P4 > Nyheter

Sunday, 31 May, 23:58

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:06

Ingen plan for å rydde opp

Vindkraftselskapene gjør store inngrep i naturen, men har ingen plan for å rydde opp.
Norge har i dag 36 vindkraftverk med til sammen 625 turbiner.
Ingen vet hva det vil koste å fjerne kraftverkene og reparere naturinngrepene i disse områdene, selv om NVE siden 2001 har hatt et krav om å følge opp dette.
Seksjonssjef i NVE, Arne Olsen, sier til NRK at de ikke har hatt ressurser og kapasitet til å prioritere dette..
Les mer på P4


Les mer om:
NVE, Olsen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen plan, forå , rydde, opp
NRK - 14 Nov 19 kl. 19:29

Hauglie har fått plan fra Nav

Nav-direktør Sigrun Vågeng overleverte torsdag en plan til Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) for hvordan Nav skal håndtere arbeidet med Trygdeskandalen videre. – Vågeng forsikret at de jobber på høygir for å rydde opp, sier Hauglie..

NRK - 10 Dec 19 kl. 21:47

Riksadvokaten bes rydde opp

Riksadvokaten bes rydde opp i saker der flyktninger er dømt for å ha brukt falske papirer, melder TV2. I 2014 fastslo Høyesterett at Norge tolket flyktningkonvensjonen feil. Det kan ha sendt like mange personer i fengsel som i Nav-saken,..

VG - 29 Jan 20 kl. 21:39

Israel utsetter plan om å annektere deler av Vestbredden

Opposisjonsleder Benny Gantz lover avstemming om USA-plan i Knesset. Samtidig utsettes regjeringens plan om å annektere deler av Vestbredden..

NRK - 24 Jan 20 kl. 12:22

- Røe Isaksen skal rydde opp

Torbjørn Røe Isaksen (H) blir ny kommunal- og arbeidsminister. Statsminister Erna Solberg sier han skal rydde opp i Nav-skandalen og sikre at alle berørte får den hjelp de trenger..

NRK - 20 Sep 19 kl. 16:50

Ber justisminister rydde opp

Tre medlemmer i justiskomiteen på Stortinget ber i et brev til justisminister Jøran Kallmyr fortelle Stortinget hvordan han vil rydde opp i Sør-Øst politidistrikt. NRK har fortalt at politiet ofte ikke svarer publikum eller politi på oppdrag..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 15:09

Equinor vil rydde opp etter utslipp på Bahamas

Orkanen Dorian førte til skader på Equinors oljeterminal på Bahamas. Equinor forsikrer om at de skal rydde opp..

NRK - 08 Nov 19 kl. 06:04

Espresso House må rydde opp

Arbeidstilsynet har gitt kafékjeden Espresso House tre måenders frist på å rydde opp i de ansattes arbeidsforhold. Ansatte både i Norge og Sverige har fortalt om et ekstremt jobbpress, hyppige kontroller og manglende overtidsbetaling..

Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 21:53

Himmlers grufulle plan i Finnmark

Norske samer ble flittig fotografert av de tyske okkupantene, men SS-sjefen Heinrich Himmler hadde en grufull plan med dem..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:21

- Samskipnadene må rydde opp

- Studentsamskipnadene må rydde opp i det som har blitt en uforsvarlig festkultur i Fadderukene rundt omkring i landet. Det krever Krfs Hans Fredrik Grøvan, i Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget. Både politi, legevakt og studiesteder har uttrykt bekymring for den utbredte bruken av rusmidler, og skadene som følger.

E24 - 16 Sep 19 kl. 15:14

Dale ber utleierne rydde i elsparkesykkelkaos

Folk slenger fra seg elsparkesykler midt på fortauet der folk skal gå. Det må utleierne rydde opp i, mener samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 45 minutter siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 1 time siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 1 time siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 2 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 3 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 3 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 3 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 4 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt