NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:46

NRK - 13 okt 21 kl. 22:31

Ingen politifolk skal skadde

– Det er ingen politifolk som er skadde, seier politisjef i Kongsberg Øyvind Aas. Vidare vil ikkje Aas seie noko om tal på skadde akkurat no, fordi alle pårørande ikkje er varsla. Han kan heller ikkje stadfeste eller avkrefte at det er fire som er drepne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Aas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen politifolk, skal, skadde
NRK - 12 jul 21 kl. 05:07

19 politifolk skadde i London

I London vart 19 politifolk skadde i møte med valdelege fotballsupportarar i samband med EM-finalen i fotball, der England tapte mot Italia. Politiet har arrestert 49 personar for ulike lovbroti og rundt EM-arenaen på finaledagen. Fleire er sikta for bråk og vald mot politiet..

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange ny utdanna politifolk i jobb

Rekordmange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange nyutdanna politifolk i jobb

Rekordmange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

NRK - 16 okt 21 kl. 01:26

Flere politifolk skadd i sammenstøt

Flere politifolk ble skadd under demonstrasjoner mot at husokkupanter fredag ble kastet ut av en gård de har bodd i siden 1990-tallet. Tonen var svært aggressiv, sier en talskvinne for politiet. Det var angrep på politifolk, flere ble skadd, og flere biler ble også ramponert..

NRK - 18 okt 21 kl. 11:32

Tre skadde i grov valdshending

Tre personar er skadde i ei grov valdshending i Lycksele i Västerbotten i Sverige. Ein person er arrestert, skriv lokale medium. Politi og helsevesen er tilbakehaldne med å gi opplysingar om saka.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 19 jun 21 kl. 15:04

Sibir: Minst fire omkom i flyulukke

Eit fly med fallskjermhopparar blei laurdag utsette for ei ulukke sørvest i Sibir. Tidlegare var det meldt at sju personar omkom, men myndigheitene har no oppgitt eit lågare dødstal. Fire menneske er bekrefta omkomne, og 15 er skadde, ifølgje myndigheitene i regionen Kemerovo.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 12 jul 21 kl. 05:07

19 politifolk skadd i London

I London er 19 politifolk skadd i møte med voldelige fotballsupportere i forbindelse med EM-finalen i fotball, der England tapte mot Italia. Politiet pågrep 49 personer for ulike lovbrudd på finaledagen. Flere er siktet for bråk og vold..

NRK - 19 jul 21 kl. 10:38

Politifolk drept nordvest i Nigeria

13 politifolk er drept av kvegtyver i et bakholdsangrep i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, opplyser politiet. Politifolkene ble angrepet i landsbyen Kurara Mota søndag, etter at innbyggerne hadde meldt fra om et kommende angrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 30 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 45 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 2 timer siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 2 timer siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt