P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 19:22

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:06

Ingen plan for å rydde opp

Vindkraftselskapene gjør store inngrep i naturen, men har ingen plan for å rydde opp.
Norge har i dag 36 vindkraftverk med til sammen 625 turbiner.
Ingen vet hva det vil koste å fjerne kraftverkene og reparere naturinngrepene i disse områdene, selv om NVE siden 2001 har hatt et krav om å følge opp dette.
Seksjonssjef i NVE, Arne Olsen, sier til NRK at de ikke har hatt ressurser og kapasitet til å prioritere dette..
Les mer på P4


Les mer om:
NVE, Olsen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen plan, forå , rydde, opp
NRK - 14 Nov 19 kl. 19:29

Hauglie har fått plan fra Nav

Nav-direktør Sigrun Vågeng overleverte torsdag en plan til Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) for hvordan Nav skal håndtere arbeidet med Trygdeskandalen videre. – Vågeng forsikret at de jobber på høygir for å rydde opp, sier Hauglie..

NRK - 20 Sep 19 kl. 16:50

Ber justisminister rydde opp

Tre medlemmer i justiskomiteen på Stortinget ber i et brev til justisminister Jøran Kallmyr fortelle Stortinget hvordan han vil rydde opp i Sør-Øst politidistrikt. NRK har fortalt at politiet ofte ikke svarer publikum eller politi på oppdrag..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 15:09

Equinor vil rydde opp etter utslipp på Bahamas

Orkanen Dorian førte til skader på Equinors oljeterminal på Bahamas. Equinor forsikrer om at de skal rydde opp..

NRK - 08 Nov 19 kl. 06:04

Espresso House må rydde opp

Arbeidstilsynet har gitt kafékjeden Espresso House tre måenders frist på å rydde opp i de ansattes arbeidsforhold. Ansatte både i Norge og Sverige har fortalt om et ekstremt jobbpress, hyppige kontroller og manglende overtidsbetaling..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:21

- Samskipnadene må rydde opp

- Studentsamskipnadene må rydde opp i det som har blitt en uforsvarlig festkultur i Fadderukene rundt omkring i landet. Det krever Krfs Hans Fredrik Grøvan, i Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget. Både politi, legevakt og studiesteder har uttrykt bekymring for den utbredte bruken av rusmidler, og skadene som følger.

E24 - 16 Sep 19 kl. 15:14

Dale ber utleierne rydde i elsparkesykkelkaos

Folk slenger fra seg elsparkesykler midt på fortauet der folk skal gå. Det må utleierne rydde opp i, mener samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp)..

NRK - 01 Oct 19 kl. 06:42

Avslører Brexit-plan for EU

Boris Johnson vil levere sitt utkast til plan for Brexit for EUs ledelse før tirsdagen er omme. Det vil komme forslag om løsning på striden rundt irskegrensen, skriver avisa The Daily Telegraph..

Klartale - 17 Oct 19 kl. 10:29

– Regjeringen dropper nasjonal plan for vindkraft

Det blir ikke noe av NVEs forslag til nasjonal plan for vindkraft. Det melder kanalen NRK..

P4 - 17 Oct 19 kl. 12:41

Frykter ukontrollert vindkraftutbygging

- Det at regjeringen nå skroter den nasjonale rammeplanen for vindkraft kan gjøre at utbyggingen skjer helt uten noen plan. Det frykter Naturvernforbundet. Forbundet mener det må lages en helt ny plan som sikrer at det tas hensyn til naturen..

VG - 08 Oct 19 kl. 08:05

Plan får kritikk for nominasjon til Jenteprisen – vil se på kriteriene

Plan International Norge vil se på kriteriene for hvem som kan nomineres til Jenteprisen, etter at én av årets nominasjoner har skapt reaksjoner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 30 minutter siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 1 time siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 1 time siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 1 time siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 1 time siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 1 time siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 2 timer siden

Høyeste avskoging på ti år

Avskogingen i Amazonas i år har vært den høyeste i regnskogen på ti år. Over 9700 kvadratkilometer har gått tapt i Brasil i år, viser nye tall brasilianske myndigheter offentliggjorde i dag. Det er et område større enn Rogaland fylke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt