NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:02

NRK - 15 Jan 20 kl. 00:24

Inneholder ikke tollreduksjon

Handelsavtalen mellom Kina og USA inneholder ingen punkt for kutt av tollsatsene som ble innført på kinesiske varer, opplyser amerikanske myndigheter. Første fase av handelsavtalen mellom Kina og USA blir signert onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Inneholder, ikke, tollreduksjon
E24 - 15 Jan 20 kl. 06:42

USA: Avtalen inneholder ikke tollreduksjon

Handelsavtalen mellom Kina og USA inneholder ingen punkt for kutt av tollsatsene som ble innført på kinesiske varer, ifølge amerikanske myndigheter..

Dagbladet - 7 timer siden

- Riksrettssaken er et narrespill

President Donald Trumps advokatteam mener riksrettssaken må avvises fordi den ikke inneholder konkrete lovbrudd..

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 06:07

Politiets gjerningsmann-liste: - Lagt bort

Politiet tror ikke lenger at lista med navn på mulige gjerningspersoner inneholder svaret på hvem som har tatt Anne-Elisabeth Hagen (69)..

NRK - 6 timer siden

Får ikke selge alkohol som «nyhet»

Helsedirektoratet mener bruken av ordet «nyhet» er et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter som inneholder dette, melder NTB..

Dagbladet - 24 Nov 19 kl. 02:57

Ytringsfrihet og politiets rolle

Dagbladets lederartikkel lørdag inneholder både feil og noen elementer som kan bidra til en oppfatning om at politiet ikke forstår sin rolle i et demokrati. Det vil jeg korrigere..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 07:00

Bokanmeldelse: Viljen til det ekstraordinære trumfer ikke svakhetene

Årets Kjærstad-utgivelse inneholder et nydelig farsportrett, men mangler den svimlende tankekraften som gjør en roman virkelig god..

NRK - 20 Sep 19 kl. 13:16

Tyskland enig om klimaplan

Etter 18 timer med forhandlinger har Tysklands regjering kommet fram til en pakke med tiltak for å motvirke klimaendringene, melder NTB. Avtaler inneholder tiltak som årlig monitorering, opplyser en ikke navngitt regjeringskilde fredag..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 16:57

Derfor er Haver-Løseth glad for at det er mesterskapsfri sesong

Det passer godt for Nina Haver-Løseth at alpinsesongen ikke inneholder noe mesterskap..

NRK - 06 Nov 19 kl. 07:49

Xi og Macron signerte klimapakt

Kinas president Xi Jinping og Frankrikes president Emmanuel Macron signerte onsdag et dokument om klimaendringene som inneholder en erklæring om at Parisavtalen ikke kan reverseres..

NRK - 20 Sep 19 kl. 07:35

Alvorlig varsel mot Trump

En etterretningsoffiser har varslet om at Trump har avgitt løfter til en utenlandsk leder, melder AP. USAs etterretningstjeneste omtaler varselet som alvorlig. Det er ikke kjent hva varselet inneholder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 2 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 3 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 4 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

FN advarer mot retur av flyktninger

FNs menneskerettighetskomité advarer mot retur av flyktninger til land som er alvorlig truet av klimaendringer, da det kan bryte menneskerettighetene. – Levekårene i et slikt land kan bli uforenlige med retten til et verdig liv, uttaler de..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt