NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:17

NRK - 19 aug. 19 kl. 22:14

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statsministerens, Solberg, Island, Siv Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen løsningi , bomsaken
VG - 03 aug. 19 kl. 07:41

Venstre-Raja avfeier bompengekrisen: – Folk flest har råd til å betale bompenger

Venstres finanspolitiske talsperson, Abid Raja, sier de ikke har noe å gi Frp i bompenge-forhandlingene. Han sammenligner bomsaken med irriterende kjøttrester mellom tennene..

P4 - 13 aug. 19 kl. 17:54

Nærmer seg en bompengeløsning

Regjeringen skal nærme seg en løsning i bompengeforhandlingene med Frp. Det sa samferdselsminister Jon Georg dale under en bompengedebatt under Arandalsuka nå nettopp. Vi aner konturene av en løsning sier han, men er hemmelighetsfull på hva det innebærer.

Hegnar.no - 17 juni 19 kl. 23:27

Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid

Fremskrittspartiet erkjenner at det ikke blir noen bomløsning denne uken, og at det vil ta tid å finne en løsning mellom de fire regjeringspartiene..

NRK - 21 aug. 19 kl. 15:38

– KrF skal bidra til løsning

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at KrF skal bidra til en løsning på bompeng-saken. – En løsning som er bra for miljøet og sikrer utbygging av kollektivtrafikk og som samtidig senker bompengebelastningen som er vel høy enkelte steder..

P4 - 21 aug. 19 kl. 11:31

Frp forventer løsning

Stortingsrepresentant for Frp, Roy Steffensen, sier han forventer en bompengeløsning snarest, og helst i dag. Han sier til VG at det må komme på plass en løsning, slik at det også blir tid til å snakke om andre saker som er viktige for folk frem mot valget..

NRK - 19 nov. 19 kl. 12:12

UD: Bidrar ikke til løsning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier til NTB at USAs kursendring om israelske bosetninger på Vestbredden ikke bringer partene nærmere en løsning. – Kun en forhandlet tostatsløsning kan skape varig og bærekraftig fred, sier hun..

NRK - 01 mai 19 kl. 20:53

Bevegelse, men ikke nær en løsning

Ifølge riksmekleren er det onsdag kveld bevegelse mellom SAS og pilotene, men de er ikke nær en løsning. Partene møttes til mekling etter seks dager med streik. – Det gjenstår mye, vi er ikke nær nok en løsning nå, sier Mats Wilhelm Ruland..

NRK - 29 aug. 19 kl. 14:20

Tyskland holder på tostatsløsning

En tostatsløsning virker stadig vanskeligere å oppnå, men Tyskland gir ikke opp. Det forsikret Angela Merkel da hun fikk besøk av palestinernes president Mahmoud Abbas i dag. En tostatsløsning er den eneste politiske løsningen som er mulig, sa hun..

NRK - 10 juli 20 kl. 17:28

Nærmer seg løsning for Kleven

Bobestyrer Bjørn Åge Hamre i konkursrammede Kleven verft i Ulstein sier at de er svært nær en løsning for videre drift ved verftet. – Vi har aldri har vært nærmere en løsning enn nå. Men ingenting er på plass før alt er på plass, sier han..

NRK - 01 april 20 kl. 18:16

Ny IT-løsning for koronasykefravær

Nav har utviklet en ny IT-løsning slik at arbeidsgivere får refundert sykepenger fra dag 4 i arbeidsgiverperioden ved sykefravær knyttet til koronaviruset, opplyser de i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 10 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 10 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 2 timer siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt