NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:22

NRK - 19 Aug 19 kl. 22:14

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statsministerens, Solberg, Island, Siv Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen løsningi , bomsaken
VG - 03 Aug 19 kl. 07:41

Venstre-Raja avfeier bompengekrisen: – Folk flest har råd til å betale bompenger

Venstres finanspolitiske talsperson, Abid Raja, sier de ikke har noe å gi Frp i bompenge-forhandlingene. Han sammenligner bomsaken med irriterende kjøttrester mellom tennene..

P4 - 13 Aug 19 kl. 17:54

Nærmer seg en bompengeløsning

Regjeringen skal nærme seg en løsning i bompengeforhandlingene med Frp. Det sa samferdselsminister Jon Georg dale under en bompengedebatt under Arandalsuka nå nettopp. Vi aner konturene av en løsning sier han, men er hemmelighetsfull på hva det innebærer.

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 23:27

Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid

Fremskrittspartiet erkjenner at det ikke blir noen bomløsning denne uken, og at det vil ta tid å finne en løsning mellom de fire regjeringspartiene..

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:38

– KrF skal bidra til løsning

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at KrF skal bidra til en løsning på bompeng-saken. – En løsning som er bra for miljøet og sikrer utbygging av kollektivtrafikk og som samtidig senker bompengebelastningen som er vel høy enkelte steder..

P4 - 21 Aug 19 kl. 11:31

Frp forventer løsning

Stortingsrepresentant for Frp, Roy Steffensen, sier han forventer en bompengeløsning snarest, og helst i dag. Han sier til VG at det må komme på plass en løsning, slik at det også blir tid til å snakke om andre saker som er viktige for folk frem mot valget..

NRK - 19 Nov 19 kl. 12:12

UD: Bidrar ikke til løsning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier til NTB at USAs kursendring om israelske bosetninger på Vestbredden ikke bringer partene nærmere en løsning. – Kun en forhandlet tostatsløsning kan skape varig og bærekraftig fred, sier hun..

NRK - 01 May 19 kl. 20:53

Bevegelse, men ikke nær en løsning

Ifølge riksmekleren er det onsdag kveld bevegelse mellom SAS og pilotene, men de er ikke nær en løsning. Partene møttes til mekling etter seks dager med streik. – Det gjenstår mye, vi er ikke nær nok en løsning nå, sier Mats Wilhelm Ruland..

NRK - 29 Aug 19 kl. 14:20

Tyskland holder på tostatsløsning

En tostatsløsning virker stadig vanskeligere å oppnå, men Tyskland gir ikke opp. Det forsikret Angela Merkel da hun fikk besøk av palestinernes president Mahmoud Abbas i dag. En tostatsløsning er den eneste politiske løsningen som er mulig, sa hun..

P4 - 01 May 19 kl. 19:40

Ingen løsning

- Partene i SAS-konflikten er ikke nær en løsning. Det sa riksmekler Mats Wilhelm Ruland da han møtte pressen i kveld. SAS og pilotforeningene i Norge, Danmark og Sverige møttes i formiddag til mekling, og sitter nå i møter.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 21:15

Hva har klimastreikerne egentlig oppnådd?

Vis din løsning på klimasaken. Ikke bare stå der og fortell at andre må finne en løsning for deg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..

NRK - 30 minutter siden

Negative korona-prøvar i Sauda

Ingen i tre av dei fire isolerte heimane i Sauda er smitta med koronavirus. Det opplyser kommunen. I ettermiddag kom dei første prøvesvara, som var negative.

NRK - 30 minutter siden

Krever 1,5 års fengsel i bildrap

Aktor har lagt ned påstand om fengsel i halvannet år for en 54 år gammel sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap på to kvinnelige fotgjengere på 65 og 57 år i Nordfjord. Hendelsen skjedde i romjulen 2018. 54-åringen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 45 minutter siden

Død rein som «veiskilt»

Statens vegvesen ber de ansvarlige fjerne et rein kadaver som er plassert ved riksvei 92, mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Det døde og halvveis oppspiste dyret er sannsynligvis plassert som et «veiskilt» for å advare om fare..

NRK - 1 time siden

Medlemsrekord for Palestinakomiteen

Palestinakomiteen i Norge har passert 4.000 medlemmer – noe som er medlemsrekord. Medlemstallet har økt med rundt 200 det siste året..

NRK - 1 time siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 1 time siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 1 time siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 1 time siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 1 time siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt