Dagbladet > Innenriks

Tirsdag, 22 September, 15:48

Dagbladet - 26 mars 20 kl. 20:28

Ingen vet hva som skjer etterpå

Regjeringen har nå gått inn for å stoppe coronaepidemien i første omgang. Det er langtidsstrategien som er det store spørsmålet, sier områdedirektør i FHI..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen vet, hvasom , skjer, etterpå
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

Dagbladet - 20 juli 20 kl. 21:40

Når jorda brenner opp

Hva skjer når jorda brenner opp? Dette spørsmålet er ikke noen metafor for hva som skjer ved global oppvarming. Det er helt konkret, og det skjer nå, skriver Morten Strand..

P4 - 15 sep. 20 kl. 08:28

Vet ikke hvordan penger er brukt

Equinor vet ikke hva 295 millioner kroner de betalte til sosiale prosjekter i Angola har blitt brukt til. I helgen dokumenterte E24 og Stavanger Aftenblad at Equinor fra 2011 til 2016 betalte 420 millioner kroner til et forskningssenter i Angola, som aldri ble bygget. Det var del av en lisenstildeling, der Equinor også gikk med på å betale store millionbeløp i sosiale bidrag.

P4 - 26 feb. 20 kl. 07:57

Vet ikke hva de får i pensjon

En av to nordmenn aner ikke hva de vil få utbetalt i pensjon. De viser en undersøkelse rådgivningsselskapet Kantar har gjort for Nordea. Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea sier til Nettavisen at hun er overrasket over hvor få som faktisk vet hva arbeidsgiveren setter av i årlig pensjon for dem..

P4 - 06 mars 20 kl. 07:52

Få vet hva partneren tjener

Bare halvparten av alle nordmenn vet hva partneren deres tjener. Det viser en undersøkelse betalingstjenesten Klarna har foretatt blant mer enn 2000 nordmenn. Spesielt blant de mellom 18 og 38 år er det færre som prater åpent om hva de tjener med sin partner enn det er blant dem over 45 år.

P4 - 27 juni 20 kl. 12:16

Vet ikke hva strømmen vil koste

Fire av ti nordmenn vet aldri hva strømmen vil koste før strømregningen kommer. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for strømm-app-selskapet Tibber, skriver Nettavisen. Den viser også at en av tre sier strømmen utgjør en betydelig andel av de månedelig utgiftene.

VG - 27 april 20 kl. 12:34

Hun vil fjerne corona

New Zealand er i gang med å eliminere viruset. Australia er like bak. Hadde Norge holdt ut i noen uker til, ville vi vært kvitt det.

P4 - 16 aug. 20 kl. 17:17

Krever svar om IS-kvinne

Frp-leder Siv Jensen krever nå svar fra statsministeren om hva som skjer med IS-kvinnen som ble hentet til Norge sammen med sine to barn i januar. Avgjørelsen om å hente kvinnen ble fattet mot Frps vilje, og Jensen sier til Dagbladet at det har blitt veldig tyst om saken etterpå. Hun lurer blant annet på om kvinnens syke barn har blitt hjulpet.

P4 - 19 feb. 20 kl. 08:50

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - 05 feb. 20 kl. 13:17

Bekymret for løslating av ekstremister

PST er bekymret for hva som skjer når ekstreme islamister slipper ut av fengsel. Flere ganger har terrorister gjennomført angrep i Europa kort tid etter de har blitt løslatt. Da PST la frem sin trusselvurdering i går ble ekstrene islamister sidestilt med høyreekstreme.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 19 timer siden

Se flyet lande i stormen

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Betalte 70 000 for «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Slik ble resultatet..

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Oslo-mann opererte «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Her tar han omstridt «sixpack-operasjon»

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske..

Dagbladet - I førrgår: 17:46

Drapssiktet har fortalt om en hendelse

Mannen som er siktet for drapet på sin egen mor i Oslo i går, har i ettermiddag vært i et kort avhør hos politiet. Der har han fortalt om en hendelse..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 10:53

Skummel smitte rammer Oslo

Opptil 30 prosent av nysmittede i Oslo har ukjente smitteveier, får Dagbladet opplyst. Assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, er bekymret..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 06:18

Kan lamme Østlandet

Ifølge Fellesforbundet er det stor fare for at busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik fra søndag av. På sikt kan streiken bli utvidet til hele landet..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 18:29

Her fikk Turid (75) bot

- Vi kan ikke vise skjønn her, sier kommunen..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 15:04

Skogbrannrøyken fra USA på vei til Norge

Velter inn over Norge i løpet av helga, ifølge europeisk data..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 11:11

Flere elever havnet i vannet etter kantring

Flere kanoer har kantret utenfor Fredrikstad. Hovedredningssentralen anslår at 16 personer havnet i vannet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt