NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:39

NRK - 19 Aug 19 kl. 22:14

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statsministerens, Solberg, Island, Siv Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen løsningi , bomsaken
VG - 03 Aug 19 kl. 07:41

Venstre-Raja avfeier bompengekrisen: – Folk flest har råd til å betale bompenger

Venstres finanspolitiske talsperson, Abid Raja, sier de ikke har noe å gi Frp i bompenge-forhandlingene. Han sammenligner bomsaken med irriterende kjøttrester mellom tennene..

P4 - 13 Aug 19 kl. 17:54

Nærmer seg en bompengeløsning

Regjeringen skal nærme seg en løsning i bompengeforhandlingene med Frp. Det sa samferdselsminister Jon Georg dale under en bompengedebatt under Arandalsuka nå nettopp. Vi aner konturene av en løsning sier han, men er hemmelighetsfull på hva det innebærer.

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 23:27

Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid

Fremskrittspartiet erkjenner at det ikke blir noen bomløsning denne uken, og at det vil ta tid å finne en løsning mellom de fire regjeringspartiene..

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:38

– KrF skal bidra til løsning

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at KrF skal bidra til en løsning på bompeng-saken. – En løsning som er bra for miljøet og sikrer utbygging av kollektivtrafikk og som samtidig senker bompengebelastningen som er vel høy enkelte steder..

P4 - 21 Aug 19 kl. 11:31

Frp forventer løsning

Stortingsrepresentant for Frp, Roy Steffensen, sier han forventer en bompengeløsning snarest, og helst i dag. Han sier til VG at det må komme på plass en løsning, slik at det også blir tid til å snakke om andre saker som er viktige for folk frem mot valget..

NRK - 01 May 19 kl. 20:53

Bevegelse, men ikke nær en løsning

Ifølge riksmekleren er det onsdag kveld bevegelse mellom SAS og pilotene, men de er ikke nær en løsning. Partene møttes til mekling etter seks dager med streik. – Det gjenstår mye, vi er ikke nær nok en løsning nå, sier Mats Wilhelm Ruland..

NRK - 29 Aug 19 kl. 14:20

Tyskland holder på tostatsløsning

En tostatsløsning virker stadig vanskeligere å oppnå, men Tyskland gir ikke opp. Det forsikret Angela Merkel da hun fikk besøk av palestinernes president Mahmoud Abbas i dag. En tostatsløsning er den eneste politiske løsningen som er mulig, sa hun..

P4 - 01 May 19 kl. 19:40

Ingen løsning

- Partene i SAS-konflikten er ikke nær en løsning. Det sa riksmekler Mats Wilhelm Ruland da han møtte pressen i kveld. SAS og pilotforeningene i Norge, Danmark og Sverige møttes i formiddag til mekling, og sitter nå i møter.

Hegnar.no - 04 Jun 19 kl. 06:01

Siv Jensen har trolig ingen bompengeløsning

To døgn før Frps landsstyre samles i Oslo er Siv Jensen ikke enig med Høyre, KrF og Venstre om en løsning i bompengestriden..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 22:10

Ingen løsning på intern strid i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB)

Fristen for å finne en løsning på striden mellom FNB-fløyer i Stavanger og Oslo har utløpt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt