NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 19:54

NRK - 08 Jun 19 kl. 02:12

Ingen planer om nye samtaler

Opposisjonsleder i Venezuela, Juan Guaidó, sier at det ikke foreligger planer om nye samtaler i Norge med representanter for president Nicolas Maduro, etter at samtalene brøt sammen uten noen avtale forrige måned. Det melder nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, Guaidó, Norge, Nicolas Maduro, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen planerom , nye, samtaler
NRK - 17 May 19 kl. 12:01

Sammenbrudd i Brexit-samtaler

Brexit-samtaler mellom Theresa Mays konservative parti og Jeremy Corbyns Labour har brutt sammen, etter seks uker med resultatløse samtaler. Corbyn skriver i et brev til May at samtalene har «gått så langt som de kan»..

NRK - 18 Mar 19 kl. 02:34

Pentagon Syria-planer

Pentagon avviser at USA jobber med planer om å la en styrke på 1.000 soldater bli værende i Syria, slik Wall Street Journal hevdet søndag. Avisen meldte at slike planer forelå, og oppga å ha kilder i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:03

Opprør mot Trumps toll-planer

Flere sentrale republikanere er kritiske Trumps planer om å øke toll på meksikanske varer. Republikanernes leder i Senatet Mitch McConnell, sier til Politico at det ikke er utenkelig at mange republikanske senatorer vil stemme mot Trumps planer..

NRK - 18 Mar 19 kl. 02:34

Pentagon avviser Syria-planer

Pentagon avviser at USA jobber med planer om å la en styrke på 1.000 soldater bli værende i Syria, slik Wall Street Journal hevdet søndag. Avisen meldte at slike planer forelå, og oppga å ha kilder i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 28 Jul 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 08:33

Bane Nor-planer fikk nei

Riksantikvaren setter foten ned for Bane Nors planer om midlertidig godsterminal på Koengen i Bergen..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:46

Nye Taliban-samtaler

Forhandlingsleder for USA Zalmay Khalilzad har reist tilbake til Qatar for nye samtaler med afghanske Taliban om å få slutt på amerikaneres lengste krig. De skal nærme seg avtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Aug 19 kl. 08:29

Iran vil ha samtaler

Irans president Hassan Rouhani sa tirsdag at de foretrekker samtaler med USA, men at det ikke kan skje før sanksjonene mot landet fjernes, melder AFP. Forholdet mellom landene er svært anspent etter at USA trakk seg ut av atomavtalen i mai 2018..

Dagbladet - 21 May 19 kl. 04:48

Isfront mellom USA og Iran

Donald Trump uttaler at USA vil innlede samtaler med Iran når de er klare for det. Irans president Hassan Rouhani svarer at situasjonen ikke er egnet for samtaler..

NRK - 14 Oct 19 kl. 00:25

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump vil beholde Pence

President Donald Trump sier i et intervju med Fox News fredag at han ikke vil bytte ut Mike Pence som visepresident i presidentvalget neste år. Det har versert rykter om at Trump ville erstatte Pence med USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley..

NRK - 45 minutter siden

Nytt tyveriraid

Avansert elektronikk for flere millioner kroner er de siste dager stjålet fra anleggsområder på Agder. Politiet har tidligere funnet igjen stjålet GPS-utstyr både i Asia og Sør-Amerika..

NRK - 30 minutter siden

Professor Kaare Norum er død

Professor i ernæring og tidligere rektor ved Universitetet i Oslo, Kaare Norum, er død 86 år gammel, opplyser hans sønn Lars Fredrik Norum til NTB..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i Drammen onsdag, er fredag varetektsfengsling i fire uker. Kvinnen får fremdeles behandling på sykehus. Mannen har forklart seg, men har ikke tatt stilling til straffskyld ifølge DT.

NRK - 1 time siden

Protestledere pågrepet i Iran

Den iranske revolusjonsgarden har pågrepet rundt 100 ledere av protestene som har brutt ut i landet på grunn av økende bensinpriser. Det melder det statlige nyhetsbyrået IRNA, ifølge Reuters. Ifølge Amnesty er over 100 mennesker drept i opptøyene..

NRK - 2 timer siden

Selger slått og ranet

En Erlik Oslo-selger er ranet av tre personer i Lakkegata. Selgeren er slått og sparket, og ble frastjålet penger og eiendeler. Politiet søker etter gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Anklager Morales for terrorisme

Bolivias innenriksminister Arturo Murillo, anklager eks-president Evo Morales for terrorisme og oppvigleri, ettersom han ba sine tilhengere om å opprettholde barrikadene og protestene i landet. Murillo har overlevert anklagen til påtalemyndigheten..

NRK - 3 timer siden

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 20 timer siden

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 3 timer siden

114 lastebiler fikk kjøreforbud

Statens vegvesen ga kjøreforbud til 114 tunge kjøretøy i kontroller på Svinesund og i Ørje denne uka, skriver NTB. – Det er meget alvorlig med tanke på trafikksikkerhet på norske vinterveier, sier Øyvind Grotterød i Vegvesenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt