 25 mai 20 kl. 16:50

Forren innrømmer gamblingproblem

I et intervju overfor TV 2 innrømmer Molde-spiller Vegard Forren at han sliter med spilleproblemer..

NRK - 04 juni 20 kl. 14:07

Innrømmer å ha drept trebarnsfar

Mannen som er siktet for drap på en 34-åring i Nittedal forrige uke innrømmer straffskyld, melder Romerikes Blad. Mannen i 40-åra er varetektsfengslet. Kristian Løvlie ble funnet død i en bil den siktede eier.

VG - 25 mai 20 kl. 16:50

Forren innrømmer gamblingproblem – tok opp lån for å dekke spillegjeld

I et intervju overfor TV 2 innrømmer Molde-spiller Vegard Forren at han sliter med spilleproblemer..

P4 - 28 juli 20 kl. 17:51

USA innrømmer drap på sivile i Somalia

USA innrømmer nå at en sivil ble drept og tre andre skadet i et flyangrep mot mål i Somalia i februar. Sjefen for de amerikanske styrkene i Afrika sier operasjonen utilsiktet tok livet av en person. Angrepet var rettet mot terrorgruppen al-Shabaab..

VG - 02 april 20 kl. 02:28

Nå innrømmer visepresidenten: USA kan rammes som Italia

Visepresident Mike Pence skylder på andre for sendrektigheten – men innrømmer nå at USA ser ut til å bli rammet av coronaviruset på samme måte som Italia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 5 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.

NRK - 5 timer siden

Trump deltar på giverkonferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Videokonferansen arrangeres søndag, og USAs president har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt