NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:21

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:40

Innbrudd på Lillestrøm rådhus

Det har vært innbrudd i rådhuset på Lillestrøm i natt. Det melder politiet på Twitter. En rute til et kontor er knust og en bærbar PC er stjålet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Twitter, PC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innbrudd, Lillestrøm, rådhus
P4 - 29 sep. 20 kl. 11:28

Munnbindpåbud i Lillestrøm

Lillestrøm kommune gjør som Oslo og innfører påbud om munnbind i kollektivtrafikken. I går oppfordret helseministeren Oslos nærkommuner om å innføre like strenge koronatiltak som hovedstaden for å få ned smitten. Ifølge Nettavisen vil Lillestrøm formelt fatte vedtaket i morgen.

NRK - 28 sep. 20 kl. 01:31

Innbrudd i politibil i Oslo

To personer har gjort innbrudd i en parkert politibil i Oslo. De ble observert løpende fra stedet med politi-effekter med seg. Begge personene ble pågrepet og kjørt til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:03

Seks smittet og 109 i karantene etter bryllup på Lillestrøm

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg..

NRK - 29 sep. 20 kl. 11:15

Lillestrøm innfører munnbindpåbod

Lillestrøm følger Oslo og innfører påbod om bruk av munnbind i kollektivtrafikken. Dette gjeld når det ikkje er mogleg å halde ein meters avstand til medtrafikantar, melder ordføraren til NTB. Kommunen innfører også restriksjonar på arrangement..

Aftenposten - 05 okt. 20 kl. 21:39

Erling Braut Haalands fetter klar for Lillestrøm: – Jeg takket ja på flekken

Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 20:45

Kallevåg-overgangen kan ha gått i vasken etter en misforståelse

Lillestrøm mener det er naturlig at AaFK som kjøpende klubb skulle laget klubbavtalen for Torbjørn Kallevåg-overgangen, mens AaFK hevder de ba Lillestrøm om å gjøre det..

Aftenposten - 21 timer siden

Sandnes Ulfs toppscorer benket mot Lillestrøm

Trener Steffen Landro har plassert toppscorer Magnus Retsius Grødem på benken når Sandnes Ulf i dag søndag møter Lillestrøm på Åråsen..

Aftenposten - 18 timer siden

Lillestrøms storform fortsetter: Klatret opp på opprykksplass med enkel seier

En målrik affære mellom Lillestrøm og Sandnes Ulf endte i hjemmelagets favør. De gul- og svartkledde vant 4-2 og nærmer seg opprykk med stormskritt..

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:38

Stenger Bærum rådhus

Bærum kommune stenger rådhuset for alle folkevalgte og ansatte. Rådhuset stenger etter at en medarbeider er blitt smittet av korona. Vedkommende skal ikke ha vært på jobb i den smittebærende perioden, skriver Budstikka..

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:38

Bærum rådhus ber ansatte bli hjemme

Bærum kommune ber alle folkevalgte og ansatte ved rådhuset om å jobbe hjemmefra etter at en medarbeider er blitt smittet av korona. Vedkommende skal ikke ha vært på jobb i den smittebærende perioden, skriver Budstikka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 15 minutter siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 15 minutter siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 15 minutter siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 45 minutter siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..

NRK - 1 time siden

Uoversiktlig situasjon

På Hamar katedralskole er tre personer bekreftet smitta av korona. Rektor Ingvild Rønn Sætre sier til HA at situasjonen er uoversiktlig. Fredag stengte Hamar katedralskole.

NRK - 1 time siden

Pence forsvarer Trumps intervju

Natt til mandag publiserte CBS News hele versjonen av intervjuet Donald Trump forlot og la ut på sin egen Facebook-side. Visepresident Mike Pence forsvarer sjefen sin..

NRK - 1 time siden

Seks nye smitta i Trondheim

Fra fredag og til søndag har seks personer fått påvist koronaviruset i Trondheim. Fire av dem er smitta i utlandet. En person i 60-årene har ukjent smittekilde.

NRK - 1 time siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge mandag klokken 16. Oslo kommune holder en pressekonferanse om byen klokken 14..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt