P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 10:00

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:30

Ingen godstog mellom Oslo og Gøteborg

Det går ikke ett eneste godstog mellom Oslo og Gøteborg.
Grunnen er at infrastrukturen er så dårlig at det tar dobbelt så lang tid å frakte gods med jernbane som med lastebil på denne strekningen.
NHO Logistikk og Transport mener det kunne gått to til tre godstog daglig om infrastrukturen hadde vært bedre, melder Dagsavisen. Ett godstog tilsvarer 30 semitrailere..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Gøteborg, NHO Logistikk, Transport, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen godstog, mellom, Osloog , Gøteborg
P4 - 11 Sep 19 kl. 08:21

Øker togavgangene til Gøteborg

Det blir snart flere togavganger mellom Oslo og Gøteborg. Fra desember kjører Vy én tur mer hver dag, og neste august blir ytterligere en togavgang innført. Dermed får man fem anledninger til å komme seg mellom storbyene daglig.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:44

Fortsatt togproblemer i Bergen etter at godstog sporet av

Samtlige tog mellom Bergen og Arna er fortsatt innstilt etter at et godstog sporet av ved jernbanestasjonen i Bergen..

P4 - 25 Sep 19 kl. 12:44

Store skader etter togavsporing

Avsporingen til et godstog på Bryn stasjon i formiddag førte til omfattende skader på sporet. Flytoget og direktetogene mellom Oslo S og Lillestrøm vil ikke påvirkes av dette, og vil gå som normalt, skriver Bane Nor i en melding..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 20:59

Godstog havnet i elva i Namsskogan

(Adresseavisen:) Et godstog har sporet av i Namsskogan, torsdag kveld. Det skal være snakk om farlig gods..

NRK - 07 Nov 19 kl. 04:53

Godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken er ventet å skape forsinkelser i morgentrafikken torsdag. Ingen skal har blitt skadd i hendelsen..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 20:59

Godstog havnet i elven i Namsskogan - naboer evakuert

(Adresseavisen:) Et godstog har sporet av i Namsskogan nord i Trøndelag, torsdag kveld. Det skal være snakk om farlig gods..

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:41

Godstog sperrar Bergen stasjon

Ingen vart skadd då eit godstog spora av og to konteinarar velta inne på Bergen jernbanestasjon klokka 02.30 i natt. Straumen er fråkopla etter ulukka, så ingen tog kan passera, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 07 Nov 19 kl. 10:45

Fortsatt stans i togtrafikken

Samtlige tog mellom Bergen og Arna er fortsatt innstilt etter at et godstog sporet av ved jernbanestasjonen i Bergen. Bane Nor håper at passasjertogene kan være tilbake i normal trafikk mellom Bergen og Arna i løpet av dagen..

NRK - 07 Nov 19 kl. 10:45

Bergensbanen fortsatt stengt

Samtlige tog mellom Bergen og Arna er fortsatt innstilt etter at et godstog sporet av ved jernbanestasjonen i Bergen. Bane Nor håper at passasjertogene kan være tilbake i normal trafikk mellom Bergen og Arna i løpet av dagen..

P4 - 25 Jul 19 kl. 18:51

Godstog sporet av

Et godstog har sporet av ved Namsskogan i Trøndelag. Det melder politiet. Det er ikke meldt om personskader.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Berg møter ikke pressen i dag

Det er mange som har mange spørsmål til Frode Berg, men ingen medier får svar i dag. Bergs kone sa til NTB i går at de må prøve å finne roen, og at de to har mye å snakke om. Ifølge advokaten hans vil imidlertid pressen også få prate med han - det vil komme mer informasjon om hvor og når senere i dag.

P4 - 1 time siden

Butikker taper på Black Friday

Mange butikker taper på Black Friday. Tall fra handelsorganisasjonen Virke viser at 90 prosent av de frittstående butikkene gikk med tap på denne dagen i fjor. Direktør Bror Stende i Virke faghandel sier han tror trenden har kommet for å bli, men at det er lettere for kjeder å tjene på en slik tilbudsdag fordi de har kapasitet til å få ut flere varer til kundene..

P4 - 2 timer siden

Julepriskrigen innledet

Julepriskrigen er i gang - tidligere enn noen sinne. Nå i morgentimene annonserer Kiwi at de kutter prisene på en rekke julevarer, som blant annet gløgg, surkål, lutefiskbacon, julebrus og pepperkakedeig med opp til 32 prosent, melder Nettavisen. Det har vært priskrig i dagligvarebransjen de siste fem årene - og den bryter altså ut stadig tidligere - i år én uke tidligere enn i fjor.

P4 - 2 timer siden

Landbruket kan bli giftigere

Klimaendringene kan føre til økt bruk av kjemiske plantevernmidler i norsk landbruk. Det advarer Norsk institutt for bioøkonomi. Årsaken er at et våtere og varmere klima øker behovet for bekjempelse av ugress, skadedyr og sykdommer, skriver Dagsavisen.

P4 - 2 timer siden

Håper ny lærerplan vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med den nye læreplanen. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2016.

P4 - 4 timer siden

Våpenskytinger traumatiserer amerikanerne

Vold med våpen er blitt et nasjonalt traume i USA. I en undersøkelse fra The American Psychological Association svarer 79 prosent av befolkningen at de blir skremt og redd av masseskytinger. En tredjedel svarer også at de har endrer vaner, og unngår visse situasjoner av frykt for å bli skutt.

P4 - 4 timer siden

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..

P4 - 3 timer siden

Flere skutt i California

Minst ni personer skal være skutt i en privat hage i Fresno i California. Flere av dem er døde, opplyser politiet, men noe klart tall har de ikke gitt. Skyteepisoden skal ha skjedd mens en familie så på fotballkamp i hagen.

P4 - 3 timer siden

Sp vil gjenopprette lensmannskontorer

Mindre byråkrati, flere politifolk på hjul, og gjenoppretting av 20 nedlagte lensmannskontorerer. Det er noen av forslagene Senterpartiet legger fram, når de i morgen presenterer sitt alternative statsbudsjett. Partiet vil totalt bruke en halv milliard kroner mer enn regjeringen på politi, og samtidig gjøre store kutt i Politidirektoratet, skriver Nationen..

P4 - 4 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det må påregnes forsinkelser i togtrafikken på Østlandet nå i morgentimene. Signalfeil gjorde at trafikken var stengt mellom Skøyen, Oslo S og Ski. Bane NOR har nå rettet feilen, men det blir noen følgekonsekvenser..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt