NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:03

NRK - 20 jan. 20 kl. 23:07

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Katyusha, Iraks, Bagdad, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen skaddav , raketteri , Bagdad
P4 - 12 jan. 20 kl. 17:30

Raketter traff base med amerikanske soldater

Fire raketter har rammet en flybase i Irak der amerikanske soldater er stasjonert. Det opplyser militære kilder, ifølge Sky News. Minst fire irakiske soldater skal være såret i angrepet mot flybasen Balad, nord for Bagdad.

Aftenposten - 04 jan. 20 kl. 18:49

Rakettangrep mot Bagdad

Raketter har slått ned i den Grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad. Også en irakisk militærbase som huser amerikanske soldater, skal være truffet av raketter..

Aftenposten - 05 jan. 20 kl. 20:53

– Raketter har slått ned i Bagdad

Minst tre raketter har slått ned nær den amerikanske ambassaden i Bagdad søndag kveld, opplyser irakiske sikkerhetskilder..

NRK - 08 jan. 20 kl. 22:05

To nye rakettangrep i Bagdad

To raketter har truffet den såkalte «grønne sonen» i Iraks hovedstad, Bagdad. Dette er tredje gang siden lørdag at raketter avfyres mot området, som er en tungt bevoktet. Den amerikanske ambassaden ligger i dette området..

Aftenposten - 26 jan. 20 kl. 22:39

USAs ambassade i Bagdad truffet av raketter

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Ingen skal ha blitt drept eller såret..

NRK - 26 mars 20 kl. 09:44

To raketter traff grønn sone i Irak

To raketter traff den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad torsdag morgen, opplyser det irakiske forsvaret. Den grønne sonen i Bagdad er et strengt bevoktet område hvor regjeringsbygninger og utenlandske ambassader holder til..

NRK - 01 okt. 19 kl. 19:16

Store demonstrasjoner i Bagdad

Én person er drept og rundt 200 er skadd i harde sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Iraks hovedstad Bagdad. Over 1.000 demonstranter samlet seg tirsdag i Tahrir-gaten i sentrum i Bagdad for å protestere mot landets regjering..

P4 - 04 jan. 20 kl. 18:54

Missiler har truffet Bagdad

To missiler skal ha truffet et omtråde i den irakiske hovedstaden Bagdad, som huser flere regjeringsbygg og ambassader – blant annet den amerikanske. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller drepte og det er heller ikke klart hvem som står bak.

P4 - 08 jan. 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

VG - 04 jan. 20 kl. 18:36

AFP: Rakettangrep mot Bagdad

To raketter har slått ned i den såkalte Grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad, opplyser irakiske sikkerhetskilder. En militærbase der USA har soldater skal også ha blitt truffet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 30 minutter siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 15 minutter siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 45 minutter siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 1 time siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..

NRK - 1 time siden

Person knivstukken i Hønefoss

Ein person er frakta til sjukehus etter ei knivstikking i Hønefoss, melder politiet. Ingen er arrestert og skadeomfanget er ukjend, ifølgje politiet..

NRK - 1 time siden

Kinesiske fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsfly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerfly og bombefly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Person knivstukket i Hønefoss

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Hønefoss. Ingen er pågrepet, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt