Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 17:04

Klartale - 11 aug 22 kl. 06:00

Ingen garanti for at passproblemene tar slutt i år

Folk har ventet i lange køer for å skaffe seg nye pass det siste halvåret. Flere steder må folk vente i mange måneder for å få bestille seg et pass eller nasjonalt ID-kort. Og noen steder har alle timene fram til oktober og november vært opptatt.Det har ført til at flere har reist langt for å bestille pass andre steder i landet. Men det har vært færre søknader om pass i juli enn det politiet hadde ventet seg.
Les mer på Klartale


Les mer om:
ID, Klar Tale, Oslo, Grønland, Unni Norum, Politidirektoratet, POD, Norge, Norum, EU, EØS, Thales, Taiwan, Kina, Tale

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen garanti, forat , passproblemene, tar, slutti år
Aftenposten - 16 sep 22 kl. 21:04

Politidirektoratet i brev: Passproblemene kan fortsette i 2023

Fortsatt er det lang leveringstid på pass. Det kan bli utfordringer med leveransekapasitet også i 2023..

Klartale - 06 jul 22 kl. 14:33

Politiet vil la enda flere få søke om nødpass

Politiet mener nå de kan tilby nødpass til enda flere. Nå åpner de for at hvem som helst kan søke, så lenge de har bestilt reise fra før.Det er mulig å søke fra det er sju dager igjen til du skal på reise.

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

Klartale - 12 apr 22 kl. 11:35

Flere medier: Gram blir ny forsvarsminister

Bjørn Arild Gram er fra Senterpartiet (Sp). Flere medier sier han blir ny forsvarsminister. Det betyr at Gram tar over stillingen fra Odd Roger Enoksen.

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

Klartale - 28 jul 22 kl. 08:29

Flere menn tok sitt eget liv

Flere menn begår selvmord. I fjor døde 482 menn på denne måten. Vi må tilbake til 1990-tallet for å finne lignende tall.

NRK - 18 sep 22 kl. 20:29

Russlands største popstjerne tar avstand fra krigen

Den russiske popstjernen Alla Pugatsjova tar avstand fra krigen mot Ukraina. Hun sier at den tar livet av soldater for falske mål, gjør livet hardere for vanlige folk og har gjort Russland til en paria i verden. 73-åringen er ifølge Reuters kanskje den mest berømte kvinnen i Russland.

Dagbladet - 27 apr 22 kl. 12:30

Frykter å bli etterlatt

Hvis en krise inntreffer, og Camilla Huggins Aase (41) må søke tilflukt, er det ingen som vet hva de skal gjøre med henne. Nå krever SV en garanti fra justisministeren for denne gruppen..

NRK - 28 apr 22 kl. 14:18

Vil ha staten som Havila-garantist

Forsikringsselskapet Gard, som har ansvarsforsikringen på Havila Capella, sier i en uttalelse at de ikke vil søke dispensasjon fra de sanksjonskravene som hindrer båten fra å seile. Kommunikasjonsrådgiver Karoline H. Flåm skriver dette i en e-post til NRK torsdag ettermiddag.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 2 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 3 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 4 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 5 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 6 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 6 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 6 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 7 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 8 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com