NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 14:44

NRK - 13 okt. 20 kl. 19:11

Innfører strenge tiltak i Nederland

Statsministeren i Nederland, Mark Rutte, seier at det frå og med onsdag kveld vil verte innført strenge tiltak i landet for å hindre spreiing av koronaviruset. Mellom anna må restaurantar og barar stenge, og det vert forbode å selje alkohol etter 20..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, Rutte

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innfører, strenge, tiltaki , Nederland
NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for strenge

Dei nye og strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for strenge..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 15:31

Rekordsmitte i Bergen - innfører nye tiltak

Aldri før har Bergen hatt så høyt smittetrykk som de har nå, men tror ikke de nasjonale tiltakene er tilstrekkelige. I samråd med FHI innfører byrådet nye strenge tiltak for Bergen denne uka..

NRK - 04 des. 20 kl. 10:51

Bærum viderefører strenge tiltak

Bærum kommune viderefører smitteverntiltakene og innfører ytterligere restriksjoner på innendørs idretts- og fritidsaktiviteter for unge over 13 år. Det innføres forbud mot innendørs trenings- og fritidsaktiviteter for aldersgruppen 13–19 år..

VG - 16 nov. 20 kl. 10:59

Venter nye tiltak i Oslo: Slik har smitten utviklet seg den siste uken

Veksten i antall nye smittetilfeller i Oslo har igjen økt, tross strenge tiltak. Nå vurderer byrådet innføre strengere tiltak for enkelte aldersgrupper..

Aftenposten - 28 okt. 20 kl. 19:22

Tyskland innfører strenge smitteverntiltak

Den tyske regjeringen og delstatene er enige om strenge tiltak for å bremse den rekordhøye spredningen av koronavirus..

NRK - 23 des. 20 kl. 15:24

Ingen nye tiltak i Skien

Det blir ingen nye tiltak mot koronaspredningen i Skien nå, selv om Helsedirektoratet i morges var tydelig på at de forventer strengere lokale tiltak. Ordfører Hedda Foss Five sier det er innført mange kommunale forskrifter og tiltak den siste uka..

P4 - 28 okt. 20 kl. 13:14

Full forvirring rundt nye koronaregler

Regjeringen møter nå pressen for å rydde opp i forvirringene rundt de nye koronatiltakene. Samme dag som Oslo innførte strenge, lokale tiltak - innførte regjeringen strammere tiltak også nasjonalt. Det har skapt forvirring for mange..

NRK - 10 okt. 20 kl. 15:21

Oslo-folk: Ikkje for strenge tiltak

Medan byrådet fryktar at fleire tiltak vil gjere folk leie av reglane, viser ei ny undersøking at Oslo-folk ikkje meiner koronatiltaka i byen er for strenge. Opinion har spurt 2000 innbyggjarar i Oslo om deira syn på koronatiltaka..

NRK - 30 des. 20 kl. 17:09

Strenge tiltak i flere regioner

De strenge smitteverntiltakene som er innført i London og Sørøst-England, utvides til å gjelde mesteparten av landet, opplyser den britiske regjeringen. Dermed vil de gjelde tre av fire innbyggere i England..

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:26

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Smitten er for høy

Smittesituasjonen i Norge er for høy og ustabil, selv om smitten har gått ned etter at Norge hadde smitterekord for to uker siden. Det sier helseminister Bent Høie. Han trekker frem Irland som et skrekkeksempel på hvordan et land med svært lav smitte fikk svært høy smitte etter store lettelser av smitteverntiltak før jul..

NRK - 10 minutter siden

Øker testkapasitet

Regjeringen øker nå testkapasiteten på 32 grensesteder, det sier justis- og beredskapsminister Monica Mæland. Det skjer etter at regjeringen nå krever at alle tester seg på grensen. Det er et midlertidig unntak på Svinesund, pga av for dårlig kapasitet..

NRK - 15 minutter siden

206 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 206 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Antall døde er nå totalt oppe i 10.797, opplyser Folkhälsomyndigheten.

NRK - 1 time siden

Elleve smittetilfeller i Sigdal

Smittesporingsteamet i Sigdal kommune mottok i går kveld elleve positive prøvesvar. Alle smittetilfellene er nærkontakter til tidligere registrert smitte i utbruddet. Blant de smittede er et barn som er tilknyttet Eggedal barnehage..

NRK - 30 minutter siden

Ti nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede i Bergen. Fire av tilfellene er importsmitte, mens tre har ukjent smittevei. Samtidig er fem beboere og 15 ansatte på sykehjem smittet.

NRK - 30 minutter siden

Trump har forlatt Det hvite hus

Avtroppende president i USA Donald Trump har forlatt Det hvite hus for siste gang, hånd i hånd med sin kone Melania..

NRK - 30 minutter siden

Høie holder koronapressekonferanse

Helseminister Bent Høie (H) og justisminister Monica Mæland (H) oppdaterer om koronasituasjonen i Norge klokka 14.30. Se direkte her eller på NRK1..

NRK - 30 minutter siden

Trump ha forlatt Det hvite hus

Avtroppende president i USA Donald Trump har forlatt Det hvite hus for siste gang, hånd i hånd med sin kone Melania..

NRK - 30 minutter siden

Tre menn siktet for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvinne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..

NRK - 45 minutter siden

Gutt siktet for overgrep

Politiet i Rogaland har siktet en mindreårig gutt for et overgrep mot en jente i barneskolealder. Overgrepet skal ha skjedd i høst da jenta var på vei hjem fra skolen. Den siktede er i ungdomskolealder, og vil bli avhørt på sammen med en forelder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt