NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:52

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:38

Ingen livsbevis

Politiinspektør Tommy Brøske presiserte at til tross for ny kontakt, har politiet fremdeles ikke fått bevis på at Anne-Elisabeth Hagen lever. – Det har kommet et nytt budskap, men noen detaljer utover det kan jeg ikke kommentere nå, sa Brøske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tommy Brøske, Anne-Elisabeth Hagen, Brøske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen livsbevis
Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 19:17

- Motparten har skissert at de vil sende livsbevis

Hagen-familiens bistandsadvokat sier at familien ikke har mulighet til å svare mistenkte kidnappere direkte, og at de ikke vil forhandle uten livsbevis..

VG - 11 Feb 19 kl. 19:10

Holden om ny kontakt: Motparten har skissert livsbevis

MO I RANA (VG) Bistandsadvokat Svein Holden sier at den nye kontakten med de antatte kidnapperne innebærer enveiskommunikasjon – og sier samtidig at det har blitt skissert en mulighet for livsbevis..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 12:15

Hagen-familien har kontakt med kidnappere, men har ikke fått livsbevis

Det «sies klart» at Anne-Elisabeth Hagen lever, men familien har ikke fått livsbevis, opplyser Svein Holde, bistandsadvokat i Lørenskog-saken..

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:12

Vil ikke forhandle uten livsbevis

Hagen-familiens advokat Svein Holden orienterte pressen mandag kveld om at familien er positiv til ny kontakt, men at det fremdeles er en enveiskommunikasjon. De følger politiets råd om å ikke forhandle før de mottar eventuelle livsbevis..

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 23:21

VG: Hagen-familien har betalt penger for livsbevis

Den angivelige motparten skal i juli på nytt ha tatt kontakt med Anne Elisabeth Hagens familie. Familien skal ha betalt penger for et livsbevis, ifølge VG..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 22:52

Hagen-familien fikk nytt pengekrav - har betalt penger for livsbevis

Den angivelig motparten skal i juli på nytt ha tatt kontakt med Anne Elisabeth Hagens familie. Familien skal ha betalt penger for et livsbevis, ifølge VG..

P4 - 07 Aug 19 kl. 11:21

- Alt å tjene på å gi livstegn

Hadde Anne-Elisabeth Hagen vært i live hadde det vært i kindappernes åpenbare interesse å vise det for lenge siden. Det mener Ivar Fashing, forsker ved Politihøgskolen og fagansvarlig for utdanning av drapsetterforskere. Han sier til VG at det at det ikke henger sammen at det ikke har kommet livsbevis.

P4 - 02 Aug 19 kl. 22:30

Forsvinningssaken: Har betalt millioner for livsbevis

Ektemannen til savnede Anne Elisabeth Hagen, som forsvant fra sitt hjem på Lørenskog i oktober i fjor, har betalt for å få livsbevis. Flere uavhengige kilder opplyser til VG i kveld at en angivelig motpart tok kontakt på nytt med familien i juli, og at ektemannen Tom Hagen har betalt i overkant av ti millioner kroner for å få bevis på at kona lever, uten å få svar..

Dagbladet - 14 Feb 19 kl. 07:01

Livstegnet må overbevise. Så begynner det vanskeligste

Det er uaktuelt å betale løsepenger før man har fått et livsbevis, forteller Sven Ahlbin, som etterforsket kidnappingen av en svensk milliardærarving..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 15:26

Varsler ny oppdatering

I forrige uke ble det klart at familien skal ha betalt flere millioner for et livsbevis. Tirsdag skal familiens bistandsadvokat «orientere» om utviklingen i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt