P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 11:22

P4 - 14 aug. 20 kl. 09:49

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går.
Alle var negative.
1108 venter fortsatt på å bli testet.
Trondheim har den siste tid oppdaget stadig flere tilfeller med koronasmitte der opphavet ikke er kjent.
I går sa kommunen at smittesituasjonen er i en kritisk fare, og ba innbyggerne innstendig om å overholde smittevernreglene fremover..
Les mer på P4


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen positive, prøver, etter, massetest
NRK - 16 juni 20 kl. 20:09

Hver sjuende har antistoffer

I Sverige har hver sjuende person i Stockholm som har blitt testet, utviklet antistoffer mot koronavirus. Det viser en massetest, ifølge dn.se.

P4 - 09 juni 20 kl. 19:20

Kan analysere 15 000 prøver i døgnet

Oslo Universitetssykehus har økt testkapasiteten kraftig og kan ved en eventuell ny smittebølge analysere 15 000 prøver i døgnet. På det meste har de analysert 1200 prøver hvert døgn, melder VG. Sykehuset har to maskiner som analyserer testene, noe de sier er veldig viktig, i tilfelle den ene skal bli ødelagt.

NRK - 16 april 20 kl. 17:21

– Ver tolmodige med appen

Simula, som har utvikla Smittestopp-appen, erkjenner at det er mange nordmenn som opplever problem med appen deira no i ettermiddag: – Det er kø på serveren fordi så mange prøver på ein gong. Ver tolmodige, og prøv att seinare, seier dei..

NRK - 18 mai 20 kl. 15:06

En av tre positive til munnbind

En av tre nordmenn er positive til at man skal bruke munnbind i Norge. Det viser tall Norsk koronamonitor, som gjennomføres av Opinion. Litt flere, 37 prosent, er negative til munnbind, mens 31 prosent svarer at de er verken positive eller negative..

NRK - 21 mai 20 kl. 09:04

Seks positive korona-tester

Seks av snaut 800 koronatester i Premier League er positive, skriver NTB. Samtlige klubber er testet, og 800 tester av spillere og ledere er analysert. Den viste seks positive, blant annet er Watfords Adrian Mariappa smittet..

NRK - 15 juli 20 kl. 07:47

Flere positive til bruk av munnbind

Fire av ti stiller seg positive til bruk av munnbind i Norge, ifølge undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion. 39 prosent av 3.800 spurte, sier de stiller seg positive til å bruke munnbind i Norge.

P4 - 15 juli 20 kl. 08:12

Flere positive til munnbind

Nordmenn har blitt mer positive til munnbind. Nå er fire av ti positive til bruk av munnbind som et tiltak mot koronasmitte, ifølge en undersøkelse fra Opinion. Det er en økning på 6 prosentpoeng siden mai.

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:45

Nordmenn positive til munnbind

54 prosent er positive til å bruke munnbind i Norge, og flertallet synes gjenåpningen av samfunnet går for fort, ifølge Norsk koronamonitor. 23 prosent er negative til munnbind, mens andelen som er positive, har økt med 21 prosentpoeng siden mai..

P4 - 07 aug. 20 kl. 19:36

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 03 mai 20 kl. 08:21

Sykehusene frykter folk ikke går til legen

Flere av de største sykehusene i landet melder nå om urovekkende nedgang i antallet kreftprøver. De frykter folk ikke går til lege dersom de har symptomer. Sykehusene merker en nedgang i antall innleverte patologiske prøver, som betyr at det tas færre celle og vevsprøver, som kan avdekke kreft.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Mye mus på Østlandet

Det er uvanlig mye mus på Østlandet nå. Jørund Rolstad ved Norsk institutt for bioøkonomi sier til forskning.no at musebestanden har tatt seg betraktelig opp i løpet av sommeren, særlig sentralt på Østlandet.

P4 - 15 minutter siden

Funnet etter leteaksjon

Mannen som var meldt savnet i Hustadvika i Møre og Romsdal er funnet i god behold. Det melder politiet. De har i hele natt søkt etter mannen i 30-årene, og søket ble trappet opp med mannskap fra Røde Kors i dag tidlig..

P4 - 30 minutter siden

Jerv i karantene

Hele spillerstallen til Jerv i Obos-ligaen er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt for koronaviruset. På grunn av den positive testen har Norges fotbalforbund bestemt at Grimstad-lagets kamper mot Hamkam, Ull-Kisa og Lillestrøm skal utsettes. Hele stallen må også i ti dagers karantene.

P4 - 45 minutter siden

Noen Nav-tjenester virker ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som ikke virker, eller er ustabile. Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.

P4 - 1 time siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 1 time siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 1 time siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 2 timer siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 2 timer siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt