NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 09:34

NRK - 08 Nov 18 kl. 00:54

Ingen pågrepet etter skyting

Fortsatt er ingen pågrepet etter skytingen i nærheten av Martin Linges vei på Bogerud i Oslo i onsdag kveld. . Det er heller ikke funnet noen skadde, opplyser politiet. Krimvakta i Oslo har nå overtatt saken og skal etterforske den videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Linges, Bogerud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen pågrepet, etter, skyting
NRK - 15 Mar 19 kl. 04:12

En pågrepet etter moské-skyting

En person er pågrepet etter at det skal ha vært skyting ved to moskeer i Christchurch på New Zealand. Hundrevis skal ha vært i den ene og mange meldes drept..

VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: Antatt gjerningsmann pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

VG - 19 Sep 18 kl. 18:39

Flere skadet etter skyting i Wisconsin: En person er pågrepet

Store politistyrker rykket ut etter meldinger om skyting i en kontorbygning i Middleton i den amerikanske delstaten Wisconsin. Én person skal nå være pågrepet og kritisk skadet, melder CNN..

Klartale - 08 Nov 18 kl. 09:52

Ingen pågrepet etter skyting

Onsdag fikk politiet melding om skyting på Bogerud i Oslo..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 06:05

Fire pågrepet etter skyting på New Zealand – svært mange drept

Fire er pågrepet etter skyting i to moskeer i Christchurch på New Zealand. Hundrevis skal ha vært i den ene og svært mange meldes drept..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

NRK - 30 Nov 18 kl. 03:21

Pågrepet etter Alabama-skyting

En 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak kjøpesenterskytingen i Alabama forrige torsdag, hvor politiet skjøt og drepte feil mann. Erron Martez Dequan Brow ble pågrepet i Georgia og er siktet for mordforsøk etter skytingen i Hoover..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 14:46

Én pågrepet etter skyting i canadisk by - flere drept

Politiet har pågrepet én person etter at fire mennesker ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 09:11

Flere såret i skyting på bar i California

Flere er såret etter skyting ved en bar i Thousand Oaks sør i California i USA. Skadeomfanget er ukjent, og gjerningspersonen er ikke pågrepet..

P4 - 06 Jul 18 kl. 15:26

Pågrepet etter skyting

En mann er nå pågrepet etter at to personer ble skutt og drept i Örebro i Sverige tirsdag. Det melder Aftonbladet. Også en tredje person ble skutt, men overlevde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for overgrep

En fembarnsfar i 60-årene risikerer 21 år i fengsel for voldtekt og mishandling av egne barn. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt to av døtrene sine jevnlig over flere år og mishandlet alle sine barn. Barna skal ha utviklet senskader av overgrepene..

NRK - 30 minutter siden

Erlend Loe-fan vil bli president

Demokraten Pete Buttigieg stiller som presidentkandidat i USA i 2020. Han snakkar sju språk, blant anna norsk som han lærte seg for å lese Erlend Loe, skriv VG. Den homofile 37-åringen blir omtala av CNN som den mest spennande presidentkandidaten..

NRK - 45 minutter siden

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april.

NRK - 1 time siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 1 time siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 2 timer siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt