VG > Innenriks

Tirsdag, 22 September, 15:11

VG - 03 juli 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brennpunkt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen tegn, til, grisekrise, etter, Brennpunkt-dokumentar
VG - 25 juni 19 kl. 12:50

En varslet grisekrise

VGs leder 23. juni om dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» fremhever at de fleste bønder er lovlydige og etisk bevisste, og at «råtne epler» finnes i alle bransjer. Men å skylde på enkelttilfeller med dårlige holdninger er for lettvint.

P4 - 03 juli 19 kl. 22:54

Ingen tegn til grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren om svineæringen ser ikke ut til å ha hatt innvirkning på salget av grisekjøtt i norske butikker. Hverken hos Coop Norge, Norgesgruppen eller Rema 1000 har de merket at salget har stupt, melder VG. NRKs dokumentar «Griseindustriens hemmeligheter», som avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris, fryktet næringen negative utslag både på salg og på omdømme..

VG - 23 juni 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..

P4 - 18 juni 20 kl. 09:55

Koronapasienter viser tegn til hjerneskade

En del koronapasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade. Det viser en svensk studie. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg.

P4 - 06 sep. 19 kl. 15:39

- Ikke tegn til forgiftning

Det er ingen tegn til forgiftning hos hundene som har dødd av den alvorlige sykdommen som har herjet den siste tiden. Det opplyser Mattilsynet i ettermiddag. Alle hundene som er obdusert har tydelige tegn på alvorlig tarmsykdom, og Mattilsynet undersøker om det kan skyldes virus, bakterier, sopp eller parasitter.

NRK - 18 juni 20 kl. 09:48

Viser tegn på hjerneskade

Noen covid-19-pasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade, viser svensk forskning. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg..

P4 - 09 des. 19 kl. 12:50

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 mai 20 kl. 17:40

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 14 juni 19 kl. 16:24

Ingen tegn til kampfiksing

Det internasjonale fotballforbundet har ikke funnet noen tegn til kamfiksing etter å ha etterforsket Norges 12-0 seier over Honduras i U20-VM. Det bekrefter Fifa til Nettavisen. Det betyr at den norske seieren blir stående.

P4 - 29 april 19 kl. 22:29

Ingen tegn til løsning på streik

Det er ennå ingen tegn til løsning på pilotstreiken i SAS. I dag gikk sjefen i flyselskapet, Rickard Gustafson, ut i mediene og sa at partene må tilbake til forhandlingsbordet så fort som mulig. Det reagerer lederen for pilotene i Parat på.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Faktisk.no: Nei, regjeringen vil ikke bruke koronafullmakt til å sette inn hæren mot folket

Det stemmer ikke at regjeringen ønsker å bruke militærmakt overfor sivilbefolkningen..

VG - 3 timer siden

Bertheussen-saken: Skal svare om trusselbrev til ekteparet Tybring-Gjedde

OSLO TINGRETT (VG) Tirsdag skal Laila Bertheussen forklare seg om trusselbrevet hun er tiltalt for å ha sendt til daværende samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde og hennes mann Christian Tybring-Gjedde..

VG - 4 timer siden

Tror de første vaksinedosene kan komme til Norge i vinter

To av tre nordmenn skal vaksineres. Flere av EUs vaksinekandidater har lovet doser i løpet av 2020..

VG - 4 timer siden

Grottefestdeltakere med hjerneskader er i bedring

To personer fikk hjerneskader etter å ha deltatt på grottefesten på St. Hanshaugen i Oslo i slutten av august. Nå er de på bedringens vei..

VG - 5 timer siden

10.000 liter diesel kan renne ut i havet – mistenker sabotasje av tank

Brannvesenet har rykket ut til en melding om lekkasje fra en dieseltank i fiskeværet Kamøyvær i Nordkapp kommune..

VG - 15 timer siden

Uværet i Nord-Norge: 34 personer evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er seks husstander evakuert i Balsfjord..

VG - 6 timer siden

Forsvarsmøte forsøkt kapret på Facebook

Et digitalt toppmøte om hvordan coronapandemien påvirker landforsvaret, blir forsøkt kapret på Facebook..

VG - 15 timer siden

Uværet i Nord-Norge: Fire husstander evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er fire husstander evakuert i Balsfjord..

VG - 15 timer siden

Meteorolog om uværet – Det verste er foran oss

De neste timene er uværet ventet å ta seg enda mer opp i Troms..

VG - 16 timer siden

Ble permittert i vår: - Frykter det verste

SANDEFJORD (VG) Anne-Lise Tollefsen var permittert i tre måneder i vår. - Det var et mareritt. Jeg håper inderlig å slippe en gang til, men når jeg ser så få hotellgjester vi har, frykter jeg det verste, sier hun..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt