NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:36

NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Ingen nordmenn skadd i rakettangrep

Flere raketter har rammet en flybase i Anbar-provinsen i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter. – Alle de norske er gjort rede for og i god behold, sier pressevakt major Elisabeth Eikeland til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anbar, Irak, Forsvarets, Elisabeth Eikeland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen nordmenn, skaddi , rakettangrep
NRK - 07 jan. 21 kl. 11:21

Israelsk rakettangrep mot Syria

Tre Iran-støttede krigere ble natt til torsdag drept i et israelsk rakettangrep mot Syria, ifølge SOHR. Israel gjennomfører hyppige angrep mot Syria. Målene er iranske styrker, libanesiske og Iran-støttede Hizbollah og syriske styrker, skriver NTB..

NRK - 15 feb. 21 kl. 23:05

Rakettangrep mot Arbil i Nord-Irak

Én sivilt ansatt ble drept og seks andre ansatte ble såret, blant dem en amerikansk soldat, i et rakettangrep mot flyplassen i Arbil i Nord-Irak mandag. To raketter traff også et boligområde nær flyplassen, men det er ikke meldt om drepte der..

E24 - 26 mars 21 kl. 06:28

Brann på oljeterminal i Saudi-Arabia etter rakettangrep

Et rakettangrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia, på dagen seks år etter landets militærintervensjon i Jemen..

NRK - 15 april 21 kl. 04:42

Tyrkisk soldat drept i Irak

En tyrkisk soldat ble drept i et rakettangrep mot en militærbase i Bashiqa ved Mosul i Irak. Tre raketter ble avfyrt, men bare en av dem traff basen. Et irakisk barn ble skadd da en av rakettene traff en landsby like ved.

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 10 april 21 kl. 22:59

Nordmenn ønsker lik vaksinetilgang

Den globale vaksinefremdriften varierer på kontinentene, og Afrika ligger langt bak store deler av verden. Nordmenn flest mener alle land bør ha lik vaksinetilgang. Mer enn tre av fire nordmenn svarer ja på spørsmålet om de støtter lik vaksinetilgang for alle land, ifølge undersøkelsen fra Opinions koronamonitor..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved irakisk flyplass

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved flyplass i Irak

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet, ifølge myndighetene. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 16 feb. 21 kl. 04:28

USA er opprørt over rakettangrep

USAs utenriksminister Antony Blinken sa mandag at de er opprørt over rakettangrepet mot Arbil i Nord-Irak. Én sivilt ansatt ble drept og seks andre ansatte ble såret, blant dem en amerikansk soldat, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 feb. 21 kl. 17:55

Rakettangrep nær USAs ambassade

Det er avfyrt raketter mot USAs ambassade i Iraks hovedstad Bagdad, opplyser sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Det er foreløpig ikke kjent om noen mennesker er blitt såret i mandagens angrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 10 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 30 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 30 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 30 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 45 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 45 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 45 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 1 time siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt