NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:50

NRK - 20 Jan 20 kl. 23:07

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Katyusha, Iraks, Bagdad, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen skaddav , raketteri , Bagdad
Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 20:53

– Raketter har slått ned i Bagdad

Minst tre raketter har slått ned nær den amerikanske ambassaden i Bagdad søndag kveld, opplyser irakiske sikkerhetskilder..

Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 18:49

Rakettangrep mot Bagdad

Raketter har slått ned i den Grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad. Også en irakisk militærbase som huser amerikanske soldater, skal være truffet av raketter..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 22:39

USAs ambassade i Bagdad truffet av raketter

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Ingen skal ha blitt drept eller såret..

P4 - 12 Jan 20 kl. 17:30

Raketter traff base med amerikanske soldater

Fire raketter har rammet en flybase i Irak der amerikanske soldater er stasjonert. Det opplyser militære kilder, ifølge Sky News. Minst fire irakiske soldater skal være såret i angrepet mot flybasen Balad, nord for Bagdad.

NRK - 08 Jan 20 kl. 22:05

To nye rakettangrep i Bagdad

To raketter har truffet den såkalte «grønne sonen» i Iraks hovedstad, Bagdad. Dette er tredje gang siden lørdag at raketter avfyres mot området, som er en tungt bevoktet. Den amerikanske ambassaden ligger i dette området..

VG - 05 Jan 20 kl. 21:00

Nytt rakettangrep i Bagdad

To raketter har truffet green zone i Bagdad..

VG - 05 Jan 20 kl. 21:00

AFP: Nytt rakettangrep i Bagdad

To raketter har truffet green zone i Bagdad, ifølge flere medier..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 20:53

– Eksplosjoner i Bagdad

Minst to raketter har slått ned nær den amerikanske ambassaden i Bagdad, opplyser øyenvitner søndag kveld..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 20:53

Rakettangrep nær USAs ambassade i Bagdad

Minst to raketter har slått ned nær den amerikanske ambassaden i Bagdad søndag kveld..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 22:41

Nytt rakettangrep ved USAs ambassade i Bagdad

Minst to raketter skal ha slått ned i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 30 minutter siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 30 minutter siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 45 minutter siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 1 time siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 2 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..

NRK - 17 timer siden

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin aller første sprintseier i verdenscupen mandag. Heidi Weng ble nummer to, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok den siste pallplassen..

NRK - 2 timer siden

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt