NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 22:35

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:18

Innhenting i spansk økonomi

Spanias bruttonasjonalprodukt vaks med 16,7 prosent i tredje kvartal målt mot andre kvartal, men er framleis ned 8,7 prosent målt mot i fjor, melder AFP. I andre kvartal krympa økonomien med 17,8 prosent som følge av inngripande koronarestriksjonar..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innhentingi , spansk, økonomi
E24 - 16 nov. 20 kl. 06:35

Dette skjer denne uken: Venter innhenting for norsk økonomi

Denne uken kommer det mange viktige tall for norsk økonomi, mener Marius Gonsholt Hov i Handelsbanken. Uro etter flere smittetilfeller og strengere restriksjoner vil kunne prege flere av dem..

NRK - 28 okt. 20 kl. 12:31

Spansk fotball uten betting-penger

Toppklubbene i spansk fotball får ikke lenger ta imot sponsorpenger fra tippe- og bettingselskaper. Sju klubber har i dag solgt enten plass på trøyene eller navn på stadion. Klubbene mener de taper inntekter de trenger etter koronapandemien..

E24 - 30 okt. 20 kl. 11:41

Eurosonens økonomi med rekordvekst i tredje kvartal

Eurosonens økonomi har aldri vokst like kraftig som i forrige kvartal. Men en ny mulig nedstenging truer, og Den europeiske sentralbanken har allerede signalisert nye grep..

NRK - 17 nov. 20 kl. 08:33

Vekst i norsk økonomi

Norsk økonomi fortsetter å hente seg inn igjen etter korona-fallet. BNP for fastlands-Norge steg 0,6 prosent i september og 5,2 prosent i tredje kvartal, viser tall fra SSB. Aktiviteten er likevel 2,7 prosent lavere enn ved inngangen til mars..

Aftenposten - 31 okt. 20 kl. 14:39

Graham Hansen briljerte da Barcelona lekte med Real Betis

Caroline Graham Hansen scoret én gang og supplerte med en målgivende pasning da Barcelona fortsatte seiersrekken i spansk fotball med 5-0-seier over Real Betis..

Aftenposten - 31 okt. 20 kl. 17:28

Real Madrid knuste bunnlag - klatret til tabelltopp

Uten en skadd Martin Ødegaard tok Real Madrid en sikker seier hjemme over bunnlaget Huesca i spansk La Liga lørdag..

NRK - 06 nov. 20 kl. 21:58

Ny gransking av Spanias ekskonge

Spansk påtalemyndighet har startet en ny etterforskning av finansene til ekskong Juan Carlos i forbindelse med hvitvaskingsskandalen han er involvert i. Etterforskningen er den tredje som blir startet mot Juan Carlos..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 22:35

Største tyske tap siden 1931 - rundspilt borte mot Spania

(Spania – Tyskland 6–0) Et hat trick fra Ferrán Torres (20) og spansk storspill sørget for at et historisk stygt tysk tap..

VG - 17 nov. 20 kl. 22:35

Største tyske tap siden 1931: – En bekmørk dag

(Spania – Tyskland 6–0) Et hat trick fra Ferrán Torres (20) og spansk storspill sørget for at et historisk stygt tysk tap..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 22:35

Største tyske tap siden 1931: – En bekmørk dag

(Spania – Tyskland 6–0) Et hat trick fra Ferrán Torres (20) og spansk storspill sørget for at et historisk stygt tysk tap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 45 minutter siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 9 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 1 time siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 1 time siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

NRK - 1 time siden

WHO: Trenger 250 milliarder kroner

WHOs generalsekretær Tedros Ghebreyesus sier at det trengs 4,3 milliarder doller nå og 23,8 milliarder til neste år for å kjøpe og distribuere vaksiner mot covid-19. Han sier at det ikke er veldedighet, men den raskeste måten å få slutt på pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt