P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:44

P4 - 03 juli 19 kl. 22:54

Ingen tegn til grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren om svineæringen ser ikke ut til å ha hatt innvirkning på salget av grisekjøtt i norske butikker.
Hverken hos Coop Norge, Norgesgruppen eller Rema 1000 har de merket at salget har stupt, melder VG.
NRKs dokumentar «Griseindustriens hemmeligheter», som avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris, fryktet næringen negative utslag både på salg og på omdømme..
Les mer på P4


Les mer om:
Coop Norge, Rema, VG, NRKs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen tegn, til, grisekrise
VG - 25 juni 19 kl. 12:50

En varslet grisekrise

VGs leder 23. juni om dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» fremhever at de fleste bønder er lovlydige og etisk bevisste, og at «råtne epler» finnes i alle bransjer. Men å skylde på enkelttilfeller med dårlige holdninger er for lettvint.

VG - 03 juli 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..

NRK - 18 juni 20 kl. 09:48

Viser tegn på hjerneskade

Noen covid-19-pasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade, viser svensk forskning. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg..

P4 - 06 sep. 19 kl. 15:39

- Ikke tegn til forgiftning

Det er ingen tegn til forgiftning hos hundene som har dødd av den alvorlige sykdommen som har herjet den siste tiden. Det opplyser Mattilsynet i ettermiddag. Alle hundene som er obdusert har tydelige tegn på alvorlig tarmsykdom, og Mattilsynet undersøker om det kan skyldes virus, bakterier, sopp eller parasitter.

VG - 23 juni 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..

P4 - 18 juni 20 kl. 09:55

Koronapasienter viser tegn til hjerneskade

En del koronapasienter som har fått behandling på sykehus har tegn til hjerneskade. Det viser en svensk studie. Særlig blant de sykeste var det tegn til at hjerneskade, men symptomer er også oppdaget hos mindre syke, ifølge Universitetet i Göteborg.

NRK - 30 jan. 20 kl. 16:53

Ikke tegn til vold

Det er ingen tegn til at kvinnen som ble funnet død sør for Landskrona i Sverige lørdag, ble utsatt for vold. Det melder svenske Expressen..

Dagbladet - 22 sep. 19 kl. 03:40

Trump under Iran-press: - Tegn på svakhet

Noen av Donald Trumps støttespillere frykter at det iranske regimet kan ha tolket presidentens reaksjon tidligere i sommer som et tegn på svakhet..

NRK - 14 juni 20 kl. 12:53

Putin om USA-demonstrasjoner

Antirasistdemonstrasjonene i USA er et tegn på dyp krise i landet, sier Russlands president Vladimir Putin. – Det som har skjedd er tegn på dypt befestede interne kriser, sa Putin i et intervju med fjernsynsstasjonen Rossija 1 søndag..

Hegnar.no - 07 mai 19 kl. 05:01

Pompeo: Vi ser tegn til mulig eskalering fra Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det er tegn til at det iranske regimet eskalerer spenningene mellom USA og Iran..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Fremskynder omstridt bokutgivelse

Boken til Donald Trumps niese skal gis ut to uker før den opprinnelige planen. Egentlig skulle den utgis 28. juli, men nå sier forlaget at det vil skje allerede 14.

P4 - 5 minutter siden

- Drapet på Soleimani var ulovlig

- Drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani Irak i januar, var ulovlig. Det mener FN-topp, Agnès Callamard. Soleimani og ni andre ble drept i et amerikansk droneangrep, noe som førte til kraftige reaksjoner, og i juni ble det kjent at Iran har utstedt en arrestordre på president Donald Trump.

P4 - 15 minutter siden

Flere må stenge ned igjen

Flere land som har åpnet om samfunnet, må stenge igjen, på grunn av mer smitte. Blant annet har to provinser i Spania i stor grad isolert innbyggerne igjen, på grunn av økning i koronasmitten. Det samme har skjedd i flere amerikanske delstater, i Kosovo, Iran, Marokko, Australia og England..

P4 - 15 minutter siden

Seks nye smittede

Det er fortsatt svært lave smittetall i Norge. Det er registrert seks nye koronatilfeller i Norge de siste døgnet, det er tre flere enn døgnet før. I går var elleve personer innlagt på sykehus i Norge med koronasmitte, det laveste tallet siden 10.

P4 - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 6 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 6 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 20 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 8 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 8 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt