NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 02:47

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:40

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Audun Maråk, Fiskebåt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen krise, for, fiskerinæringa
NRK - 09 des. 20 kl. 12:15

Skjerpar grensekontroll i Nordland

Politiet skjerpar grensekontrollane i Nordland, i samband med at det er venta mange sesongarbeidarar til fiskerinæringa i Lofoten og Vesterålen. I løpet av kort til vil grenseovergangene i Nordland vera døgnbemanna, ifølgje politiet..

NRK - 08 jan. 21 kl. 20:51

Pompeo har hatt møte med Blinken

Utanriksminister i USA Mike Pompeo har fredag hatt eit møte med påtroppande utanriksminister Antony Blinken, for å sikre ei «ryddig maktoverføring». Dei to skal fortsetje å jobbe saman gjennom maktoverføringa, ifylgje Reuters..

VG - 02 des. 20 kl. 11:36

Fiskarlaget: – Vi må stille riktig diagnose

Alle ser det enorme potensialet i fiskerinæringen, for både kysten og hele Norge. Mange av oss forstår at forutsigbarhet er altavgjørende for å ta det ut. Likevel er usikkerheten i næringen faktisk større enn på lenge..

E24 - 22 jan. 21 kl. 10:48

Årets skreisesong kan bli et katastrofeår for norsk fiskerinæring

Fiskekjøperne får ikke solgt fersk skrei i et coronastengt Europa. I stedet henges torsken til tørk og betaling kommer først til høsten. Nå frykter næringen konkurser..

Aftenposten - 03 jan. 21 kl. 15:45

Morsomste siden Solsidan | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Tre svenske diplomater lager krise på krise. Dips er crazykomikk og sylskarp satire i en hysterisk miks..

NRK - 27 nov. 20 kl. 21:32

Carlsen vann fyrste semifinalekamp

Magnus Carlsen leiar i semifinalen mot Jan Nepomnjasjtsjij i fyrste turnering i Champions Chess Tour, men undervegs levde han farleg fleire gongar. Carlsen er i føringa 2,5-1,5 etter dei fire fyrste hurtigsjakkpartia i semifinalen..

NRK - 29 nov. 20 kl. 21:01

Vurderer å innføre drive-in-val

Kommunane vurderer alternativ som drive-in-val og stemming frå eiga stue for å få til eit smittefritt stortingsval neste år, melder Dagsavisen. Kommunaldepartementet har hovudansvaret for valet, mens kommunane står for den praktiske gjennomføringa..

NRK - 04 des. 20 kl. 09:01

FIS innkaller til koronamøte

Alle langrennssjefer og landslagsleger møtes fredag for å diskutere gjennomføringa av langrennssesongen etter at flere nasjoner, blant dem Norge, Sverige og Finland, har gitt beskjed om at de ikke sender løpere til verdenscuprenn før nyttår..

NRK - 10 des. 20 kl. 08:23

Tyskland forlenger våpenboikott

Regjeringa i Tyskland forlenger forbodet mot våpensal til Saudi-Arabia med endå eitt år, fram til utgangen av 2021. Årsaka for boikotten er krigføringa i Jemen, som starta i 2015..

Aftenposten - 10 des. 20 kl. 09:56

Ei influensasjuk hobbyhøne kan lamma fjørfenæringa

Fugleinfluensa på Jæren uroar store fjørfeprodusentar. Dei håper hobby-aktørar forstår kor alvorlege konsekvensane er om ei høne blir smitta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Senator lagt inn på sykehus

Senator Patrick Leahy, som leder arbeidet med riksrettssaken mot USAs tidligere president Donald Trump, har blitt lagt inn på sykehus til observasjon, skriver CNN. Leahy ble dårlig rett etter at han startet med riksrettssaken..

NRK - 15 minutter siden

88 pasientskadeskadesøknader

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har hittil mottatt 88 søknader om erstatning som følge av korona. 80 av disse er til behandling. Erstatningskravene er relatert til koronasmitte på sykehus eller sykehjem eller fordi pandemien har ført til utsatt diagnose eller behandling av andre sykdommer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

2,2 millioner registrert døde

Globalt nærmer dødstallet knyttet til koronapandemien seg 2,2 millioner mennesker. 100.201.

NRK - 1 time siden

Flere enn 100 millioner smittede

100.201.258 personer er registrert smittet siden koronapandemien brøt ut, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet og Worldometers.

NRK - 1 time siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 1 time siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 3 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 3 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt