NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 11:02

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:32

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, London, Boris Johnsons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen gjennombruddi , natt
VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit-samtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexit-gjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:44

Brexitsamtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

NRK - 16 Oct 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 18:39

Johnson: Ingen brexit-gjennombrudd

- Det har ikke vært noen gjennombrudd i brexit-forhandlingene med EU, sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. Tidligere i ettermiddag sa EU-president Donald Tusk at fundamentet for en avtale er klart og at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan bli akseptert i morgen..

VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit i dramatisk fase: Nær gjennombrudd om tollgrense

EU og britene kan være enige om tollgrense i Irskesjøen: - I så fall er de nær et gjennombrudd, sier Brexit-ekspert Øivind Bratberg..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:29

Vellykket SpaceX-test: – Et stort gjennombrudd

Tirsdag testet SpaceX rakettmotoren de håper at skal ta mennesker til Mars – og tilbake. Den vellykkede testen er selskapets største gjennombrudd så langt, mener norsk romfartsekspert..

P4 - 23 Oct 19 kl. 13:35

Google med stort data-gjennombrudd

Forskere i Google skal ha gjort et enormt data-gjennombrudd. Forskerne sier de har fullført en utregning som verdens raskeste datamaskin i dag ville brukt 10 000 år på - men som på en kvantedatamaskin ble utført på bare 3 minutter og 20 sekunder, melder tidsskriftet Nature. Teknologien kan på sikt revolusjonere oppgaver som forskning på nye medisiner..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 02:23

Etter en lang natt med forhandlinger om toppjobber, nærmer EU seg gjennombrudd

BRUSSEL (Aftenposten): Som ventet ble det ingen enighet om EUs nye topplag søndag kveld. Forhandlingene har pågått gjennom hele natten -og pågår fortsatt..

P4 - 27 Jun 19 kl. 16:34

– Stort gjennombrudd for norsk kvinnefotball

Tror på seier mot England. – Landslagets prestasjoner i VM vitner om et stort gjennombrudd for norsk kvinnefotball. Det sier sportskommentator i VG, Leif Welhaven.

Dagbladet - 18 Oct 19 kl. 20:20

- Vi er avhengig av et gjennombrudd

Riksadvokaten ble overrasket over politiets ambisjon om å løse Hagen-saken i løpet av 2019. Politisjef innrømmer at de ikke vet om de lykkes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 45 minutter siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 1 time siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 1 time siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 1 time siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.

NRK - 2 timer siden

Norsk forskning kan redde mange liv

Norske forskere nærmer seg et gjennombrudd som kan bety en revolusjon innen bruk av antibiotika. Riktig diagnose kan bli stilt raskere og behandlingen kan begynne med en gang..

NRK - 2 timer siden

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

NRK - 2 timer siden

Chile lover folkeavstemning

Chile kunngjorde fredag at de skal holde en ny folkeavstemning om å erstatte landets grunnlov neste år. Dette har vært et krav fra demonstrantene etter nesten en måned med voldelige protester i landet. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Anker Sjøvegan-drapet

Den srilankiske mannen som er dømt for drapet på Marie-Louise Bendiktsen på Sjøvegan i 1998, anker dommen til Høyesterett. Mannen er dømt til 17 års fengsel etter at 59 år gamle Bendiktsen ble funnet drept med 13 knivstikk i hennes nedbrente hjem..

NRK - 2 timer siden

Sverigedemokraterna størst

En fersk måling av Demoskop viser at Sverigedemokraterna er det største partiet i landet med 24 prosent oppslutning. Socialdemokraterna får 22 prosent, det laveste tallet for partiet noensinne i en slik måling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt