P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 16:35

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:30

Ingen godstog mellom Oslo og Gøteborg

Det går ikke ett eneste godstog mellom Oslo og Gøteborg.
Grunnen er at infrastrukturen er så dårlig at det tar dobbelt så lang tid å frakte gods med jernbane som med lastebil på denne strekningen.
NHO Logistikk og Transport mener det kunne gått to til tre godstog daglig om infrastrukturen hadde vært bedre, melder Dagsavisen. Ett godstog tilsvarer 30 semitrailere..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Gøteborg, NHO Logistikk, Transport, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen godstog, mellom, Osloog , Gøteborg
P4 - 11 Sep 19 kl. 08:21

Øker togavgangene til Gøteborg

Det blir snart flere togavganger mellom Oslo og Gøteborg. Fra desember kjører Vy én tur mer hver dag, og neste august blir ytterligere en togavgang innført. Dermed får man fem anledninger til å komme seg mellom storbyene daglig.

P4 - 18 Feb 20 kl. 06:49

Oslo - Stockholm på under tre timer

SV og det svenske Vänsterpartiet vil nå sammen forsøke å få realisert raskere tog mellom Oslo og Stockholm. Reisen bør kunne ta under tre timer mellom de nordiske hovedstedene sier lederen av trafikkomiteen i Riksdagen, Jens Holm, til Dagsavisen. Forslaget om å utrede nye og raskere tog mellom Oslo - Gøteborg og Stockholm ble i 2018 nedstemt av stortingsflertallet, men nå som Frp er ute av regjering øyner SVs Arne Nævra i Stortingets transportkomitee nytt håp..

NRK - 15 Apr 20 kl. 11:12

Godstog sporet av på Bergensbanen

Bergensbanen er stengt mellom Finse og Haugastøl etter at et godstog sporet av. – Vi arbeider på stedet, men vet ikke hvor lang tid det tar å få åpnet strekningen, opplyser Bane Nor..

Aftenposten - 15 Apr 20 kl. 11:13

Godstog sporet av på Bergensbanen

Bergensbanen er stengt mellom Finse og Haugastøl etter at et godstog sporet av..

P4 - 15 Apr 20 kl. 11:27

Godstog sporet av på Bergensbanen

Et godstog har sporet av på Bergensbanen, og den er nå stengt mellom Finse og Haugastøl. Bane Nor vet ikke hvor lang tid det tar før banene er åpen igjen. Det skal være mye vind og snø på stedet.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:44

Fortsatt togproblemer i Bergen etter at godstog sporet av

Samtlige tog mellom Bergen og Arna er fortsatt innstilt etter at et godstog sporet av ved jernbanestasjonen i Bergen..

NRK - 26 Jan 20 kl. 09:49

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

P4 - 25 Sep 19 kl. 12:44

Store skader etter togavsporing

Avsporingen til et godstog på Bryn stasjon i formiddag førte til omfattende skader på sporet. Flytoget og direktetogene mellom Oslo S og Lillestrøm vil ikke påvirkes av dette, og vil gå som normalt, skriver Bane Nor i en melding..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 20:59

Godstog havnet i elva i Namsskogan

(Adresseavisen:) Et godstog har sporet av i Namsskogan, torsdag kveld. Det skal være snakk om farlig gods..

NRK - 07 Dec 19 kl. 16:38

Kjøretøy påkjørt av godstog

En person er skadet etter at et kjøretøy ble påkjørt av et godstog i Rana, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Under 15 prosent bruker smittestopp-app

Under 15 prosent nordmenn bruker smittestopp-appen som myndighetene har anbefalt. Målet om 60 prosent oppslutning i befolkningn er lenger unna nå enn i midten av mai, skriver ABC Nyheter. I midten av mai hadde 1,5 million nordmenn lastet ned appen.

P4 - 45 minutter siden

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

P4 - 30 minutter siden

McCann-drapsmistenkt dømt for overgrep mot barn

Den tyske mannen som nå er siktet for drap på Madeleine McCann som forsvant fra Portugal for 13 år siden, ble i 2017 dømt til fengsel for seksuelle overgrep mot barn. I dag ble det kjent at britiske etterforskere nå tror den britiske tre-åringen er død. Mannen som nå er hovedmistenkt i saken soner nå en dom for andre forbrytelser i fengsel i Kiel..

P4 - 1 time siden

Nytt søk etter Odin i Trondheim

Politiet gjør nå nye søk etter savnede Odin Jacobsen som forsvant etter en bytur i Trondheim i 2018. Årsaken er vitneobservasjoner som er kommet frem i forbindelse med TV-programmet Åsted Norge denne uken. En person fra Malvik mener å ha sett 18-åringen ved en skogssti dagen etter at han forsvantst skriver Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

Fare for skred i Sør-Norge

Det ventes lokalt mye regn i flere dager fremover i Sør-Norge. Kombinasjon av mye reng og snøsmelting vil gi økende vannføring, og vil også føre til økt fare for skredfare, det skriver flom og skredvarslingen i et oppdatert varsel..

P4 - 1 time siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Drapssiktede Tom Hagen vil ikke møte til flere avhør i neste uke. Det opplyser hans forsvarer til VG. Milliardærens tillit til politiet er betydelig svekket, og han tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, og melder derfor at han ikke stiller til avhør tirsdag, torsdag og fredag neste uke..

P4 - 1 time siden

Sverige åpner for innenlandsreiser

Sverige åpner nå opp igjen for innenlandsreiser. Mindre belastningep å helsevesenet gjør at symptomfrie personer kan reise over hele landet fra 13. juni.

P4 - 1 time siden

Problemer i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken flere steder nå i ettermiddag. Strømproblemer skal være årskaen til forsinkelsene mellom Lillestrøm og Kløfta. Også på Østfoldbanen er det forsinkelser på grunn av signalfeil ved Ski.

P4 - 45 minutter siden

– Ikke likeverdig fødetilbud over hele landet

Senterpartiet er ikke fornøyd med forskjellene i fødetilbudet i Norge. – Fødetilbudet er ikke likeverdig over hele landet. Det mener helsepolitisk talsperson i Senterpartiet, Kjersti Toppe.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall i Danmark

Ytterligere to personer er døde som følge av koronaviruset i Danmark det siste døgnet. Totalt har nå 582 dansker mistet livet i pandemien. Og for første gang på tre måneder er det ingen nye registrerte smittetilfeller i Finland det siste døgnet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt