NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:29

NRK - 22 Feb 18 kl. 22:57

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Syria, Sikkerhetsrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen enighetom , våpenhvilei , Syria
NRK - 22 Feb 18 kl. 18:58

Ikke enighet om syrisk våpenhvile

Russland sier at det torsdag kveld ikke er enighet om 30 dagers våpenhvile i det opprørskontrollerte Øst-Ghouta i FNs sikkerhetsråd, melder AFP. Hensikten med våpenhvilen var å åpne for levering av hjelpesendinger og for å tillate evakuering av sårede..

P4 - 26 Feb 18 kl. 11:10

Krever øyeblikkelig våpenhvile i Syria

FNs generalsekretær António Guterres stans i kamphandlingene i Øst-Ghouta. På lørdag vedtok et enstemmig FNs sikkerhetsråd en resolusjon med krav om 30 dagers våpenhvile i Syria. Etter dette har kamphandlingene bare fortsatt.

P4 - 23 Feb 18 kl. 15:37

EU ber om våpenhvile i Syria

EU ber om en umiddelbar våpenhvile i Øst-Ghouta i Syria, detmelder nyhetsbyrået Reuters. Flere hundre sivile er drept og såret etter at syriske regimestyrker trappet opp luftangrepene mot området denne uken..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:46

Enighet om våpenhvile i Sør-Sudan

Sør-Sudans regjering og flere væpnede grupper er blitt enige om en våpenhvile fra 24. desember, opplyser Den afrikanske union (AU)..

P4 - 30 May 18 kl. 07:49

Israel avviser våpenhvile

Israel benekter nå at det er inngått våpenhvile på Gazastripen. Tidligere i dag hevdet en talsmann for Hamas at det var enighet om våpenhvile etter flere kraftige angrep og motangrep den siste tiden. I natt har Israel angrepet 25 mål mot Hamas, som svar på at bombekastergranater ble skutt fra Gaza mot Israel i går..

NRK - 12 Mar 18 kl. 23:32

USA truer med «handling» i Syria

USA er «forberedt på å handle» hvis Russland ikke slutter seg til et nytt resolusjonsforslag om 30 dagers våpenhvile i Syria, sier FN-ambassadør Nikki Haley. Forslaget kommer to uker etter at Sikkerhetsrådet vedtok en våpenhvile som ikke ble holdt..

Aftenposten - 23 Feb 18 kl. 15:02

Lavrov antyder russisk ja til våpenhvile i Syria

Utenriksminister Sergej Lavrov antyder at Russland kan slutte opp om en FN-resolusjon om våpenhvile i Syria..

NRK - 23 Feb 18 kl. 10:19

FN stemmer over våpenhvile i Syria

FNs sikkerhetsråd stemmer i ettermiddag over et forslag om en våpenhvile i Syria. Våpenhvilen skal gjelde i 30 dager, slik at det skal bli mulig å levere nødhjelp og evakuere de som trenger helsehjelp, sier diplomater til AFP..

P4 - 10 Feb 18 kl. 07:43

Vurderer utkast til våpenhvile i Syria

FNs sikkerhetsråd vurderer et utkast til våpenhvile i Syria i 30 dager for at nødhjelp skal kunne slippe til. Ifølge nyhetsbyrået AFP er det Sverige som har presentert vedtaket. Over 340 000 er drept og millioner av syrere er drevet på flukt siden borgerkrigen brøt ut i 2011..

NRK - 21 Dec 17 kl. 18:46

– Enighet om våpenhvile i Sør-Sudan

Sør-Sudans regjering og flere væpnede grupper er blitt enige om en våpenhvile fra 24. desember, opplyser Den afrikanske union (AU). Avtalen er det nyeste forsøket på å få stanset den blodige fire år lange krigen i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 13 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 15 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 15 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 15 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 45 minutter siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..

NRK - 45 minutter siden

940 kunder uten strøm

Antallet husstander uten strøm er på vei ned. BKK melder nå på sine nettsider at under tusen kunder er uten strøm. Fredag morgen var antallet nærmere 1700..

NRK - 30 minutter siden

Uvêret kan gå ut over togtrafikken

NSB seier at dei ikkje kan garantera at den som reiser med sørlandsbanen i dag, kjem til å få ei god reiseoppleving. Det varsla uvêret, gjer at det er fare for både ras og at tre kan leggje seg over linja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt