NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 21:45

NRK - 08 Nov 18 kl. 00:54

Ingen pågrepet etter skyting

Fortsatt er ingen pågrepet etter skytingen i nærheten av Martin Linges vei på Bogerud i Oslo i onsdag kveld. . Det er heller ikke funnet noen skadde, opplyser politiet. Krimvakta i Oslo har nå overtatt saken og skal etterforske den videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Linges, Bogerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen pågrepet, etter, skyting
VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: Antatt gjerningsmann pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: En person er pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Én person skal nå være pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

Klartale - 08 Nov 18 kl. 09:52

Ingen pågrepet etter skyting

Onsdag fikk politiet melding om skyting på Bogerud i Oslo..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by - flere drept

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 09:11

Flere såret i skyting på bar i California

Flere er såret etter skyting ved en bar i Thousand Oaks sør i California i USA. Skadeomfanget er ukjent, og gjerningspersonen er ikke pågrepet..

P4 - 06 Jul 18 kl. 15:26

Pågrepet etter skyting

En mann er nå pågrepet etter at to personer ble skutt og drept i Örebro i Sverige tirsdag. Det melder Aftonbladet. Også en tredje person ble skutt, men overlevde..

NRK - 02 Sep 18 kl. 09:43

Én pågrepet etter skyting i Oslo

Politiet bekrefter overfor NRK at de har pågrepet en person etter at en tilfeldig bil med to voksne og to barn ble truffet av et skudd på Ensjø i Oslo, fredag. Ingen ble skadd..

NRK - 20 Sep 18 kl. 18:11

Kvinne pågrepet etter skyting

Lokale politimyndigheter bekrefter at de har pågrepet en kvinne etter torsdagens skyteepisode i den amerikanske delstaten Maryland. Hun skal være uskadeliggjort og fraktet til sykehus, sier politiet i en pressekonferanse..

NRK - 20 Sep 18 kl. 18:11

Én pågrepet etter skyting

Lokale politimyndigheter bekrefter at de har pågrepet en gjerningsperson etter torsdagens skyteepisode i den amerikanske delstaten Maryland. Vedkommende skal være uskadeliggjort og fraktet til sykehus. Tilstanden skal være kritisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Søksmål for å fjerne Whitaker

Tre demokratiske senatorer har gått til søksmål for å få fjernet USAs nye fungerende justisminister Matt Whitaker, fordi de mener utnevnelsen av Whitaker var i strid med grunnloven. Grunnen er at han har fått mye makt uten å være godkjent av Senatet..

NRK - 15 minutter siden

Predikant har godt samvit

Mirakelpredikanten Svein-Magne Pedersen avviser at stiftinga Misjonen Jesus Leger har gjort noko gale det veldedige arbeidet sitt, og seier han har godt samvit. Måndag skreiv VG at det er opna tilsynssak mot stiftelsen..

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler å la bilen stå i stormen

Politiet anbefaler bilister i Honningsvåg om å la bilen stå i uværet som herjer Magerøya i kveld. Det er stor fare for at grus og stein virvles opp fra bakken og forårsaker steinsprang på bilene, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

NRK - 1 time siden

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har snakka med..

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 2 timer siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 2 timer siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 2 timer siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt