NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:43

NRK - 03 mars 21 kl. 11:58

Innrømmer bombetrussel

En 17 åring fra Sandefjord har i avhør innrømmet at han står bak en bombetrussel mot Sandefjord videregående skole på det sosiale nettverket Jodel. Krimsjef Paal Knutsen sier gutten ikke hadde noen bombe. Politiets jurister skal vurdere reaksjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord, Jodel, Paal Knutsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innrømmer, bombetrussel
VG - 17 feb. 21 kl. 15:41

Youtube-profil: Avhørt for mistenkt bombetrussel

Livesendingen endte brått da politiet dukket opp hos Benjamin «Tappelino» Falmark Foss: – Noen hadde sendt en falsk bombetrussel fra min vipps-profil, sier Youtuberen..

VG - 17 feb. 21 kl. 15:41

Youtube-profil: Fikk politiet på døren etter mistanke om bombetrussel

Livesendingen endte brått da politiet dukket opp hos Benjamin «Tappelino» Falmark Foss: – Noen hadde sendt en falsk bombetrussel fra min vipps-profil, sier Youtuberen..

NRK - 01 mars 21 kl. 23:51

Bombetrussel mot fly til Istanbul

Turkish Airlines mottok mandag en bombetrussel mot et fly fra Oslo til Istanbul, men ingen bomble ble funnet da flyet landet i Istanbul, opplyser flyselskapet. Alle passasjerene på flight TK1752 ble evakuert i sikkerhet mens flyet ble gjennomsøkt..

NRK - 01 april 21 kl. 22:43

Fly nødlandet etter bombetrussel

Et fly fra Warszawa måtte foreta en nødlanding i Göteborg etter å ha mottatt en bombetrussel. De 30 passasjerene blir nå evakuert. Det er stor tilstedeværelse av politi og redningstjeneste ved Göteborgs flyplass Landvetter, skriver Göteborgs-Posten..

VG - 22 jan. 21 kl. 16:16

Melina Johnsen innrømmer straffskyld for ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse

Realitykjendis Melina Johnsen innrømmer straffskyld for en rekke forhold. – Hun angrer veldig og kommer til å ta straffen, sier forsvarer..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:55

Innrømmer gambling - endrer ikke foran gullkampen

Sverre Lunde Pedersen (29) bytter ikke tilbake til sine gamle skøytejern foran gullkampen på lagtempo, selv om landslagssjef Bjarne Rykkje innrømmer at det var gambling å bruke nytt og annerledes «understell» - og det åpenbart ikke fungerte på 5000-meteren..

NRK - 04 mars 21 kl. 15:12

Innrømmer feil i bestselger

Forfatter Åsne Seierstad skrev at fremmedkriger Bastian Vasquez ble straffet med døden av IS for drapet på en liten gutt i sin bok «To søstre», men innrømmer nå at det er feil, og sier at boka vil bli revidert. Det melder Dagbladet..

E24 - 05 april 21 kl. 10:10

Amazon innrømmer at sjåfører kan måtte tisse på flaske

Netthandelsgiganten gikk til angrep på et amerikansk kongressmedlem etter tisseflaske-tweet. Nå innrømmer selskapet at det tok feil. – Vi skylder representanten en unnskyldning..

NRK - 13 april 21 kl. 14:37

Innrømmer straffskyld for ran

55-åringen fra Kristiansand som har nektet straffskyld for ran og drap på Dan Eivind Lid sa i retten i dag at han likevel innrømmer medvirkning til ran. Han nekter fortsatt å ha vært inne i leiligheten natten Lid ble drept..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 05:20

Svensk ekspert innrømmer feil

Sveriges tidligere statsepidemiolog, Johan Giesecke, innrømmer at han tok feil da han uttalte at alle europeiske land kom til å bli like hardt rammet av pandemien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 2 timer siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 4 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt