NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:44

NRK - 22 Feb 18 kl. 22:57

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Syria, Sikkerhetsrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen enighetom , våpenhvilei , Syria
NRK - 22 Feb 18 kl. 18:58

Ikke enighet om syrisk våpenhvile

Russland sier at det torsdag kveld ikke er enighet om 30 dagers våpenhvile i det opprørskontrollerte Øst-Ghouta i FNs sikkerhetsråd, melder AFP. Hensikten med våpenhvilen var å åpne for levering av hjelpesendinger og for å tillate evakuering av sårede..

P4 - 26 Feb 18 kl. 11:10

Krever øyeblikkelig våpenhvile i Syria

FNs generalsekretær António Guterres stans i kamphandlingene i Øst-Ghouta. På lørdag vedtok et enstemmig FNs sikkerhetsråd en resolusjon med krav om 30 dagers våpenhvile i Syria. Etter dette har kamphandlingene bare fortsatt.

P4 - 23 Feb 18 kl. 15:37

EU ber om våpenhvile i Syria

EU ber om en umiddelbar våpenhvile i Øst-Ghouta i Syria, detmelder nyhetsbyrået Reuters. Flere hundre sivile er drept og såret etter at syriske regimestyrker trappet opp luftangrepene mot området denne uken..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:46

Enighet om våpenhvile i Sør-Sudan

Sør-Sudans regjering og flere væpnede grupper er blitt enige om en våpenhvile fra 24. desember, opplyser Den afrikanske union (AU)..

P4 - 30 May 18 kl. 07:49

Israel avviser våpenhvile

Israel benekter nå at det er inngått våpenhvile på Gazastripen. Tidligere i dag hevdet en talsmann for Hamas at det var enighet om våpenhvile etter flere kraftige angrep og motangrep den siste tiden. I natt har Israel angrepet 25 mål mot Hamas, som svar på at bombekastergranater ble skutt fra Gaza mot Israel i går..

NRK - 12 Mar 18 kl. 23:32

USA truer med «handling» i Syria

USA er «forberedt på å handle» hvis Russland ikke slutter seg til et nytt resolusjonsforslag om 30 dagers våpenhvile i Syria, sier FN-ambassadør Nikki Haley. Forslaget kommer to uker etter at Sikkerhetsrådet vedtok en våpenhvile som ikke ble holdt..

NRK - 23 Feb 18 kl. 10:19

FN stemmer over våpenhvile i Syria

FNs sikkerhetsråd stemmer i ettermiddag over et forslag om en våpenhvile i Syria. Våpenhvilen skal gjelde i 30 dager, slik at det skal bli mulig å levere nødhjelp og evakuere de som trenger helsehjelp, sier diplomater til AFP..

Aftenposten - 23 Feb 18 kl. 15:02

Lavrov antyder russisk ja til våpenhvile i Syria

Utenriksminister Sergej Lavrov antyder at Russland kan slutte opp om en FN-resolusjon om våpenhvile i Syria..

P4 - 10 Feb 18 kl. 07:43

Vurderer utkast til våpenhvile i Syria

FNs sikkerhetsråd vurderer et utkast til våpenhvile i Syria i 30 dager for at nødhjelp skal kunne slippe til. Ifølge nyhetsbyrået AFP er det Sverige som har presentert vedtaket. Over 340 000 er drept og millioner av syrere er drevet på flukt siden borgerkrigen brøt ut i 2011..

NRK - 21 Dec 17 kl. 18:46

– Enighet om våpenhvile i Sør-Sudan

Sør-Sudans regjering og flere væpnede grupper er blitt enige om en våpenhvile fra 24. desember, opplyser Den afrikanske union (AU). Avtalen er det nyeste forsøket på å få stanset den blodige fire år lange krigen i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 30 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 1 time siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt