NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 07:55

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:32

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, London, Boris Johnsons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen gjennombruddi , natt
VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit-samtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexit-gjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

P4 - 22 Dec 19 kl. 07:20

- Gjennombrudd med Kina

Etter halvannet års handelskrig, er Det nå kommet et gjennombrudd i handelssamtalene mellom USA og Kina. Det sa president Donald Trump i natt, norsk tid. Ifølge han vil en avtale bli signert veldig snart..

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:44

Brexitsamtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

NRK - 16 Oct 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

VG - 09 Feb 20 kl. 08:58

Timon Haugans gjennombrudd: Måtte ringe Erik Håker da VM-gullet røk

Timon Haugan (23) må betale 50.000 kroner for å kjøre på alpinlandslaget. Med 2.

P4 - 16 Oct 19 kl. 18:39

Johnson: Ingen brexit-gjennombrudd

- Det har ikke vært noen gjennombrudd i brexit-forhandlingene med EU, sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. Tidligere i ettermiddag sa EU-president Donald Tusk at fundamentet for en avtale er klart og at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan bli akseptert i morgen..

VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit i dramatisk fase: Nær gjennombrudd om tollgrense

EU og britene kan være enige om tollgrense i Irskesjøen: - I så fall er de nær et gjennombrudd, sier Brexit-ekspert Øivind Bratberg..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:29

Vellykket SpaceX-test: – Et stort gjennombrudd

Tirsdag testet SpaceX rakettmotoren de håper at skal ta mennesker til Mars – og tilbake. Den vellykkede testen er selskapets største gjennombrudd så langt, mener norsk romfartsekspert..

NRK - 11 Jan 20 kl. 19:19

Ingen gjennombrudd i drapssak

Det har snart gått et døgn siden en 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo. Politiinspektør Grete Metlid sier til NRK at ingen har blitt pågrepet i saken. – Vi får stadig mer informasjon, men foreløpig ingen gjennombrudd, sier Metlid..

P4 - 23 Oct 19 kl. 13:35

Google med stort data-gjennombrudd

Forskere i Google skal ha gjort et enormt data-gjennombrudd. Forskerne sier de har fullført en utregning som verdens raskeste datamaskin i dag ville brukt 10 000 år på - men som på en kvantedatamaskin ble utført på bare 3 minutter og 20 sekunder, melder tidsskriftet Nature. Teknologien kan på sikt revolusjonere oppgaver som forskning på nye medisiner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lufthansa rapporterer stort tap

Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,35 milliarder norske kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra Tyskland. Det ble klart 25 mai..

NRK - 10 minutter siden

Aksjonerer mot vindkraftverk

Aksjonister fra Motvind Norge, det sørsamilske miljøet i Mo i Rana, forsøker onsdag å sperre en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet ved Mosjøen..

NRK - 15 minutter siden

India når 200.000 smittede

India la i dag fram 8 909 nye bekreftede smittetilfeller av Covid-19. Dermed er tallet for antall smittede 207 615. India er det syvende landet i verden med over 200.

NRK - 15 minutter siden

Lufthansa tapte over 22 millioner

Det tyske flyseslskapet Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,3 millioner kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra den tyske regjeringen. Det ble klart 25 mai..

NRK - 15 minutter siden

Omstridt republikaner tapte

Den kontroversielle republikanske kongresspolitikeren Steve King, som er anklaget for rasistiske utsagn, har tapt republikanernes nominasjonsvalg i Iowa. Randy Feenstra vant..

NRK - 30 minutter siden

Over 20 000 nye smittede i USA

Minst 20 461 nye smittetilfeller har blitt rapportert i USA det siste døgnet. Tallene kommer fra John Hopkins Universitetet..

NRK - 30 minutter siden

52 nye smittede i Japan

Japans helsesektor melder 52 nye smittetilfeller i landet. 34 av disse er i Tokyo. Litt under en tredjedel av alle smittetilfeller i Japan kommer fra Tokyo..

NRK - 30 minutter siden

200 arrestert i New York

200 mennesker ble arrestert for å bryte portforbudet og for å være med på protester i New York i natt. Tallet er ventet å øke. Ifølge CNN har likevel de fleste protestene i New York vært fredelige..

NRK - 1 time siden

Togtrafikk står etter avsporing

En målevogn sporet av inne på området til Larvik stasjon. Ingen personer er skadd, men avsporingen fører til at togene mellom Porsgrunn og Sandefjord står stille på morningen. Mannskaper fra Oslo skal være underveis, opplyser Bane Nor på twitter..

NRK - 1 time siden

FIFA presidenten hyller støtte

Fifa-president Gianni Infantino sier spillerne som vurderes straffet av det tyske fotballforbundet etter støttemarkeringer til George Floyd,heller bør hylles. Det tyske forbundet etterforsker om flere spillere bør straffes etter å ha markert støtte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt