NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 02:26

NRK - 08 Nov 18 kl. 00:54

Ingen pågrepet etter skyting

Fortsatt er ingen pågrepet etter skytingen i nærheten av Martin Linges vei på Bogerud i Oslo i onsdag kveld. . Det er heller ikke funnet noen skadde, opplyser politiet. Krimvakta i Oslo har nå overtatt saken og skal etterforske den videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Linges, Bogerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen pågrepet, etter, skyting
VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: Antatt gjerningsmann pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: En person er pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Én person skal nå være pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

Klartale - 08 Nov 18 kl. 09:52

Ingen pågrepet etter skyting

Onsdag fikk politiet melding om skyting på Bogerud i Oslo..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

NRK - 30 Nov 18 kl. 03:21

Pågrepet etter Alabama-skyting

En 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak kjøpesenterskytingen i Alabama forrige torsdag, hvor politiet skjøt og drepte feil mann. Erron Martez Dequan Brow ble pågrepet i Georgia og er siktet for mordforsøk etter skytingen i Hoover..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by - flere drept

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 09:11

Flere såret i skyting på bar i California

Flere er såret etter skyting ved en bar i Thousand Oaks sør i California i USA. Skadeomfanget er ukjent, og gjerningspersonen er ikke pågrepet..

P4 - 06 Jul 18 kl. 15:26

Pågrepet etter skyting

En mann er nå pågrepet etter at to personer ble skutt og drept i Örebro i Sverige tirsdag. Det melder Aftonbladet. Også en tredje person ble skutt, men overlevde..

NRK - 02 Sep 18 kl. 09:43

Én pågrepet etter skyting i Oslo

Politiet bekrefter overfor NRK at de har pågrepet en person etter at en tilfeldig bil med to voksne og to barn ble truffet av et skudd på Ensjø i Oslo, fredag. Ingen ble skadd..

NRK - 20 Sep 18 kl. 18:11

Én pågrepet etter skyting

Lokale politimyndigheter bekrefter at de har pågrepet en gjerningsperson etter torsdagens skyteepisode i den amerikanske delstaten Maryland. Vedkommende skal være uskadeliggjort og fraktet til sykehus. Tilstanden skal være kritisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 12 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 45 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 1 time siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 1 time siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 6 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt