NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 01:04

NRK - 25 feb. 21 kl. 15:03

Ingen koronaløsning for lærerne

Både Utdanningsforbundet og Norsk Lektorlag er skuffet over at KS ikke vil komme dem i møte med en avtale som sikrer lærere overtidsbetaling i koronatiden, skriver NTB. I likhet med et møte sist fredag endte også dette resultatløst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utdanningsforbundet, Norsk Lektorlag, KS, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen koronaløsning, for, lærerne
NRK - 07 jan. 21 kl. 11:56

Sterkt kritiske til opptøyene

Amerikanere flest er sterkt kritiske til opprørerne som stormet Kongressen onsdag, viser en måling gjort av av Ipsos like etter opptøyene, skriver NTB. Halvparten anser det som et kuppforsøk. 70 prosent er imot opprørerne, og 19 prosent støtter dem..

VG - 23 jan. 21 kl. 13:26

Ordførerne om tiltakene: - Kommer til å bli en beinhard uke

Beinhardt, krevende og tungt, sier ordførerne i den hardt rammede Follo-regionen om tiltakene. De stålsetter seg for en tøff uke..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:52

Uvillige til å dele vaksiner

Ordførerne i Vestfold og Telemark er skeptiske til å gi fra seg vaksinedoser til Oslofjord-regionen nå, slik osloordføreren har bedt om. Kun ordførerne i Nissedal, Nome og Siljan sier at det er riktig å gi fra seg vaksinedoser. De 16 andre sier nei..

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:44

Krever større andel av vaksinene

Tettbebygde strøk burde få en større andel av vaksinedosene, mener ordførerne i Nordre Follo, Sarpsborg og Fredrikstad, som er rammet av mutert virussmitte. Ordførerne sier til VG at de enten skal, eller vurderer å skrive brev til helsemyndighetene..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 09:33

Thingnes Bø spår kaotisk VM-start: - En nøtt for smørerne

POKLJUKA (VG) Johannes Thingnes Bø (27) tror smørerne får den tøffeste jobben på VMs åpningsdag..

VG - 10 feb. 21 kl. 09:33

Thingnes Bø spår kaotisk VM-start: - En nøtt for smørerne

POKLJUKA (VG) Johannes Thingnes Bø (27) tror smørerne får den tøffeste jobben på VMs åpningsdag..

VG - 10 feb. 21 kl. 22:59

Så nær var opprørerne å finne Mike Pence

– Opprørerne var klare til å drepe enhver politiker de fikk hendene på, sier anklager Stacey Plaskett under riksrettssaken mot Donald Trump, som er anklaget for å hisse opp tilhengerne sine til å storme Kongressen 6. januar..

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:32

Elever står uten lærere

Strengere regler for innreise til Norge rammer nå skolene i Tana og Karasjok. Mandag fikk de beskjed om at de finske lærerne ikke får pendle til Norge. Lærerne er ikke lenger regnet som samfunnskritisk personell.

NRK - 06 mars 21 kl. 10:58

90 drept i Jemen siste døgn

I løpet av de siste 24 timene har 90 personer blitt drept i kamper mellom regjeringsstyrker og Houthi-opprørerne i Jemen. 32 av de døde tilhørte regjeringsstyrkene, 58 tilhørte Houthi-opprørerne. Det bekrefter en militær kilde til nyhetsbyrået AFP..

VG - 12 mars 21 kl. 19:42

Slik reagerer hytteordførerne på Høies påskeråd

Fredag kom regjeringen med sine anbefalinger for påskeferien. Ordførerne i landets tre største hyttekommuner synes stort sett de er fornuftige, men er uenige i at man bør handle før man reiser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 2 timer siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 2 timer siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 2 timer siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 3 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt