NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:54

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:38

Ingen livsbevis

Politiinspektør Tommy Brøske presiserte at til tross for ny kontakt, har politiet fremdeles ikke fått bevis på at Anne-Elisabeth Hagen lever. – Det har kommet et nytt budskap, men noen detaljer utover det kan jeg ikke kommentere nå, sa Brøske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tommy Brøske, Anne-Elisabeth Hagen, Brøske

Dele artikeln

1987 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen livsbevis
Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 19:17

- Motparten har skissert at de vil sende livsbevis

Hagen-familiens bistandsadvokat sier at familien ikke har mulighet til å svare mistenkte kidnappere direkte, og at de ikke vil forhandle uten livsbevis..

VG - 11 Feb 19 kl. 19:10

Holden om ny kontakt: Motparten har skissert livsbevis

MO I RANA (VG) Bistandsadvokat Svein Holden sier at den nye kontakten med de antatte kidnapperne innebærer enveiskommunikasjon – og sier samtidig at det har blitt skissert en mulighet for livsbevis..

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:12

Vil ikke forhandle uten livsbevis

Hagen-familiens advokat Svein Holden orienterte pressen mandag kveld om at familien er positiv til ny kontakt, men at det fremdeles er en enveiskommunikasjon. De følger politiets råd om å ikke forhandle før de mottar eventuelle livsbevis..

Dagbladet - 14 Feb 19 kl. 07:01

Livstegnet må overbevise. Så begynner det vanskeligste

Det er uaktuelt å betale løsepenger før man har fått et livsbevis, forteller Sven Ahlbin, som etterforsket kidnappingen av en svensk milliardærarving..

Dagbladet - 12 Feb 19 kl. 13:27

NRK: Antatte kidnappere har forslag til hvordan de kan sende livsbevis

Familien til Anne-Elisabeth Hagen krever livstegn. De antatte kidnapperne har ifølge NRK kommet med et forslag til hvordan det kan gjennomføres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt