NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:37

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:38

Ingen livsbevis

Politiinspektør Tommy Brøske presiserte at til tross for ny kontakt, har politiet fremdeles ikke fått bevis på at Anne-Elisabeth Hagen lever. – Det har kommet et nytt budskap, men noen detaljer utover det kan jeg ikke kommentere nå, sa Brøske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tommy Brøske, Anne-Elisabeth Hagen, Brøske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen livsbevis
Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 19:17

- Motparten har skissert at de vil sende livsbevis

Hagen-familiens bistandsadvokat sier at familien ikke har mulighet til å svare mistenkte kidnappere direkte, og at de ikke vil forhandle uten livsbevis..

VG - 11 Feb 19 kl. 19:10

Holden om ny kontakt: Motparten har skissert livsbevis

MO I RANA (VG) Bistandsadvokat Svein Holden sier at den nye kontakten med de antatte kidnapperne innebærer enveiskommunikasjon – og sier samtidig at det har blitt skissert en mulighet for livsbevis..

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:12

Vil ikke forhandle uten livsbevis

Hagen-familiens advokat Svein Holden orienterte pressen mandag kveld om at familien er positiv til ny kontakt, men at det fremdeles er en enveiskommunikasjon. De følger politiets råd om å ikke forhandle før de mottar eventuelle livsbevis..

Dagbladet - 14 Feb 19 kl. 07:01

Livstegnet må overbevise. Så begynner det vanskeligste

Det er uaktuelt å betale løsepenger før man har fått et livsbevis, forteller Sven Ahlbin, som etterforsket kidnappingen av en svensk milliardærarving..

NRK - 28 Feb 19 kl. 12:05

Fortsatt ingen livsbevis

Det har ikke vært noen ny kontakt med de antatte gjerningspersonene i forsvinningssaken. Politiet er bekymret og mener det større grunn til å tvile på om Anne Elisabeth Hagen er i live. Det opplyste politiet under en pressekonferanse..

NRK - 28 Feb 19 kl. 12:05

Fortsatt ingen livsbevis fra Hagen

Det har ikke vært noen ny kontakt med de antatte gjerningspersonene i forsvinningssaken. Politiet er bekymret og mener det større grunn til å tvile på om Anne-Elisabeth Hagen er i live. Det opplyste politiet under en pressekonferanse..

NRK - 08 Mar 19 kl. 11:39

Ikke ny kontakt i forsvinningssaken

– Det har ikke vært noen ny kontakt med de antatte kidnapperne, og vi har heller ikke mottatt noe livsbevis, sier politiinspektør Tommy Brøske til NRK. Hovedteorien er fortsatt at Anne-Elisabeth Hagen er bortført..

Dagbladet - 12 Feb 19 kl. 13:27

NRK: Antatte kidnappere har forslag til hvordan de kan sende livsbevis

Familien til Anne-Elisabeth Hagen krever livstegn. De antatte kidnapperne har ifølge NRK kommet med et forslag til hvordan det kan gjennomføres..

VG - 28 Feb 19 kl. 10:22

Politiet om manglende livsbevis: Naturlig å betvile at hun fortsatt er i live

SKI (VG) Politiet åpner for første gang opp for at Anne-Elisabeth Hagen (69) ikke lenger er i live..

VG - 28 Feb 19 kl. 10:22

Opplysninger til VG: Antatte kidnappere har ikke gitt livsbevis

Hverken politiet eller familien til Anne-Elisabeth Hagen (69) har mottatt noen former for livstegn fra 69-åringen – fire måneder etter at hun forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog, får VG opplyst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt