NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 06:24

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:22

Ingen pågrepet etter ran

Ingen personer er mistenkt eller pågrepet etter ranet av massasjestudioet i Håkonsgaten i Bergen lørdag kveld. – Vi har sikret vattpinner med mulig DNA, opplyser politioverbetjent Anita Dahl i Vest politidistrikt. Prøvene sendes til FHI for analyse..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Håkonsgaten, Bergen, DNA, Anita Dahl, Vest, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen pågrepet, etter, ran
NRK - 14 jan. 21 kl. 20:10

Fire pågrepet etter ran

Fire ungdommer er pågrepet etter at to unge gutter ble utsatt for et ran ved Holmenveien i Oslo i ettermiddag. Det ble funnet kniv på to av de mistenkte. Alle involverte er i alderen 15 til 17 år, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 feb. 21 kl. 20:45

Ungdommer mistenkt for ran

Politiet rykket ut til Sørumsand i Lillestrøm torsdag kveld etter meldinger om et ran. Tre gutter i tenårene skal ha blitt truet med kniv og utsatt for personran av tre jevnaldrende gutter. Politiet opplyser at de mistenkte er pågrepet..

NRK - 13 timer siden

Ran ved Oslo S

Politiet leter etter tre mistenkte i midten av 20-årene etter et ran ved Oslo S. Det skal ha blitt brukt vold, i følge politiet, som nå søker i området. Det kan være at offeret og en av de mistenkte kjenner hverandre, opplyser innsatsleder..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 18:38

TV3-ekspert mener lokal håndballprofil blir viktig i VM: – Avhengig av Gøran om vi vil vinne gull

Ole Erevik er spent på formen til Gøran Søgard Johannessen, og mener Norge trenger Stavanger-karen i form for å være med….

VG - 16 jan. 21 kl. 22:01

Folkebørsen: Gøran Johannessen slo tilbake

(Sveits-Norge 25–31) Gøran Johannessen tilbake i scoringshumør sammen med Harald Reinkind. Norge hadde ingen problemer med å sikre seg de to første VM-poengene. Bli med å sette dine poeng på folkebørsen..

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..

VG - 22 jan. 21 kl. 21:56

Folkebørsen: Gøran Johannessen satte turbofart på Norge

(Norge-Algerie 36–23) Gøran Johannessen fikk sjansen fra start og satte opp en fart som Algerie aldri klarte å svare på. Norge kjørte over Algerie..

NRK - 30 jan. 21 kl. 20:45

Gutt utsatt for ran i Asker

En gutt ble truet av flere gjerningspersoner til å gi fra seg jakke og airpods i Asker lørdag kveld. Politiet etterforsker saken som et ran. – Vi har flere patruljer på saken, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 02 mars 21 kl. 03:49

Frankrike vil gi eldre AZ-vaksine

Frankrike lar nå også folk over 65 år få AstraZeneca-vaksinen dersom de lider av diabetes eller høyt blodtrykk, kunngjorde helseminister Olivier Véran sent mandag kveld. Véran anslår at endringen kan gjelde 2,5 millioner mennesker. Til nå har Frankrike, i likhet med noen andre EU-land og Norge, ikke gitt denne vaksinen til dem over 65 år.

NRK - 16 feb. 21 kl. 16:54

Seks personer pågrepet etter ran

Seks personer er pågrepet etter et boligran i Harstad i Troms sist søndag. Én av personene vil bli begjært varetektsfengslet. Ifølge politiet er saken fortsatt i en innledende etterforskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 30 minutter siden

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 30 minutter siden

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 1 time siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 1 time siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 13 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 1 time siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt